για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Max SYSTM
Nike Air Max SYSTM
Nike Air Max SYSTM
Nike Air Max SYSTM
Nike Air Max SYSTM
Nike Air Max SYSTM
Nike Air Max SYSTM
Nike Air Max SYSTM
Κωδικός του προϊόντος: DQ0284-104
Nike

Nike Air Max SYSTM

Κωδικός του προϊόντος: DQ0284-104
Nike Air Max SYSTMBig Kids' ShoesΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΡΕΤΡΟ ΣΤΙΛ ΜΕ ΝΕΟ ΑΕΡΑ.Από συλλογές κομματιών σε κασέτες μέχρι μουσικά βίντεο και παιχνίδια arcade σε εμπορικά κέντρα, η δεκαετία του '80 τα είχε όλα. Γιορτάζουμε αυτήν τη συναρπαστική εποχή με το Nike Air Max SYSTM. Από τη μεγάλη και εντυπωσιακή μονάδα Air στη φτέρνα μέχρι τις σχεδιαστικές γραμμές που είναι εμπνευσμένες από τα αγαπημένα μας ρετρό παπούτσια Air Max, αυτό το μοντέλο επαναφέρει όλα εκείνα τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και τα παρουσιάζει σε μια νέα γενιά.Επιστροφή στις ρίζεςΗ ορατή μονάδα Nike Air, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα πρώτα εμβληματικά μοντέλα Air Max, προσφέρει ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία κάτω από το πέλμα. Επιπλέον, οι κυματιστές σχεδιαστικές γραμμές του παρελθόντος επιστρέφουν σε νέα εκδοχή που είναι ιδανική για το μέλλον.Ιδανική εφαρμογήΤο επάνω μέρος από δέρμα και ύφασμα εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και κυκλοφορία του αέρα, ώστε να απολαμβάνεις άνετη εφαρμογή όλη μέρα. Το συνθετικό υλικό γύρω από τη μονάδα Air εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.Έλεγχος και πρόσφυσηΗ εξωτερική σόλα από καουτσούκ σε όλο το μήκος με μοτίβο waffle χαρίζει πρόσφυση και ανθεκτικότητα σε διαφορετικές επιφάνειες.Ο μαλακός αφρός κάτω από το πέλμα προσφέρει πρόσθετη αντικραδασμική προστασία σε κάθε βήμα. More Details Κλασικά κορδόνιαΕνδιάμεση σόλα με αφρό.
84,99 EUR
84,99 EUR
67,99 EUR
Εξοικονόμηση : 17,00 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
42,50 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 4Y 36 23
  • 4.5Y 36.5 23.5
  • 5Y 37.5 23.5
  • 5.5Y 38 24
  • 6Y 38.5 24
  • 6.5Y 39 24.5
  • 7Y 40 25
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Air Max SYSTM
Big Kids' Shoes
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΡΕΤΡΟ ΣΤΙΛ ΜΕ ΝΕΟ ΑΕΡΑ.
Από συλλογές κομματιών σε κασέτες μέχρι μουσικά βίντεο και παιχνίδια arcade σε εμπορικά κέντρα, η δεκαετία του '80 τα είχε όλα. Γιορτάζουμε αυτήν τη συναρπαστική εποχή με το Nike Air Max SYSTM. Από τη μεγάλη και εντυπωσιακή μονάδα Air στη φτέρνα μέχρι τις σχεδιαστικές γραμμές που είναι εμπνευσμένες από τα αγαπημένα μας ρετρό παπούτσια Air Max, αυτό το μοντέλο επαναφέρει όλα εκείνα τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και τα παρουσιάζει σε μια νέα γενιά.

Επιστροφή στις ρίζες
Η ορατή μονάδα Nike Air, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα πρώτα εμβληματικά μοντέλα Air Max, προσφέρει ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία κάτω από το πέλμα. Επιπλέον, οι κυματιστές σχεδιαστικές γραμμές του παρελθόντος επιστρέφουν σε νέα εκδοχή που είναι ιδανική για το μέλλον.
Ιδανική εφαρμογή
Το επάνω μέρος από δέρμα και ύφασμα εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και κυκλοφορία του αέρα, ώστε να απολαμβάνεις άνετη εφαρμογή όλη μέρα. Το συνθετικό υλικό γύρω από τη μονάδα Air εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.
Έλεγχος και πρόσφυση
Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ σε όλο το μήκος με μοτίβο waffle χαρίζει πρόσφυση και ανθεκτικότητα σε διαφορετικές επιφάνειες.
Ο μαλακός αφρός κάτω από το πέλμα προσφέρει πρόσθετη αντικραδασμική προστασία σε κάθε βήμα.

More Details

  • Κλασικά κορδόνια


  • Ενδιάμεση σόλα με αφρό


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Αγόρια
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Μεγάλα παιδιά
ΑΘΛΗΜΑ Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Air Max SYSTM
Αθλητικά παπούτσια
Nike Air Max SYSTM