για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Air Zoom Vapor Pro 2
Nike Air Zoom Vapor Pro 2
Κωδικός του προϊόντος: DV2024-001
Nike

Nike Air Zoom Vapor Pro 2

Κωδικός του προϊόντος: DV2024-001
NikeCourt Air Zoom Vapor Pro 2Women's Clay Tennis ShoesΑπόκτησε το Vapor Pro 2 για εκείνους τους αγώνες που χρειάζεσαι ένα παπούτσι για να σου προσφέρει ασυναγώνιστη ταχύτητα και αντοχή σε κάθε κίνηση στο γήπεδο. Επαναφέραμε όλα τα στοιχεία που αγάπησες στο αρχικό Pro: τη σχεδίαση που διατηρεί το πόδι χαμηλά στο έδαφος, την ελαστική τεχνολογία Zoom Air που σε βοηθά να φτάνεις σε κάθε σημείο του γηπέδου, αλλά και τη γνώριμη άνεση της σειράς Vapor που εξασφαλίζει ξεκούραστη αίσθηση στις απαιτητικές επιφάνειες. Συνδυάσαμε αυτές τις βελτιώσεις με την πρωτοποριακή μας τεχνολογία Claybreaker για να σου προσφέρουμε γρήγορη αίσθηση στο γήπεδο.Προστασία από το κόκκινο χώμαΗ τεχνολογία Nike Claybreaker εξασφαλίζει καλύτερη πρόσφυση και λιγότερη συσσώρευση χώματος στο γήπεδο. Το πρόσθετο κράτημα στο μπροστινό μέρος και το μέσο του πέλματος συνδυάζεται με ένα φαρδύ μοτίβο πρόσφυσης για να διατηρείς τον έλεγχο κατά τις κινήσεις ολίσθησης. Για τη σχεδίαση του παπουτσιού χρησιμοποιήσαμε χάρτες πρόσφυσης και πίεσης, ενώ αναλύσαμε επίσης τα σημεία συσσώρευσης του χώματος. Στη συνέχεια, το δοκιμάσαμε σε γήπεδα με κόκκινο χώμα στην Ευρώπη σε πολλές καιρικές συνθήκες για γήπεδα με χώμα (με κρύο και ζέστη, σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες).Χαμηλή γραμμή για μεγάλες ταχύτητεςΗ σχεδίαση αυτού του παπουτσιού έχει πιο χαμηλή γραμμή, προσφέροντας απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση του γηπέδου, για απότομες επιταχύνσεις και εντυπωσιακά κοψίματα.Μπες δυναμικά στη δράσηΗ μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος προσφέρει ελαστική αίσθηση στο πρώτο σου βήμα, για να προλαβαίνεις την μπάλα φτάνοντας σε κάθε σημείο του γηπέδου και να πλησιάζεις στο φιλέ με εκπληκτική ταχύτητα. Η μαλακή ενδιάμεση σόλα προσφέρει στήριξη χωρίς πρόσθετο περιττό βάρος. Επιπλέον, η ελαστική εσωτερική επένδυση αγκαλιάζει το πόδι για άψογη εφαρμογή.Ανάλαφρη κυκλοφορία του αέραΤο ανθεκτικό, ενισχυμένο διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση στα πόδια και πρόσθετη στήριξη.Ανάλαφρη κυκλοφορία του αέραΗ εξωτερική σόλα με μοτίβο ψαροκόκαλο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη σχεδίαση για άριστο κράτημα, χωρίς να επηρεάζει τη δυνατότητα ολίσθησης.Αφαιρέσαμε το καουτσούκ στα σημεία που φθείρονται λιγότερο, με στόχο την ελαχιστοποίηση του βάρους.Αφαιρέσαμε το καουτσούκ στα σημεία που φθείρονται λιγότερο, με στόχο την ελαχιστοποίηση του βάρους.Το πλαίσιο πέλματος σε όλο το μήκος στο εξωτερικό του παπουτσιού εξασφαλίζει τη σταθεροποίηση του ποδιού στα γρήγορα κοψίματα. More Details Σχεδίαση για χρήση στις επιφάνειες χωμάτινων γηπέδων και γηπέδων padelΠλαίσιο πέλματος σε όλο το μήκος στην εξωτερική πλευρά του παπουτσιού.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

