για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC
Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC
Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC
Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC
Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC
Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC
Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC
Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC
Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC
Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC
Κωδικός του προϊόντος: DQ5328-182
Nike

Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC

Κωδικός του προϊόντος: DQ5328-182
Cristiano Ronaldo Nike Jr. Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 ICLittle/Big Kids' Indoor/Court Soccer ShoesΌπως και ο CR7, τα πλακίδια Azulejo είναι ένας από τους θησαυρούς της Πορτογαλίας. Αντλήσαμε έμπνευση από τους ζεστούς, θαλάσσιους τόνους των πλακιδίων και τους προσθέσαμε στο πιο γρήγορο ποδοσφαιρικό παπούτσι της σειράς Nike Jr., ένα μοντέλο με την έγκριση του CR7 και σχεδίαση χωρίς κορδόνια για πρακτική εφαρμογή. Είναι φτιαγμένο για αγώνες σε εσωτερικούς χώρους και κλειστά γήπεδα, προσφέροντας την πρόσφυση που χρειάζεσαι για να τρέχεις και να κάνεις κοψίματα στα δάπεδα των γυμναστηρίων, ενώ η αντικραδασμική προστασία Zoom Air στη φτέρνα για τα γήπεδα του δρόμου προσφέρει άνεση υψηλής απόκρισης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, για να δείχνεις πόσο έχουν βελτιωθεί οι δεξιότητές σου.Σχεδίαση χωρίς κορδόνια για περισσότερη διασκέδασηΑφιέρωσε λιγότερο χρόνο δένοντας κορδόνια και περισσότερο απολαμβάνοντας το άθλημα στο γήπεδο με τους φίλους σου, φορώντας αυτό το ποδοσφαιρικό παπούτσι με την πρακτική σχεδίαση που δημιούργησε η Nike για τους νεαρούς παίκτες. Επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή του ποδιού στο εσωτερικό, αλλά και το απαραίτητο κράτημα για σταθερή αίσθηση στα πόδια κατά τις ντρίμπλες και τα σουτ. Ακόμα καλύτερα, εξακολουθεί να διαθέτει την εμφάνιση του ποδοσφαιρικού παπουτσιού που φορούν οι αγαπημένοι σου παίκτες στο γήπεδο, όπως είναι ο CR7.Έμπνευση από τα πλακίδια AzulejoΤα Azulejo είναι μπλε κεραμικά πλακίδια με γυαλιστερή όψη που κατέχουν κυρίαρχη θέση στην πορτογαλική κουλτούρα. Είναι σύμβολα εθνικής υπερηφάνειας που καλύπτουν τις πλευρές κτιρίων και εκκλησιών, εκτείνονται στους τοίχους σιδηροδρομικών σταθμών και χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν μπαρ, εστιατόρια ή τα γυαλιστερά παγκάκια των πάρκων και τα πεζοδρόμια. Οι διακριτικές μπλε αποχρώσεις σε στρώσεις διαθέτουν μεταλλιζέ χάλκινο φινίρισμα που παραπέμπει στην εξαιρετικά γυαλιστερή επίστρωση των επιφανειών τους, οι οποίες μοιάζουν με σμάλτο. Το μοναδικό σχέδιο παραπέμπει σε μερικά από τα προηγούμενα ποδοσφαιρικά παπούτσια του CR με μοτίβο Azulejo.Άνεση και αντικραδασμική προστασίαΗ ελαστική αντικραδασμική προστασία Zoom Air προσφέρει γρήγορη και άμεση αίσθηση υψηλής απόκρισης κατά το ανασήκωμα του ποδιού από το έδαφος.Σταθερό κράτημα και δυναμική κίνησηΗ εξωτερική σόλα από καουτσούκ εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση σε επιφάνειες με τεχνητό γρασίδι που υπάρχουν σε κλειστά γήπεδα και εγκαταστάσεις για ποδόσφαιρο σάλας. More Details Η άνετη επένδυση αγκαλιάζει το πόδι για φυσική αίσθηση και στενή εφαρμογή.Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασίαΣόλες από καουτσούκ που δεν αφήνει αποτύπωμα με μοτίβα πρόσφυσης, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για δάπεδα γυμναστηρίου από ξύλο ή βινύλιο, ή για επιφάνειες στον δρόμο και σε εξωτερικούς χώρους, συνήθως για αγώνες σε μικρά γήπεδα ή αυθόρμητα παιχνίδια..
79,99 EUR
79,99 EUR
79,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 3Y 35 22
  • 3.5Y 35.5 22.5
  • 4Y 36 23
  • 4.5Y 36.5 23.5
  • 5Y 37.5 23.5
  • 5.5Y 38 24
  • 6Y 38.5 24
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Cristiano Ronaldo Nike Jr. Zoom Mercurial Superfly 9 Academy CR7 IC
Little/Big Kids' Indoor/Court Soccer Shoes
Όπως και ο CR7, τα πλακίδια Azulejo είναι ένας από τους θησαυρούς της Πορτογαλίας. Αντλήσαμε έμπνευση από τους ζεστούς, θαλάσσιους τόνους των πλακιδίων και τους προσθέσαμε στο πιο γρήγορο ποδοσφαιρικό παπούτσι της σειράς Nike Jr., ένα μοντέλο με την έγκριση του CR7 και σχεδίαση χωρίς κορδόνια για πρακτική εφαρμογή. Είναι φτιαγμένο για αγώνες σε εσωτερικούς χώρους και κλειστά γήπεδα, προσφέροντας την πρόσφυση που χρειάζεσαι για να τρέχεις και να κάνεις κοψίματα στα δάπεδα των γυμναστηρίων, ενώ η αντικραδασμική προστασία Zoom Air στη φτέρνα για τα γήπεδα του δρόμου προσφέρει άνεση υψηλής απόκρισης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, για να δείχνεις πόσο έχουν βελτιωθεί οι δεξιότητές σου.

