για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature
Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature
Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature
Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature
Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature
Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature
Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature
Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature
Κωδικός του προϊόντος: DO9837-002
Nike

Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature

Κωδικός του προϊόντος: DO9837-002
Nike Zoom SuperRep 4 Next NatureWomen’s Workout ShoesΤα box jump που βάζουν φωτιά στους τετρακέφαλους σε βοηθούν να διατηρήσεις την προσήλωσή σου στους στόχους σου. Οι ιδρωμένες εντατικές επαναλήψεις σού κόβουν την ανάσα από την προσπάθεια. Για αυτό ζεις: για την προσπάθεια, τη στιγμή της αλήθειας, την επιτυχία, τη μεταμόρφωση. Σχεδιασμένο για γρήγορες επιταχύνσεις, αλλαγές ρυθμού που ανεβάζουν τους παλμούς της καρδιάς και ασκήσεις υψηλής ταχύτητας, αυτό το διάσημο παπούτσι προπόνησης είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 20% ανακυκλωμένα υλικά ως προς το βάρος και μπορεί να σε βοηθήσει να απογειώσεις την προπόνηση HIIT.Απόλυτη αίσθηση αναπήδησηςΚάθε φορά που προσγειώνεσαι στο μπροστινό μέρος, οι δύο πανίσχυρες μονάδες Zoom Air απορροφούν την ενέργειά σου και την επιστρέφουν αμέσως, δίνοντας ώθηση για το επόμενο βήμα ή άλμα. Η επιφάνεια σε όλο το μήκος κατανέμει αποτελεσματικά την ενέργεια, εξασφαλίζοντας την ισορροπία του ποδιού.Πλευρική στήριξηΗ μεγάλη καμάρα στο πλάι λειτουργεί σαν στήριγμα του ποδιού στις απότομες πλευρικές κινήσεις. Το διχτυωτό υλικό σε ύφανση ριμπ στο επάνω μέρος, που είναι ραμμένο και προσφέρει πιο σταθερή αίσθηση σε αυτήν την έκδοση, εξασφαλίζει σφιχτή εφαρμογή στο πόδι σε κινήσεις όπως πλευρικά άλματα και προβολές στο πλάι.Ανάλαφρη στήριξη προς κάθε κατεύθυνσηΤο κομψό, ενσωματωμένο διχτυωτό υλικό δημιουργεί ζώνες ανάλαφρης στήριξης και κυκλοφορίας του αέρα στα κατάλληλα σημεία στο επάνω μέρος. Το νέο καλούπι συνδυάζεται με το ειδικό διχτυωτό υλικό για περισσότερο όγκο στο μπροστινό μέρος, προσφέροντας άνετη εφαρμογή σε μεγάλη γκάμα τύπων ποδιών.Εύκολη εφαρμογήΗ βελτιωμένη εφαρμογή περιλαμβάνει πλήρως ρυθμιζόμενη γλώσσα που σου επιτρέπει να φοράς και να σφίγγεις γρήγορα το παπούτσι για να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου σε κάθε άσκηση. Η γλώσσα που συνδυάζεται με το άνετο κολάρο προσφέρει εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.Υπεύθυνα κατασκευασμένηΑλλάξαμε ορισμένα στοιχεία κατασκευής για μεγαλύτερη βιωσιμότητα, χωρίς συμβιβασμούς στις υψηλές επιδόσεις. Στο επάνω μέρος, η ανακυκλωμένη ειδική διχτυωτή ύφανση ελαχιστοποιεί την ανάγκη για τη χρήση επικαλύψεων. Οι στάμπες περιλαμβάνουν ανακατασκευασμένο υλικό. Τα κορδόνια, η επένδυση και το TPU είναι επίσης φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά.Επένδυση από διχτυωτό υλικό με αραιή ύφανση για κυκλοφορία του αέρα και δροσερή αίσθηση στο πόδι.Η διαχωρισμένη σόλα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στο μπροστινό μέρος για τις κινήσεις όπως τα burpee και οι σανίδες..

