για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG
Κωδικός του προϊόντος: FB8399-060
Nike

Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG

Κωδικός του προϊόντος: FB8399-060
Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy XXV MGMulti-Ground Soccer CleatsΓιόρτασε την 25η επέτειο ενός από τα πιο γρήγορα ποδοσφαιρικά παπούτσια που δημιουργήσαμε ποτέ με το Vapor 15 Academy XXV. Τα εμβληματικά χρώματα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το Mercurial συμπληρώνουν τις λεπτομέρειες της εξαιρετικά διακεκριμένης ιστορίας του. Το εντυπωσιακό εφέ χρωμίου χαρίζει ακόμα πιο συναρπαστική εμφάνιση σε αυτό το απίστευτα δυναμικό παπούτσι που διαθέτει πλέον μονάδα Zoom Air. Ποιες στιγμές πιστεύεις ότι θα χαράξεις στη μνήμη μας τα επόμενα 25 χρόνια;Κορυφαία εμφάνισηΣτο πέρασμα των χρόνων, οι αποχρώσεις Volt και Hyper Pink χρησιμοποιήθηκαν σε πολλά από τα πιο εμβληματικά ποδοσφαιρικά παπούτσια της σειράς Mercurial. Η απόχρωση Volt στο σχέδιο MXXV και η απόχρωση Hyper Pink στο λογότυπο Swoosh και στις χρωματιστές τάπες από κάτω προσδίδουν μοναδικό στιλ στη σχεδίαση αυτού του ιδιαίτερου παπουτσιού. Το εφέ χρωμίου αναδεικνύει τη βάση σε Metallic Silver, τονίζοντας τη σημασία του ορόσημου των 25 ετών.Σεβασμός στο παρελθόνΤο Mercurial είχε καθοριστικό ρόλο σε μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές που μας έχει χαρίσει το παιχνίδι. Χρησιμοποιήσαμε ιστορικά λογότυπα της σειράς Mercurial για να δημιουργήσουμε ένα επαναλαμβανόμενο σχέδιο που παραπέμπει σε διαφορετικές εποχές ξεκινώντας από το 1998. Το σχέδιο MXXV στο εσωτερικό μεσαίο τμήμα, δηλαδή στην πλευρά του μεγάλου δαχτύλου, είναι αφιερωμένο στη βαρύτητα αυτής της ιστορικής στιγμής και παραπέμπει στην προηγούμενη επέτειο του ποδοσφαιρικού παπουτσιού.Ελαστική αίσθηση κάτω από το πέλμαΗ μονάδα Zoom Air στη φτέρνα είναι τοποθετημένη μέσα στην εξωτερική σόλα και προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ελαστικής αίσθησης στο πέλμα, για να κινείσαι πιο γρήγορα στο γήπεδο. Μπορείς να ελίσσεσαι εύκολα ανάμεσα στους αντιπάλους στις πιο κρίσιμες στιγμές, είτε προσπαθείς να σκοράρεις είτε θέλεις να φτάσεις στην μπάλα πριν από τους άλλους είτε να ξεφύγεις από τους αμυντικούς.Σταθερό κράτημα και δυναμική κίνησηΤο μοναδικό μοτίβο προσφέρει κορυφαία πρόσφυση και γρήγορη απελευθέρωση για εντυπωσιακούς ελιγμούς.Βελτιωμένη εφαρμογήΗ ανανεωμένη σχεδίαση εξασφαλίζει βελτιωμένη εφαρμογή που προσομοιώνει καλύτερα το πόδι. Για να το καταφέρουμε, διενεργήσαμε πολλές δοκιμές στις οποίες συμμετείχαν εκατοντάδες αθλητές. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός σχεδίου με πιο εφαρμοστή γραμμή στην περιοχή των δαχτύλων και καλύτερη εφαρμογή στη φτέρνα.Νιώσε την μπάλαΤο επάνω μέρος διαθέτει NikeSkin, ένα απαλό και εύκαμπτο διχτυωτό υλικό που συγκρατείται από μια λεπτή επίστρωση. Προσφέρει έλεγχο της μπάλας και χαρίζει πραγματικά την αίσθηση γυμνού πέλματος στο ποδόσφαιρο.Κέλυφος speed cage στο εσωτερικό της δομής από λεπτό αλλά ανθεκτικό υλικό που σταθεροποιεί το πόδι στην εξωτερική σόλα χωρίς πρόσθετο βάρος.Θέσεις των λογότυπων Swoosh που αντιστοιχούν στις αρχικές θέσεις στα πρώτα μοντέλα. More Details Για χρήση σε φυσικές και συνθετικές επιφάνειεςΕσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία.
84,99 EUR
84,99 EUR
67,99 EUR
Εξοικονόμηση : 17,00 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
46,74 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy XXV MG
Multi-Ground Soccer Cleats
Γιόρτασε την 25η επέτειο ενός από τα πιο γρήγορα ποδοσφαιρικά παπούτσια που δημιουργήσαμε ποτέ με το Vapor 15 Academy XXV. Τα εμβληματικά χρώματα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το Mercurial συμπληρώνουν τις λεπτομέρειες της εξαιρετικά διακεκριμένης ιστορίας του. Το εντυπωσιακό εφέ χρωμίου χαρίζει ακόμα πιο συναρπαστική εμφάνιση σε αυτό το απίστευτα δυναμικό παπούτσι που διαθέτει πλέον μονάδα Zoom Air. Ποιες στιγμές πιστεύεις ότι θα χαράξεις στη μνήμη μας τα επόμενα 25 χρόνια;

