Θα είναι ανοιχτό 03/05 & 7/05 09:00-17:00. Σας ευχομαστε καλό Πάσχα!

για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Κωδικός του προϊόντος: DV8995-102
Nike

Nike Team Hustle D 11

Κωδικός του προϊόντος: DV8995-102
Nike Team Hustle D 11Baby/Toddler ShoesΑπό τα πρώτα τους βήματα μέχρι τις κινήσεις των μελλοντικών αστεριών στο μπάσκετ, το Nike Team Hustle D 11 καλύπτει κάθε δραστηριότητα την ώρα του παιχνιδιού τα πρώτα χρόνια της ζωής των μικρών αθλητών. Η κορυφαία μας προτεραιότητα στην ενδέκατη έκδοση της σειράς Team Hustle D ήταν το εξαιρετικά πρακτικό στιλ. Η γλώσσα ανοίγει διάπλατα. Το μεγάλο λουράκι σταθεροποιεί τα μικρά ποδαράκια. Επιπλέον, η αντικραδασμική προστασία είναι πιο μαλακή σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Το απόλυτο παπούτσι παιχνιδιού μόλις έγινε καλύτερο.Άνετο παιχνίδιΤο γνήσιο και το συνθετικό δέρμα προσφέρουν στήριξη και ανθεκτικότητα. Η λεπτή στρώση υφάσματος χαρίζει ανάλαφρη και εξαιρετικά εύκαμπτη αίσθηση πάνω από την περιοχή των δαχτύλων.Εύκολη εφαρμογή και αφαίρεσηΗ γλώσσα ανοίγει προσφέροντας εύκολη εφαρμογή για τα μικρά ποδαράκια. Το μεγάλο λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό σταθεροποιεί την εφαρμογή και ασφαλίζει πάνω σε ένα σχέδιο με θέμα το μπάσκετ.Μαλακός βηματισμόςΗ σόλα από μαλακό αφρό κάτω από το πέλμα εξασφαλίζει πιο μαλακή αντικραδασμική προστασία σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις Team Hustle D. Οι αυλακώσεις στην εξωτερική σόλα από αφρό εξασφαλίζουν ευελιξία και φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα.Ο αφρός στο κολάρο και στη γλώσσα προσφέρει στήριξη γύρω από τον αστράγαλο.Η πρόσθετη επικάλυψη γύρω από την περιοχή των δαχτύλων εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα για τα παιδιά που σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών. More Details Λαβή στη φτέρνα και τη γλώσσα.

Αναβαθμίστε το athletic style σας και επωφεληθείτε από την  Mid-Season Offer.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία—shop now!

54,99 EUR
54,99 EUR
41,25 EUR
Εξοικονόμηση : 13,74 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 4C 19.5 10
  • 5C 21 11
  • 6C 22 12
  • 7C 23.5 13
  • 8C 25 14
  • 9C 26 15
  • 10C 27 16
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Team Hustle D 11
Baby/Toddler Shoes
Από τα πρώτα τους βήματα μέχρι τις κινήσεις των μελλοντικών αστεριών στο μπάσκετ, το Nike Team Hustle D 11 καλύπτει κάθε δραστηριότητα την ώρα του παιχνιδιού τα πρώτα χρόνια της ζωής των μικρών αθλητών. Η κορυφαία μας προτεραιότητα στην ενδέκατη έκδοση της σειράς Team Hustle D ήταν το εξαιρετικά πρακτικό στιλ. Η γλώσσα ανοίγει διάπλατα. Το μεγάλο λουράκι σταθεροποιεί τα μικρά ποδαράκια. Επιπλέον, η αντικραδασμική προστασία είναι πιο μαλακή σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Το απόλυτο παπούτσι παιχνιδιού μόλις έγινε καλύτερο.

Άνετο παιχνίδι
Το γνήσιο και το συνθετικό δέρμα προσφέρουν στήριξη και ανθεκτικότητα. Η λεπτή στρώση υφάσματος χαρίζει ανάλαφρη και εξαιρετικά εύκαμπτη αίσθηση πάνω από την περιοχή των δαχτύλων.
Εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση
Η γλώσσα ανοίγει προσφέροντας εύκολη εφαρμογή για τα μικρά ποδαράκια. Το μεγάλο λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό σταθεροποιεί την εφαρμογή και ασφαλίζει πάνω σε ένα σχέδιο με θέμα το μπάσκετ.
Μαλακός βηματισμός
Η σόλα από μαλακό αφρό κάτω από το πέλμα εξασφαλίζει πιο μαλακή αντικραδασμική προστασία σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις Team Hustle D. Οι αυλακώσεις στην εξωτερική σόλα από αφρό εξασφαλίζουν ευελιξία και φυσική αίσθηση σε κάθε βήμα.
Ο αφρός στο κολάρο και στη γλώσσα προσφέρει στήριξη γύρω από τον αστράγαλο.
Η πρόσθετη επικάλυψη γύρω από την περιοχή των δαχτύλων εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα για τα παιδιά που σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών.

More Details

  • Λαβή στη φτέρνα και τη γλώσσα


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Αγόρια
Brands Nike
Ηλικία Βρέφη
Άθλημα Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Team Hustle D 11
Αθλητικά παπούτσια
Nike Team Hustle D 11