για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Metcon 8
Nike Metcon 8
Nike Metcon 8
Nike Metcon 8
Nike Metcon 8
Nike Metcon 8
Nike Metcon 8
Nike Metcon 8
Nike Metcon 8
Nike Metcon 8
Κωδικός του προϊόντος: DO9328-101
Nike

Nike Metcon 8

Κωδικός του προϊόντος: DO9328-101
Nike Metcon 8Men's Workout ShoesΌλοι έχουμε αντίπαλο τον χρόνο, προκαλώντας και ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλον στην προσπάθειά μας να πετύχουμε τους στόχους μας και να δούμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το ιδανικό μοντέλο για προπόνηση βασίζεται σε ένα πιο ελαφρύ και αεριζόμενο επάνω μέρος σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, συμπληρώνοντας τα πρότυπα ανθεκτικότητας και άνεσης, ώστε να μπορείς να κινείσαι άνετα στις αερόβιες ασκήσεις, να συνεχίζεις δυναμικά στις ασκήσεις με βάρη και να κυριαρχείς στις προπονήσεις σου.Ώθηση σε κάθε βήμαΟ αφρός Nike React προσφέρει ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης και δημιουργεί μια άνετη βάση με αντικραδασμική προστασία που χαρίζει ανάλαφρη και ελαστική αίσθηση όταν ανεβάζεις ρυθμούς στις αερόβιες ασκήσεις και στα σπριντ.Απόλυτο κράτημαΤο καουτσούκ εξαιρετικής σταθερότητας τυλίγεται γύρω από την καμάρα κατά την έντονη αναρρίχηση με σχοινιά. Το πέλμα από καουτσούκ εξασφαλίζει πρόσφυση και σταθερή αίσθηση στα πόδια κατά τη μετάβαση από το δάπεδο της αίθουσας προπόνησης στον δρόμο.Σταθερότητα για άρση βαρώνΗ φαρδιά, επίπεδη φτέρνα γίνεται ακόμα σταθερότερη χάρη στην εσωτερική επιφάνεια που κατανέμει το βάρος από άκρο σε άκρο. Επίσης, κάμπτεται για να προσφέρει άνετη εφαρμογή στις αερόβιες ασκήσεις και στα σπριντ.Το ανάλαφρο διχτυωτό υλικό διαθέτει ανάγλυφες επικαλύψεις στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά για δροσερή αίσθηση στο πόδι χωρίς συμβιβασμούς στην ανθεκτικότητα.Λαβή που ασφαλίζει τα κορδόνια στη θέση τους και κλείνει με αυτοκόλλητο υλικό για να μην εμποδίζουν τις κινήσεις σου.Κλιπ για κατακόρυφο στη φτέρνα που συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της αντίστασης κατά τις ασκήσεις σε τοίχο.Οι αυλακώσεις στη σόλα επιτρέπουν τη φυσική κάμψη του ποδιού στο μπροστινό μέρος..
139,99 EUR
139,99 EUR
139,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Metcon 8
Men's Workout Shoes
Όλοι έχουμε αντίπαλο τον χρόνο, προκαλώντας και ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλον στην προσπάθειά μας να πετύχουμε τους στόχους μας και να δούμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το ιδανικό μοντέλο για προπόνηση βασίζεται σε ένα πιο ελαφρύ και αεριζόμενο επάνω μέρος σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, συμπληρώνοντας τα πρότυπα ανθεκτικότητας και άνεσης, ώστε να μπορείς να κινείσαι άνετα στις αερόβιες ασκήσεις, να συνεχίζεις δυναμικά στις ασκήσεις με βάρη και να κυριαρχείς στις προπονήσεις σου.

Ώθηση σε κάθε βήμα
Ο αφρός Nike React προσφέρει ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης και δημιουργεί μια άνετη βάση με αντικραδασμική προστασία που χαρίζει ανάλαφρη και ελαστική αίσθηση όταν ανεβάζεις ρυθμούς στις αερόβιες ασκήσεις και στα σπριντ.
Απόλυτο κράτημα
Το καουτσούκ εξαιρετικής σταθερότητας τυλίγεται γύρω από την καμάρα κατά την έντονη αναρρίχηση με σχοινιά. Το πέλμα από καουτσούκ εξασφαλίζει πρόσφυση και σταθερή αίσθηση στα πόδια κατά τη μετάβαση από το δάπεδο της αίθουσας προπόνησης στον δρόμο.
Σταθερότητα για άρση βαρών
Η φαρδιά, επίπεδη φτέρνα γίνεται ακόμα σταθερότερη χάρη στην εσωτερική επιφάνεια που κατανέμει το βάρος από άκρο σε άκρο. Επίσης, κάμπτεται για να προσφέρει άνετη εφαρμογή στις αερόβιες ασκήσεις και στα σπριντ.
Το ανάλαφρο διχτυωτό υλικό διαθέτει ανάγλυφες επικαλύψεις στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά για δροσερή αίσθηση στο πόδι χωρίς συμβιβασμούς στην ανθεκτικότητα.
Λαβή που ασφαλίζει τα κορδόνια στη θέση τους και κλείνει με αυτοκόλλητο υλικό για να μην εμποδίζουν τις κινήσεις σου.
Κλιπ για κατακόρυφο στη φτέρνα που συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της αντίστασης κατά τις ασκήσεις σε τοίχο.
Οι αυλακώσεις στη σόλα επιτρέπουν τη φυσική κάμψη του ποδιού στο μπροστινό μέρος.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Unisex
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Metcon 8
Αθλητικά παπούτσια
Nike Metcon 8