Κορυφαία εμφάνιση
Στο πέρασμα των χρόνων, οι αποχρώσεις Volt και Hyper Pink χρησιμοποιήθηκαν σε πολλά από τα πιο εμβληματικά ποδοσφαιρικά παπούτσια της σειράς Mercurial. Η απόχρωση Volt στο σχέδιο MXXV και η απόχρωση Hyper Pink στο λογότυπο Swoosh και στις χρωματιστές τάπες από κάτω προσδίδουν μοναδικό στιλ στη σχεδίαση αυτού του ιδιαίτερου παπουτσιού. Το εφέ χρωμίου αναδεικνύει τη βάση σε Metallic Silver, τονίζοντας τη σημασία του ορόσημου των 25 ετών.
Σεβασμός στο παρελθόν
Το Mercurial είχε καθοριστικό ρόλο σε μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές που μας έχει χαρίσει το παιχνίδι. Χρησιμοποιήσαμε ιστορικά λογότυπα της σειράς Mercurial για να δημιουργήσουμε ένα επαναλαμβανόμενο σχέδιο που παραπέμπει σε διαφορετικές εποχές ξεκινώντας από το 1998. Το σχέδιο MXXV στο εσωτερικό μεσαίο τμήμα, δηλαδή στην πλευρά του μεγάλου δαχτύλου, είναι αφιερωμένο στη βαρύτητα αυτής της ιστορικής στιγμής και παραπέμπει στην προηγούμενη επέτειο του ποδοσφαιρικού παπουτσιού.
Ελαστική αίσθηση κάτω από το πέλμα
Η μονάδα Zoom Air στη φτέρνα είναι τοποθετημένη μέσα στην εξωτερική σόλα και προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ελαστικής αίσθησης στο πέλμα, για να κινείσαι πιο γρήγορα στο γήπεδο. Μπορείς να ελίσσεσαι εύκολα ανάμεσα στους αντιπάλους στις πιο κρίσιμες στιγμές, είτε προσπαθείς να σκοράρεις είτε θέλεις να φτάσεις στην μπάλα πριν από τους άλλους είτε να ξεφύγεις από τους αμυντικούς.
Σταθερό κράτημα και δυναμική κίνηση
Το μοναδικό μοτίβο προσφέρει κορυφαία πρόσφυση και γρήγορη απελευθέρωση για εντυπωσιακούς ελιγμούς.
Βελτιωμένη εφαρμογή
Η ανανεωμένη σχεδίαση εξασφαλίζει βελτιωμένη εφαρμογή που προσομοιώνει καλύτερα το πόδι. Για να το καταφέρουμε, διενεργήσαμε πολλές δοκιμές στις οποίες συμμετείχαν εκατοντάδες αθλητές. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός σχεδίου με πιο εφαρμοστή γραμμή στην περιοχή των δαχτύλων και καλύτερη εφαρμογή στη φτέρνα.
Νιώσε την μπάλα
Το επάνω μέρος διαθέτει NikeSkin, ένα απαλό και εύκαμπτο διχτυωτό υλικό που συγκρατείται από μια λεπτή επίστρωση. Προσφέρει έλεγχο της μπάλας και χαρίζει πραγματικά την αίσθηση γυμνού πέλματος στο ποδόσφαιρο.
Κέλυφος speed cage στο εσωτερικό της δομής από λεπτό αλλά ανθεκτικό υλικό που σταθεροποιεί το πόδι στην εξωτερική σόλα χωρίς πρόσθετο βάρος.
Θέσεις των λογότυπων Swoosh που αντιστοιχούν στις αρχικές θέσεις στα πρώτα μοντέλα.

More Details

  • Για χρήση σε φυσικές και συνθετικές επιφάνειες


  • Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Unisex
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG
Αθλητικά παπούτσια
Nike Mercurial Zoom Vapor 15 Academy XXV MG