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

139,99 EUR
140,00 EUR
83,99 EUR
Εξοικονόμηση : 56,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 5.5 36 22.5
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature
Women’s Workout Shoes
Τα box jump που βάζουν φωτιά στους τετρακέφαλους σε βοηθούν να διατηρήσεις την προσήλωσή σου στους στόχους σου. Οι ιδρωμένες εντατικές επαναλήψεις σού κόβουν την ανάσα από την προσπάθεια. Για αυτό ζεις: για την προσπάθεια, τη στιγμή της αλήθειας, την επιτυχία, τη μεταμόρφωση. Σχεδιασμένο για γρήγορες επιταχύνσεις, αλλαγές ρυθμού που ανεβάζουν τους παλμούς της καρδιάς και ασκήσεις υψηλής ταχύτητας, αυτό το διάσημο παπούτσι προπόνησης είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 20% ανακυκλωμένα υλικά ως προς το βάρος και μπορεί να σε βοηθήσει να απογειώσεις την προπόνηση HIIT.

Απόλυτη αίσθηση αναπήδησης
Κάθε φορά που προσγειώνεσαι στο μπροστινό μέρος, οι δύο πανίσχυρες μονάδες Zoom Air απορροφούν την ενέργειά σου και την επιστρέφουν αμέσως, δίνοντας ώθηση για το επόμενο βήμα ή άλμα. Η επιφάνεια σε όλο το μήκος κατανέμει αποτελεσματικά την ενέργεια, εξασφαλίζοντας την ισορροπία του ποδιού.
Πλευρική στήριξη
Η μεγάλη καμάρα στο πλάι λειτουργεί σαν στήριγμα του ποδιού στις απότομες πλευρικές κινήσεις. Το διχτυωτό υλικό σε ύφανση ριμπ στο επάνω μέρος, που είναι ραμμένο και προσφέρει πιο σταθερή αίσθηση σε αυτήν την έκδοση, εξασφαλίζει σφιχτή εφαρμογή στο πόδι σε κινήσεις όπως πλευρικά άλματα και προβολές στο πλάι.
Ανάλαφρη στήριξη προς κάθε κατεύθυνση
Το κομψό, ενσωματωμένο διχτυωτό υλικό δημιουργεί ζώνες ανάλαφρης στήριξης και κυκλοφορίας του αέρα στα κατάλληλα σημεία στο επάνω μέρος. Το νέο καλούπι συνδυάζεται με το ειδικό διχτυωτό υλικό για περισσότερο όγκο στο μπροστινό μέρος, προσφέροντας άνετη εφαρμογή σε μεγάλη γκάμα τύπων ποδιών.
Εύκολη εφαρμογή
Η βελτιωμένη εφαρμογή περιλαμβάνει πλήρως ρυθμιζόμενη γλώσσα που σου επιτρέπει να φοράς και να σφίγγεις γρήγορα το παπούτσι για να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου σε κάθε άσκηση. Η γλώσσα που συνδυάζεται με το άνετο κολάρο προσφέρει εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.
Υπεύθυνα κατασκευασμένη
Αλλάξαμε ορισμένα στοιχεία κατασκευής για μεγαλύτερη βιωσιμότητα, χωρίς συμβιβασμούς στις υψηλές επιδόσεις. Στο επάνω μέρος, η ανακυκλωμένη ειδική διχτυωτή ύφανση ελαχιστοποιεί την ανάγκη για τη χρήση επικαλύψεων. Οι στάμπες περιλαμβάνουν ανακατασκευασμένο υλικό. Τα κορδόνια, η επένδυση και το TPU είναι επίσης φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά.
Επένδυση από διχτυωτό υλικό με αραιή ύφανση για κυκλοφορία του αέρα και δροσερή αίσθηση στο πόδι.
Η διαχωρισμένη σόλα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στο μπροστινό μέρος για τις κινήσεις όπως τα burpee και οι σανίδες.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature
Αθλητικά παπούτσια
Nike Zoom SuperRep 4 Next Nature