για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Nike React Infinity Run Flyknit 3
Κωδικός του προϊόντος: DZ5215-001
Nike

Nike React Infinity Run Flyknit 3

Κωδικός του προϊόντος: DZ5215-001
Nike React Infinity 3Women's Road Running ShoesΣχεδιασμένο για να σε βοηθήσει να επιδιώκεις με άνεση τους στόχους σου στο τρέξιμο, το Nike React Infinity Run Flyknit 3 σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις μιας γρήγορης διαδρομής 3 χλμ. σήμερα, ώστε να είσαι και πάλι εγκαίρως σε απόλυτη ετοιμότητα για να τρέξεις μια μεγαλύτερη διαδρομή αύριο. Το αεριζόμενο επάνω μέρος προσφέρει συγκράτηση του ποδιού αλλά και ευελιξία, ενώ η πρόσθετη αντικραδασμική προστασία γύρω από τη φτέρνα και τον αστράγαλο εξασφαλίζει αίσθηση στήριξης σε κάθε χιλιόμετρο. Επιπλέον, η μοναδική σόλα με καμπυλωτό σχήμα προσφέρει ομαλό και σταθερό βηματισμό στις διαδρομές κάθε απόστασης. Γι' αυτό συνέχισε να τρέχεις και άσε τα υπόλοιπα πάνω μας.Σταθερή, αεριζόμενη εφαρμογή και ευελιξίαΠροσθέσαμε Flyknit σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους, για να δημιουργήσουμε ειδικές ζώνες για κυκλοφορία του αέρα, ευελιξία και συγκράτηση. Το αποτέλεσμα είναι δροσερή και σταθερή αίσθηση στο πόδι, που εξακολουθεί να σου προσφέρει κίνηση χωρίς περιορισμούς σε κάθε βήμα.Αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισηςΤεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης.Ομαλή κίνηση και σταθερότηταΗ σόλα διαθέτει καμπυλωτό σχήμα με ειδική σχεδίαση για στήριξη και στις 3 φάσεις του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία κατά την επαφή με το έδαφος. Η φαρδύτερη βάση εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την επαφή.Αίσθηση αντικραδασμικής προστασίας, μεγαλύτερο ύψοςΗ ψηλή αντικραδασμική προστασία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πέλμα, μειώνοντας έτσι την απόσταση από τον αφρό για εμπειρία πραγματικής απόκρισης.Η υβριδική γλώσσα συνδυάζει την αίσθηση της άψογης εφαρμογής με την προσαρμοστικότητα της κλασικής σχεδίασης.Μαλακή επένδυση στο κολάρο για αντικραδασμική προστασία στο σημείο επαφής.Πρόσθετο καουτσούκ στην εξωτερική σόλα για πρόσφυση και ανθεκτικότητα..
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 5.5 36 22.5
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike React Infinity 3
Women's Road Running Shoes
Σχεδιασμένο για να σε βοηθήσει να επιδιώκεις με άνεση τους στόχους σου στο τρέξιμο, το Nike React Infinity Run Flyknit 3 σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις μιας γρήγορης διαδρομής 3 χλμ. σήμερα, ώστε να είσαι και πάλι εγκαίρως σε απόλυτη ετοιμότητα για να τρέξεις μια μεγαλύτερη διαδρομή αύριο. Το αεριζόμενο επάνω μέρος προσφέρει συγκράτηση του ποδιού αλλά και ευελιξία, ενώ η πρόσθετη αντικραδασμική προστασία γύρω από τη φτέρνα και τον αστράγαλο εξασφαλίζει αίσθηση στήριξης σε κάθε χιλιόμετρο. Επιπλέον, η μοναδική σόλα με καμπυλωτό σχήμα προσφέρει ομαλό και σταθερό βηματισμό στις διαδρομές κάθε απόστασης. Γι' αυτό συνέχισε να τρέχεις και άσε τα υπόλοιπα πάνω μας.

Σταθερή, αεριζόμενη εφαρμογή και ευελιξία
Προσθέσαμε Flyknit σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους, για να δημιουργήσουμε ειδικές ζώνες για κυκλοφορία του αέρα, ευελιξία και συγκράτηση. Το αποτέλεσμα είναι δροσερή και σταθερή αίσθηση στο πόδι, που εξακολουθεί να σου προσφέρει κίνηση χωρίς περιορισμούς σε κάθε βήμα.
Αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης
Τεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης.
Ομαλή κίνηση και σταθερότητα
Η σόλα διαθέτει καμπυλωτό σχήμα με ειδική σχεδίαση για στήριξη και στις 3 φάσεις του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία κατά την επαφή με το έδαφος. Η φαρδύτερη βάση εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την επαφή.
Αίσθηση αντικραδασμικής προστασίας, μεγαλύτερο ύψος
Η ψηλή αντικραδασμική προστασία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πέλμα, μειώνοντας έτσι την απόσταση από τον αφρό για εμπειρία πραγματικής απόκρισης.
Η υβριδική γλώσσα συνδυάζει την αίσθηση της άψογης εφαρμογής με την προσαρμοστικότητα της κλασικής σχεδίασης.
Μαλακή επένδυση στο κολάρο για αντικραδασμική προστασία στο σημείο επαφής.
Πρόσθετο καουτσούκ στην εξωτερική σόλα για πρόσφυση και ανθεκτικότητα.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike React Infinity Run Flyknit 3
Αθλητικά παπούτσια
Nike React Infinity Run Flyknit 3