για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Renew Run 4
Nike Renew Run 4
Nike Renew Run 4
Nike Renew Run 4
Nike Renew Run 4
Nike Renew Run 4
Nike Renew Run 4
Nike Renew Run 4
Κωδικός του προϊόντος: DR2682-500
Nike

Nike Renew Run 4

Κωδικός του προϊόντος: DR2682-500
Nike Renew Run 4Women's Road Running ShoesΌταν το τρέξιμο γίνεται μέρος της ρουτίνας σου, χρειάζεσαι ένα παπούτσι που θα σου προσφέρει άνετη εφαρμογή στις μεγάλες αποστάσεις. Το Nike Renew Run 4 προσφέρει ανώτερο επίπεδο αντικραδασμικής προστασίας και ελαστική αίσθηση υψηλής απόκρισης για να συνεχίζεις να τρέχεις περισσότερα χιλιόμετρα κάθε μέρα, νιώθοντας ενθουσιασμό και ανυπομονησία που σου δίνουν ώθηση να εξελίξεις την πορεία σου στο τρέξιμο.Απόλαυσε τη διαδρομή με απαλό βηματισμόΟ αφρός Renew είναι πιο μαλακός σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις και προσφέρει αντικραδασμική προστασία κατά την επαφή του ποδιού με το έδαφος. Προσθέσαμε περισσότερο αφρό για ομαλότερη μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα, ώστε να απολαμβάνεις μεγαλύτερη ελαστικότητα σε κάθε βήμα.Απαλότητα και στήριξηΗ ανανεωμένη ενδιάμεση σόλα διαθέτει μεγαλύτερο ύψος αφρού για πιο μαλακή αίσθηση. Το κούφιο τμήμα κάτω από το πέλμα προσφέρει πιο σταθερό βηματισμό. Οι επικαλύψεις σε όλο το επάνω μέρος εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.Εξαιρετική άνεσηΤο κολάρο και η γλώσσα έχουν απαλή υφή για πρόσθετη αντικραδασμική προστασία. Το κολάρο είναι πιο φαρδύ, ώστε να εφαρμόζει άνετα γύρω από το σχήμα του αστραγάλου.Αξιόπιστη σταθερότηταΤο καουτσούκ στη φτέρνα προσφέρει ανθεκτικότητα, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο κλιπ φτέρνας εξασφαλίζει απόλυτα σταθερή εφαρμογή. More Details Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).
94,99 EUR
94,99 EUR
94,99 EUR
Εξοικονόμηση : -0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Renew Run 4
Women's Road Running Shoes
Όταν το τρέξιμο γίνεται μέρος της ρουτίνας σου, χρειάζεσαι ένα παπούτσι που θα σου προσφέρει άνετη εφαρμογή στις μεγάλες αποστάσεις. Το Nike Renew Run 4 προσφέρει ανώτερο επίπεδο αντικραδασμικής προστασίας και ελαστική αίσθηση υψηλής απόκρισης για να συνεχίζεις να τρέχεις περισσότερα χιλιόμετρα κάθε μέρα, νιώθοντας ενθουσιασμό και ανυπομονησία που σου δίνουν ώθηση να εξελίξεις την πορεία σου στο τρέξιμο.

Απόλαυσε τη διαδρομή με απαλό βηματισμό
Ο αφρός Renew είναι πιο μαλακός σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις και προσφέρει αντικραδασμική προστασία κατά την επαφή του ποδιού με το έδαφος. Προσθέσαμε περισσότερο αφρό για ομαλότερη μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα, ώστε να απολαμβάνεις μεγαλύτερη ελαστικότητα σε κάθε βήμα.
Απαλότητα και στήριξη
Η ανανεωμένη ενδιάμεση σόλα διαθέτει μεγαλύτερο ύψος αφρού για πιο μαλακή αίσθηση. Το κούφιο τμήμα κάτω από το πέλμα προσφέρει πιο σταθερό βηματισμό. Οι επικαλύψεις σε όλο το επάνω μέρος εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.
Εξαιρετική άνεση
Το κολάρο και η γλώσσα έχουν απαλή υφή για πρόσθετη αντικραδασμική προστασία. Το κολάρο είναι πιο φαρδύ, ώστε να εφαρμόζει άνετα γύρω από το σχήμα του αστραγάλου.
Αξιόπιστη σταθερότητα
Το καουτσούκ στη φτέρνα προσφέρει ανθεκτικότητα, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο κλιπ φτέρνας εξασφαλίζει απόλυτα σταθερή εφαρμογή.

More Details

  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Μέγεθος Μεγέθη EU Μέγεθος σε cm
6 36.5 23
6.5 37.5 23.5
7 38 24
7.5 38.5 24.5
8 39 25
8.5 40 25.5
9 40.5 26
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Renew Run 4
Αθλητικά παπούτσια
Nike Renew Run 4