NikeCourt Air Zoom Vapor Pro 2
Women's Clay Tennis Shoes
Απόκτησε το Vapor Pro 2 για εκείνους τους αγώνες που χρειάζεσαι ένα παπούτσι για να σου προσφέρει ασυναγώνιστη ταχύτητα και αντοχή σε κάθε κίνηση στο γήπεδο. Επαναφέραμε όλα τα στοιχεία που αγάπησες στο αρχικό Pro: τη σχεδίαση που διατηρεί το πόδι χαμηλά στο έδαφος, την ελαστική τεχνολογία Zoom Air που σε βοηθά να φτάνεις σε κάθε σημείο του γηπέδου, αλλά και τη γνώριμη άνεση της σειράς Vapor που εξασφαλίζει ξεκούραστη αίσθηση στις απαιτητικές επιφάνειες. Συνδυάσαμε αυτές τις βελτιώσεις με την πρωτοποριακή μας τεχνολογία Claybreaker για να σου προσφέρουμε γρήγορη αίσθηση στο γήπεδο.

Προστασία από το κόκκινο χώμα
Η τεχνολογία Nike Claybreaker εξασφαλίζει καλύτερη πρόσφυση και λιγότερη συσσώρευση χώματος στο γήπεδο. Το πρόσθετο κράτημα στο μπροστινό μέρος και το μέσο του πέλματος συνδυάζεται με ένα φαρδύ μοτίβο πρόσφυσης για να διατηρείς τον έλεγχο κατά τις κινήσεις ολίσθησης. Για τη σχεδίαση του παπουτσιού χρησιμοποιήσαμε χάρτες πρόσφυσης και πίεσης, ενώ αναλύσαμε επίσης τα σημεία συσσώρευσης του χώματος. Στη συνέχεια, το δοκιμάσαμε σε γήπεδα με κόκκινο χώμα στην Ευρώπη σε πολλές καιρικές συνθήκες για γήπεδα με χώμα (με κρύο και ζέστη, σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες).
Χαμηλή γραμμή για μεγάλες ταχύτητες
Η σχεδίαση αυτού του παπουτσιού έχει πιο χαμηλή γραμμή, προσφέροντας απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση του γηπέδου, για απότομες επιταχύνσεις και εντυπωσιακά κοψίματα.
Μπες δυναμικά στη δράση
Η μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος προσφέρει ελαστική αίσθηση στο πρώτο σου βήμα, για να προλαβαίνεις την μπάλα φτάνοντας σε κάθε σημείο του γηπέδου και να πλησιάζεις στο φιλέ με εκπληκτική ταχύτητα. Η μαλακή ενδιάμεση σόλα προσφέρει στήριξη χωρίς πρόσθετο περιττό βάρος. Επιπλέον, η ελαστική εσωτερική επένδυση αγκαλιάζει το πόδι για άψογη εφαρμογή.
Ανάλαφρη κυκλοφορία του αέρα
Το ανθεκτικό, ενισχυμένο διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση στα πόδια και πρόσθετη στήριξη.
Ανάλαφρη κυκλοφορία του αέρα
Η εξωτερική σόλα με μοτίβο ψαροκόκαλο διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη σχεδίαση για άριστο κράτημα, χωρίς να επηρεάζει τη δυνατότητα ολίσθησης.
Αφαιρέσαμε το καουτσούκ στα σημεία που φθείρονται λιγότερο, με στόχο την ελαχιστοποίηση του βάρους.
Αφαιρέσαμε το καουτσούκ στα σημεία που φθείρονται λιγότερο, με στόχο την ελαχιστοποίηση του βάρους.
Το πλαίσιο πέλματος σε όλο το μήκος στο εξωτερικό του παπουτσιού εξασφαλίζει τη σταθεροποίηση του ποδιού στα γρήγορα κοψίματα.

More Details

  • Σχεδίαση για χρήση στις επιφάνειες χωμάτινων γηπέδων και γηπέδων padel


  • Πλαίσιο πέλματος σε όλο το μήκος στην εξωτερική πλευρά του παπουτσιού


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τένις
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Air Zoom Vapor Pro 2
Αθλητικά παπούτσια
Nike Air Zoom Vapor Pro 2