για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Nike Team Hustle D 11
Κωδικός του προϊόντος: DV8994-102
Nike

Nike Team Hustle D 11

Κωδικός του προϊόντος: DV8994-102
Nike Team Hustle D 11Little Kids' ShoesΠροπόνηση στο μπάσκετ. Γυμναστική. Παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους. Κάλυψε κάθε στιγμή του παιχνιδιού με το Nike Team Hustle D 11. Η κορυφαία μας προτεραιότητα στην 11η έκδοση της σειράς Team Hustle D ήταν το εξαιρετικά πρακτικό στιλ. Τα ελαστικά κορδόνια δημιουργούν ένα φαρδύ άνοιγμα. Τα μεγάλα λουράκια σταθεροποιούν τα πόδια των παιδιών. Επιπλέον, η αντικραδασμική προστασία είναι πιο μαλακή σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Το απόλυτο παπούτσι για το μπάσκετ, αλλά και για τις στιγμές χαλάρωσης, μόλις έγινε καλύτερο.Άνετο παιχνίδιΤο γνήσιο και το συνθετικό δέρμα προσφέρουν στήριξη και ανθεκτικότητα. Το απαλό ύφασμα χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση και ευελιξία στο παπούτσι.Εύκολη εφαρμογή και αφαίρεσηΤα ελαστικά κορδόνια επιτρέπουν στο παπούτσι να ανοίγει διάπλατα, προσφέροντας εύκολη εφαρμογή για τα μικρά ποδαράκια. Το μεγάλο λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό σταθεροποιεί την εφαρμογή και ασφαλίζει πάνω σε ένα σχέδιο μπάσκετ. Το τμήμα από καουτσούκ στη φτέρνα προσφέρει ένα σημείο που διευκολύνει την αφαίρεση των παπουτσιών.Έλεγχος και πρόσφυσηΗ σόλα από καουτσούκ σε όλο το μήκος εξασφαλίζει ανθεκτική πρόσφυση από τα κλειστά γήπεδα μέχρι την παιδική χαρά.Ο μαλακός αφρός κάτω από το πέλμα παρέχει πιο μαλακή αντικραδασμική προστασία σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.Ο αφρός στο κολάρο και στη γλώσσα προσφέρει στήριξη γύρω από τον αστράγαλο.Η πρόσθετη επικάλυψη γύρω από την περιοχή των δαχτύλων εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα για τα παιδιά που σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών. More Details Λαβή στη φτέρνα και τη γλώσσα.
59,99 EUR
59,99 EUR
36,99 EUR
Εξοικονόμηση : 23,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 11C 28 17
  • 11.5C 28.5 17.5
  • 12C 29.5 18
  • 12.5C 30 18.5
  • 13C 31 19
  • 13.5C 31.5 19.5
  • 1Y 32 20
  • 1.5Y 33 20.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Team Hustle D 11
Little Kids' Shoes
Προπόνηση στο μπάσκετ. Γυμναστική. Παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους. Κάλυψε κάθε στιγμή του παιχνιδιού με το Nike Team Hustle D 11. Η κορυφαία μας προτεραιότητα στην 11η έκδοση της σειράς Team Hustle D ήταν το εξαιρετικά πρακτικό στιλ. Τα ελαστικά κορδόνια δημιουργούν ένα φαρδύ άνοιγμα. Τα μεγάλα λουράκια σταθεροποιούν τα πόδια των παιδιών. Επιπλέον, η αντικραδασμική προστασία είναι πιο μαλακή σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Το απόλυτο παπούτσι για το μπάσκετ, αλλά και για τις στιγμές χαλάρωσης, μόλις έγινε καλύτερο.

Άνετο παιχνίδι
Το γνήσιο και το συνθετικό δέρμα προσφέρουν στήριξη και ανθεκτικότητα. Το απαλό ύφασμα χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση και ευελιξία στο παπούτσι.
Εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση
Τα ελαστικά κορδόνια επιτρέπουν στο παπούτσι να ανοίγει διάπλατα, προσφέροντας εύκολη εφαρμογή για τα μικρά ποδαράκια. Το μεγάλο λουράκι με αυτοκόλλητο υλικό σταθεροποιεί την εφαρμογή και ασφαλίζει πάνω σε ένα σχέδιο μπάσκετ. Το τμήμα από καουτσούκ στη φτέρνα προσφέρει ένα σημείο που διευκολύνει την αφαίρεση των παπουτσιών.
Έλεγχος και πρόσφυση
Η σόλα από καουτσούκ σε όλο το μήκος εξασφαλίζει ανθεκτική πρόσφυση από τα κλειστά γήπεδα μέχρι την παιδική χαρά.
Ο μαλακός αφρός κάτω από το πέλμα παρέχει πιο μαλακή αντικραδασμική προστασία σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.
Ο αφρός στο κολάρο και στη γλώσσα προσφέρει στήριξη γύρω από τον αστράγαλο.
Η πρόσθετη επικάλυψη γύρω από την περιοχή των δαχτύλων εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα για τα παιδιά που σέρνουν τα δάχτυλα των ποδιών.

More Details

  • Λαβή στη φτέρνα και τη γλώσσα


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Παιδιά
Brands Nike
Ηλικία Μικρά παιδιά
Άθλημα Μπάσκετ
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Team Hustle D 11
Αθλητικά παπούτσια
Nike Team Hustle D 11