για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Zoom Bella 6
Nike Air Zoom Bella 6
Nike Air Zoom Bella 6
Nike Air Zoom Bella 6
Nike Air Zoom Bella 6
Nike Air Zoom Bella 6
Nike Air Zoom Bella 6
Nike Air Zoom Bella 6
Nike Air Zoom Bella 6
Nike Air Zoom Bella 6
Κωδικός του προϊόντος: DR5720-001
Nike

Nike Air Zoom Bella 6

Κωδικός του προϊόντος: DR5720-001
Nike Zoom Bella 6Women's Training ShoesΑπελευθέρωσε την εσωτερική δύναμη και το πνεύμα σου με το Nike Air Zoom Bella 6. Διαθέτει σχεδίαση που προσφέρει στήριξη στις ασκήσεις με μεγάλα βάρη, στις εκρηκτικές κινήσεις και τις αρχέγονες κραυγές μετά από ένα δύσκολο σετ, σηματοδοτώντας την πρόοδο που είναι το αποτέλεσμα της σκληρής σου προσπάθειας στο δάπεδο του γυμναστηρίου. Η νέα μονάδα Zoom Air προσφέρει αίσθηση ώθησης, ενώ η ανανεωμένη σχεδίαση στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζει ευελιξία στα πέλματα κάθε είδους σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης με πραγματικό στιλ.Εντυπωσιακή μονάδα ZoomΗ μονάδα Zoom Air εκτείνεται από τη φτέρνα μέχρι το μέσο του πέλματος, προσφέροντας κορυφαία άνεση υψηλών επιδόσεων σε κάθε βήμα.Ανθεκτική σχεδίασηΤο νέο καλούπι στο μπροστινό μέρος δημιουργεί περισσότερο όγκο για εφαρμογή χωρίς διακρίσεις, διατηρώντας ταυτόχρονα το σταθερό σχήμα και το ύψος του παπουτσιού.Σταθερή εφαρμογήΗ ενίσχυση στο μέσο του πέλματος προσφέρει καλύτερη στήριξη χωρίς να εγκλωβίζει πλήρως το πόδι στη θέση του. Η επίπεδη σόλα εξασφαλίζει σταθερότητα στις επιφάνειες του γυμναστηρίου.Δροσερή και άνετη εφαρμογήΗ εσωτερική επένδυση βελτιώνει την τοποθέτηση του ποδιού στο εσωτερικό του παπουτσιού, διατηρώντας παράλληλα τη στήριξη στο επάνω μέρος. Το εξαιρετικά μαλακό κολάρο προσφέρει δροσερή και άνετη αίσθηση στον αστράγαλο και τη φτέρνα.Το υλικό στη φτέρνα εξασφαλίζει στήριξη στις κινήσεις με μεγάλα βάρη. Το τμήμα από καουτσούκ δημιουργεί διαισθητική σταθερότητα στη φτέρνα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.Οι κομψές σχεδιαστικές γραμμές και τα ανάγλυφα σχέδια χαρίζουν μοναδικό στιλ στις μετακινήσεις σου από το γυμναστήριο σε όλες τις δραστηριότητες της μέρας.Ανάγλυφο διχτυωτό υλικό με ανάλαφρη αίσθηση και αεριζόμενη εφαρμογή.Ελαστικό λουράκι που περνά χιαστί από το επάνω μέρος του ποδιού για πιο σταθερή εφαρμογή. More Details Ενδιάμεση σόλα με αφρόΛαβές στη φτέρνα και στη γλώσσα.

Ανακαλύψτε τη Νέα μας Συλλογή, θέστε νέους στόχους στις προπονήσεις σας και απογειώστε το athleisure look σας!

89,99 EUR
89,99 EUR
89,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 5.5 36 22.5
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
  • 9.5 41 26.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Zoom Bella 6
Women's Training Shoes
Απελευθέρωσε την εσωτερική δύναμη και το πνεύμα σου με το Nike Air Zoom Bella 6. Διαθέτει σχεδίαση που προσφέρει στήριξη στις ασκήσεις με μεγάλα βάρη, στις εκρηκτικές κινήσεις και τις αρχέγονες κραυγές μετά από ένα δύσκολο σετ, σηματοδοτώντας την πρόοδο που είναι το αποτέλεσμα της σκληρής σου προσπάθειας στο δάπεδο του γυμναστηρίου. Η νέα μονάδα Zoom Air προσφέρει αίσθηση ώθησης, ενώ η ανανεωμένη σχεδίαση στο μπροστινό μέρος εξασφαλίζει ευελιξία στα πέλματα κάθε είδους σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης με πραγματικό στιλ.

Εντυπωσιακή μονάδα Zoom
Η μονάδα Zoom Air εκτείνεται από τη φτέρνα μέχρι το μέσο του πέλματος, προσφέροντας κορυφαία άνεση υψηλών επιδόσεων σε κάθε βήμα.
Ανθεκτική σχεδίαση
Το νέο καλούπι στο μπροστινό μέρος δημιουργεί περισσότερο όγκο για εφαρμογή χωρίς διακρίσεις, διατηρώντας ταυτόχρονα το σταθερό σχήμα και το ύψος του παπουτσιού.
Σταθερή εφαρμογή
Η ενίσχυση στο μέσο του πέλματος προσφέρει καλύτερη στήριξη χωρίς να εγκλωβίζει πλήρως το πόδι στη θέση του. Η επίπεδη σόλα εξασφαλίζει σταθερότητα στις επιφάνειες του γυμναστηρίου.
Δροσερή και άνετη εφαρμογή
Η εσωτερική επένδυση βελτιώνει την τοποθέτηση του ποδιού στο εσωτερικό του παπουτσιού, διατηρώντας παράλληλα τη στήριξη στο επάνω μέρος. Το εξαιρετικά μαλακό κολάρο προσφέρει δροσερή και άνετη αίσθηση στον αστράγαλο και τη φτέρνα.
Το υλικό στη φτέρνα εξασφαλίζει στήριξη στις κινήσεις με μεγάλα βάρη. Το τμήμα από καουτσούκ δημιουργεί διαισθητική σταθερότητα στη φτέρνα για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.
Οι κομψές σχεδιαστικές γραμμές και τα ανάγλυφα σχέδια χαρίζουν μοναδικό στιλ στις μετακινήσεις σου από το γυμναστήριο σε όλες τις δραστηριότητες της μέρας.
Ανάγλυφο διχτυωτό υλικό με ανάλαφρη αίσθηση και αεριζόμενη εφαρμογή.
Ελαστικό λουράκι που περνά χιαστί από το επάνω μέρος του ποδιού για πιο σταθερή εφαρμογή.

More Details

  • Ενδιάμεση σόλα με αφρό


  • Λαβές στη φτέρνα και στη γλώσσα


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Μέγεθος Μεγέθη EU Μέγεθος σε cm
6 36.5 23
5.5 36 22.5
6.5 37.5 23.5
7 38 24
7.5 38.5 24.5
8 39 25
8.5 40 25.5
9 40.5 26
9.5 41 26.5
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Air Zoom Bella 6
Αθλητικά παπούτσια
Nike Air Zoom Bella 6