για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Κωδικός του προϊόντος: DV8996-102
Nike

Nike Team Hustle D 11

Κωδικός του προϊόντος: DV8996-102
Nike Team Hustle D 11Big Kids' Basketball ShoesΕτοιμάζεσαι να αγοράσεις καινούργια παπούτσια μπάσκετ; Μήπως θέλεις ένα μοντέλο για το γυμναστήριο ή για να παίζεις απλώς έξω; Γνώρισε το Nike Team Hustle D 11. Κορυφαία προτεραιότητα σε αυτήν την έκδοση της σειράς παπουτσιών Team Hustle D είναι η εξαιρετικά εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση. Τα ελαστικά κορδόνια δημιουργούν φαρδύ άνοιγμα, ενώ το μεγάλο λουράκι εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή. Επιπλέον, προσφέρει μαλακή αντικραδασμική προστασία. Το απόλυτο παπούτσι για το μπάσκετ, αλλά και τις στιγμές χαλάρωσης, επιστρέφει και είναι έτοιμο για παιχνίδι.Άνετο παιχνίδιΤο γνήσιο και το συνθετικό δέρμα προσφέρουν ανθεκτικότητα και αίσθηση στήριξης. Τα απαλά υφάσματα εξασφαλίζουν ανάλαφρη αίσθηση και ευελιξία σε αυτά τα παπούτσια, για άνετη εφαρμογή στο παιχνίδι.Εύκολη εφαρμογή και αφαίρεσηΤα ελαστικά κορδόνια και το φαρδύ άνοιγμα διευκολύνουν την εφαρμογή και την αφαίρεση των παπουτσιών. Το λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό επιτρέπει τη γρήγορη σταθεροποίηση της εφαρμογής, ενώ τα στοιχεία συγκράτησης από καουτσούκ στη φτέρνα εξασφαλίζουν την εύκολη αφαίρεση των παπουτσιών.Έλεγχος και πρόσφυσηΗ εξωτερική σόλα από καουτσούκ σε όλο το μήκος παρέχει ανθεκτική πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες, όπως παιδικές χαρές και κλειστά γήπεδα μπάσκετ.Μαλακός αφρός κάτω από το πέλμα που προσφέρει πιο μαλακή αντικραδασμική προστασία σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.Αφρός στο κολάρο και στη γλώσσα για ενίσχυση στον αστράγαλο και αίσθηση στήριξης.Πρόσθετη επικάλυψη γύρω από την περιοχή των δαχτύλων που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα για τα παιδιά που σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών. More Details Λαβή στη φτέρνα και τη γλώσσαΑφρός στην ενδιάμεση σόλα.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 4Y 36 23
  • 4.5Y 36.5 23.5
  • 5Y 37.5 23.5
  • 5.5Y 38 24
  • 6Y 38.5 24
  • 6.5Y 39 24.5
  • 7Y 40 25
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Team Hustle D 11
Big Kids' Basketball Shoes
Ετοιμάζεσαι να αγοράσεις καινούργια παπούτσια μπάσκετ; Μήπως θέλεις ένα μοντέλο για το γυμναστήριο ή για να παίζεις απλώς έξω; Γνώρισε το Nike Team Hustle D 11. Κορυφαία προτεραιότητα σε αυτήν την έκδοση της σειράς παπουτσιών Team Hustle D είναι η εξαιρετικά εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση. Τα ελαστικά κορδόνια δημιουργούν φαρδύ άνοιγμα, ενώ το μεγάλο λουράκι εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή. Επιπλέον, προσφέρει μαλακή αντικραδασμική προστασία. Το απόλυτο παπούτσι για το μπάσκετ, αλλά και τις στιγμές χαλάρωσης, επιστρέφει και είναι έτοιμο για παιχνίδι.

Άνετο παιχνίδι
Το γνήσιο και το συνθετικό δέρμα προσφέρουν ανθεκτικότητα και αίσθηση στήριξης. Τα απαλά υφάσματα εξασφαλίζουν ανάλαφρη αίσθηση και ευελιξία σε αυτά τα παπούτσια, για άνετη εφαρμογή στο παιχνίδι.
Εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση
Τα ελαστικά κορδόνια και το φαρδύ άνοιγμα διευκολύνουν την εφαρμογή και την αφαίρεση των παπουτσιών. Το λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό επιτρέπει τη γρήγορη σταθεροποίηση της εφαρμογής, ενώ τα στοιχεία συγκράτησης από καουτσούκ στη φτέρνα εξασφαλίζουν την εύκολη αφαίρεση των παπουτσιών.
Έλεγχος και πρόσφυση
Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ σε όλο το μήκος παρέχει ανθεκτική πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες, όπως παιδικές χαρές και κλειστά γήπεδα μπάσκετ.
Μαλακός αφρός κάτω από το πέλμα που προσφέρει πιο μαλακή αντικραδασμική προστασία σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις.
Αφρός στο κολάρο και στη γλώσσα για ενίσχυση στον αστράγαλο και αίσθηση στήριξης.
Πρόσθετη επικάλυψη γύρω από την περιοχή των δαχτύλων που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα για τα παιδιά που σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών.

More Details

  • Λαβή στη φτέρνα και τη γλώσσα


  • Αφρός στην ενδιάμεση σόλα


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Παιδιά
Brands Nike
Ηλικία Μεγάλα παιδιά
Άθλημα Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Team Hustle D 11
Αθλητικά παπούτσια
Nike Team Hustle D 11