για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Pegasus 39
Nike Pegasus 39
Nike Pegasus 39
Nike Pegasus 39
Nike Pegasus 39
Nike Pegasus 39
Nike Pegasus 39
Nike Pegasus 39
Nike Pegasus 39
Nike Pegasus 39
Κωδικός του προϊόντος: DH4072-104
Nike

Nike Pegasus 39

Κωδικός του προϊόντος: DH4072-104
Nike Pegasus 39Women's Road Running ShoesΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.Το τρέξιμο είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου και κάθε βήμα σε φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του προσωπικού σου στόχου. Το Nike Air Zoom Pegasus 39 σε βοηθά να απογειώσεις τις επιδόσεις σου με την έξυπνη σχεδίασή του. Η αίσθηση στήριξης συγκρατεί το πόδι, ενώ η αντικραδασμική προστασία κάτω από το πέλμα και οι δύο μονάδες Zoom Air προσφέρουν ώθηση σε κάθε βήμα. Αυτό το πραγματικά αξιόπιστο μοντέλο επιστρέφει για να σε βοηθήσει να απογειώσεις τις επιδόσεις σου.Απόλυτη άνεσηΗ πρόσθετη επένδυση στη γλώσσα και στο κολάρο εξασφαλίζει άνετη αίσθηση στα πόδια. Επιπλέον, τοποθετήσαμε μια ειδική διχτυωτή ύφανση, που είναι πιο ανθεκτική και πιο εύκαμπτη από το κανονικό διχτυωτό υλικό, σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους, για ανάλαφρη αίσθηση και κυκλοφορία του αέρα.Στήριξη σε κάθε βήμαΗ τεχνολογία Flywire είναι ενσωματωμένη σε μια λωρίδα στο μέσο του πέλματος για απόλυτη στήριξη, ώστε τα πόδια να παραμένουν σταθερά στη θέση τους.Μοναδική κίνηση και άλματαH τεχνολογία Nike React είναι ένας ανάλαφρος, ανθεκτικός αφρός που προσφέρει ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Τη συνδυάσαμε με μια μονάδα Air Zoom στο μπροστινό μέρος και στη φτέρνα, για δυναμική αίσθηση.Ομαλές μεταβάσειςΤο σχήμα της φτέρνας έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την προσγείωση, διευκολύνοντας τη μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα. Επίσης, ο αφρός μεγάλου πάχους εξασφαλίζει βηματισμό υψηλής απόκρισης.Διαχωρισμένη γλώσσα από το επάνω μέρος ώστε να υποστηρίζονται διαφορετικά σχήματα ποδιών.Εξωτερική σόλα εμπνευσμένη από το μοτίβο waffle για εξαιρετική πρόσφυση.Αυλακώσεις στη σόλα από καουτσούκ για φυσική κίνηση. More Details Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).
119,99 EUR
119,99 EUR
119,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Pegasus 39
Women's Road Running Shoes
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
Το τρέξιμο είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου και κάθε βήμα σε φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του προσωπικού σου στόχου. Το Nike Air Zoom Pegasus 39 σε βοηθά να απογειώσεις τις επιδόσεις σου με την έξυπνη σχεδίασή του. Η αίσθηση στήριξης συγκρατεί το πόδι, ενώ η αντικραδασμική προστασία κάτω από το πέλμα και οι δύο μονάδες Zoom Air προσφέρουν ώθηση σε κάθε βήμα. Αυτό το πραγματικά αξιόπιστο μοντέλο επιστρέφει για να σε βοηθήσει να απογειώσεις τις επιδόσεις σου.

Απόλυτη άνεση
Η πρόσθετη επένδυση στη γλώσσα και στο κολάρο εξασφαλίζει άνετη αίσθηση στα πόδια. Επιπλέον, τοποθετήσαμε μια ειδική διχτυωτή ύφανση, που είναι πιο ανθεκτική και πιο εύκαμπτη από το κανονικό διχτυωτό υλικό, σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους, για ανάλαφρη αίσθηση και κυκλοφορία του αέρα.
Στήριξη σε κάθε βήμα
Η τεχνολογία Flywire είναι ενσωματωμένη σε μια λωρίδα στο μέσο του πέλματος για απόλυτη στήριξη, ώστε τα πόδια να παραμένουν σταθερά στη θέση τους.
Μοναδική κίνηση και άλματα
H τεχνολογία Nike React είναι ένας ανάλαφρος, ανθεκτικός αφρός που προσφέρει ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Τη συνδυάσαμε με μια μονάδα Air Zoom στο μπροστινό μέρος και στη φτέρνα, για δυναμική αίσθηση.
Ομαλές μεταβάσεις
Το σχήμα της φτέρνας έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την προσγείωση, διευκολύνοντας τη μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα. Επίσης, ο αφρός μεγάλου πάχους εξασφαλίζει βηματισμό υψηλής απόκρισης.
Διαχωρισμένη γλώσσα από το επάνω μέρος ώστε να υποστηρίζονται διαφορετικά σχήματα ποδιών.
Εξωτερική σόλα εμπνευσμένη από το μοτίβο waffle για εξαιρετική πρόσφυση.
Αυλακώσεις στη σόλα από καουτσούκ για φυσική κίνηση.

More Details

  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Μέγεθος Μεγέθη EU Μέγεθος σε cm
6 36.5 23
6.5 37.5 23.5
7 38 24
7.5 38.5 24.5
8 39 25
8.5 40 25.5
9 40.5 26
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Pegasus 39
Αθλητικά παπούτσια
Nike Pegasus 39