Σχεδίαση χωρίς κορδόνια για περισσότερη διασκέδαση
Αφιέρωσε λιγότερο χρόνο δένοντας κορδόνια και περισσότερο απολαμβάνοντας το άθλημα στο γήπεδο με τους φίλους σου, φορώντας αυτό το ποδοσφαιρικό παπούτσι με την πρακτική σχεδίαση που δημιούργησε η Nike για τους νεαρούς παίκτες. Επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή του ποδιού στο εσωτερικό, αλλά και το απαραίτητο κράτημα για σταθερή αίσθηση στα πόδια κατά τις ντρίμπλες και τα σουτ. Ακόμα καλύτερα, εξακολουθεί να διαθέτει την εμφάνιση του ποδοσφαιρικού παπουτσιού που φορούν οι αγαπημένοι σου παίκτες στο γήπεδο, όπως είναι ο CR7.
Έμπνευση από τα πλακίδια Azulejo
Τα Azulejo είναι μπλε κεραμικά πλακίδια με γυαλιστερή όψη που κατέχουν κυρίαρχη θέση στην πορτογαλική κουλτούρα. Είναι σύμβολα εθνικής υπερηφάνειας που καλύπτουν τις πλευρές κτιρίων και εκκλησιών, εκτείνονται στους τοίχους σιδηροδρομικών σταθμών και χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν μπαρ, εστιατόρια ή τα γυαλιστερά παγκάκια των πάρκων και τα πεζοδρόμια. Οι διακριτικές μπλε αποχρώσεις σε στρώσεις διαθέτουν μεταλλιζέ χάλκινο φινίρισμα που παραπέμπει στην εξαιρετικά γυαλιστερή επίστρωση των επιφανειών τους, οι οποίες μοιάζουν με σμάλτο. Το μοναδικό σχέδιο παραπέμπει σε μερικά από τα προηγούμενα ποδοσφαιρικά παπούτσια του CR με μοτίβο Azulejo.
Άνεση και αντικραδασμική προστασία
Η ελαστική αντικραδασμική προστασία Zoom Air προσφέρει γρήγορη και άμεση αίσθηση υψηλής απόκρισης κατά το ανασήκωμα του ποδιού από το έδαφος.
Σταθερό κράτημα και δυναμική κίνηση
Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση σε επιφάνειες με τεχνητό γρασίδι που υπάρχουν σε κλειστά γήπεδα και εγκαταστάσεις για ποδόσφαιρο σάλας.

More Details

  • Η άνετη επένδυση αγκαλιάζει το πόδι για φυσική αίσθηση και στενή εφαρμογή.


  • Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία


  • Σόλες από καουτσούκ που δεν αφήνει αποτύπωμα με μοτίβα πρόσφυσης, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για δάπεδα γυμναστηρίου από ξύλο ή βινύλιο, ή για επιφάνειες στον δρόμο και σε εξωτερικούς χώρους, συνήθως για αγώνες σε μικρά γήπεδα ή αυθόρμητα παιχνίδια.


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Αγόρια
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Μεγάλα παιδιά
ΑΘΛΗΜΑ Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC
Αθλητικά παπούτσια
Nike Mercurial Zoom Superfly 9 Academy CR7 IC