για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
Κωδικός του προϊόντος: DJ7929-001
Nike

Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX

Κωδικός του προϊόντος: DJ7929-001
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEXWomen's Waterproof Trail Running ShoesΥΨΗΛΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ.Το Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX είναι φτιαγμένο για εκείνες τις στιγμές που δεν θέλεις να γυρίσεις πίσω, ανεξάρτητα από τον καιρό. Νιώσε σιγουριά ακόμα και στις πιο απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες με αδιάβροχη προστασία GORE-TEX που εξασφαλίζει στεγνή αίσθηση, ώστε να τρέχεις πιο δυνατά για μεγαλύτερο διάστημα και να συνεχίζεις στη βροχή από τον δρόμο μέχρι το βουνό χωρίς να σταματήσεις τον βηματισμό σου. Η αδιάβροχη στρώση συνδυάζεται με την ψηλότερη γκέτα στον αστράγαλο για μεγαλύτερη κάλυψη και στεγνή αίσθηση.Προστασία σε αντίξοες συνθήκεςΗ στρώση GORE-TEX προσφέρει προστασία από το νερό εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση στα πόδια. Η ολοκαίνουργια γκέτα στο κολάρο έχει μεγαλύτερο ύψος, ώστε να αποτρέπει την εισχώρηση ρύπων και νερού στο εσωτερικό του παπουτσιού. Η αόρατη εφαρμογή του GORE-TEX στο επάνω μέρος παρέχει προστασία από τη βροχή, χωρίς συμβιβασμούς στην άνετη αίσθηση του Peg Trail. Η εύκαμπτη και ανάλαφρη σχεδίαση προσφέρει στεγνή αίσθηση στα πόδια όταν τρέχεις σε βρεγμένο δρόμο και στα μονοπάτια.Ομαλός βηματισμός και σταθερή εφαρμογήΤεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Η σχεδίαση σε όλο το μήκος εξασφαλίζει σταθερότητα σε βραχώδες έδαφος.Πρόσφυση σε όλες τις κατευθύνσειςΗ μικρότερη ποσότητα καουτσούκ κατά μήκος της εξωτερικής σόλας εξασφαλίζει ομαλότερες μεταβάσεις από τον δρόμο στο μονοπάτι. Το καουτσούκ τυλίγεται γύρω από το μπροστινό μέρος του παπουτσιού για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Το μοτίβο πρόσφυσης με παραμετρικό σχεδιασμό συνδυάζεται με τις προεξοχές από καουτσούκ, για κράτημα όταν κινείσαι σε ανηφορικό ή κατηφορικό έδαφος. Το μοτίβο πρόσφυσης με παραμετρικό σχεδιασμό συνδυάζεται με το καουτσούκ στο μπροστινό μέρος για πρόσθετο κράτημα στις τεχνικές διαδρομές ανώμαλου δρόμου, εξασφαλίζοντας την ίδια στιγμή ομαλό βηματισμό στον δρόμο.Αφρός React για άνετη κίνησηΟ αφρός React σε όλο το μήκος της ενδιάμεσης σόλας προσφέρει ελαστική αίσθηση, αντικραδασμική προστασία με υψηλή απόκριση και ομαλές μεταβάσεις. More Details Εμψυχωτικό μήνυμα δίπλα στη φτέρνα με τις φράσεις "JUST DO IT" ή "JUST RUN IT" ανάλογα με το παπούτσιΘηλιές στη φτέρνα και τη γλώσσαΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).
159,99 EUR
159,98 EUR
127,99 EUR
Εξοικονόμηση : 31,99 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
87,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
Women's Waterproof Trail Running Shoes
ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ.
Το Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX είναι φτιαγμένο για εκείνες τις στιγμές που δεν θέλεις να γυρίσεις πίσω, ανεξάρτητα από τον καιρό. Νιώσε σιγουριά ακόμα και στις πιο απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες με αδιάβροχη προστασία GORE-TEX που εξασφαλίζει στεγνή αίσθηση, ώστε να τρέχεις πιο δυνατά για μεγαλύτερο διάστημα και να συνεχίζεις στη βροχή από τον δρόμο μέχρι το βουνό χωρίς να σταματήσεις τον βηματισμό σου. Η αδιάβροχη στρώση συνδυάζεται με την ψηλότερη γκέτα στον αστράγαλο για μεγαλύτερη κάλυψη και στεγνή αίσθηση.

Προστασία σε αντίξοες συνθήκες
Η στρώση GORE-TEX προσφέρει προστασία από το νερό εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση στα πόδια. Η ολοκαίνουργια γκέτα στο κολάρο έχει μεγαλύτερο ύψος, ώστε να αποτρέπει την εισχώρηση ρύπων και νερού στο εσωτερικό του παπουτσιού. Η αόρατη εφαρμογή του GORE-TEX στο επάνω μέρος παρέχει προστασία από τη βροχή, χωρίς συμβιβασμούς στην άνετη αίσθηση του Peg Trail. Η εύκαμπτη και ανάλαφρη σχεδίαση προσφέρει στεγνή αίσθηση στα πόδια όταν τρέχεις σε βρεγμένο δρόμο και στα μονοπάτια.
Ομαλός βηματισμός και σταθερή εφαρμογή
Τεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Η σχεδίαση σε όλο το μήκος εξασφαλίζει σταθερότητα σε βραχώδες έδαφος.
Πρόσφυση σε όλες τις κατευθύνσεις
Η μικρότερη ποσότητα καουτσούκ κατά μήκος της εξωτερικής σόλας εξασφαλίζει ομαλότερες μεταβάσεις από τον δρόμο στο μονοπάτι. Το καουτσούκ τυλίγεται γύρω από το μπροστινό μέρος του παπουτσιού για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Το μοτίβο πρόσφυσης με παραμετρικό σχεδιασμό συνδυάζεται με τις προεξοχές από καουτσούκ, για κράτημα όταν κινείσαι σε ανηφορικό ή κατηφορικό έδαφος. Το μοτίβο πρόσφυσης με παραμετρικό σχεδιασμό συνδυάζεται με το καουτσούκ στο μπροστινό μέρος για πρόσθετο κράτημα στις τεχνικές διαδρομές ανώμαλου δρόμου, εξασφαλίζοντας την ίδια στιγμή ομαλό βηματισμό στον δρόμο.
Αφρός React για άνετη κίνηση
Ο αφρός React σε όλο το μήκος της ενδιάμεσης σόλας προσφέρει ελαστική αίσθηση, αντικραδασμική προστασία με υψηλή απόκριση και ομαλές μεταβάσεις.

More Details

  • Εμψυχωτικό μήνυμα δίπλα στη φτέρνα με τις φράσεις "JUST DO IT" ή "JUST RUN IT" ανάλογα με το παπούτσι


  • Θηλιές στη φτέρνα και τη γλώσσα


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX
Αθλητικά παπούτσια
Nike Pegasus Trail 4 GORE-TEX