για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike PHANTOM GX ELITE
Nike PHANTOM GX ELITE
Nike PHANTOM GX ELITE
Nike PHANTOM GX ELITE
Nike PHANTOM GX ELITE
Nike PHANTOM GX ELITE
Nike PHANTOM GX ELITE
Nike PHANTOM GX ELITE
Nike PHANTOM GX ELITE
Nike PHANTOM GX ELITE
Κωδικός του προϊόντος: DD9443-040
Nike

Nike PHANTOM GX ELITE

Κωδικός του προϊόντος: DD9443-040
Nike Phantom GX EliteSoft-Ground Soccer CleatsΚάνεις τα πάντα για να τελειοποιήσεις τις δεξιότητές σου; Σχεδιάσαμε τις τάπες Elite για να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα σε εσένα και στα μεγαλύτερα διεθνή αστέρια, επειδή για να φτάσεις στο μεγαλείο χρειάζεσαι παπούτσια που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις. Φτιαγμένα με το επαναστατικό υλικό Nike Gripknit, αυτά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια προσφέρουν καλύτερη επαφή, χάρη στην έξυπνη τους σχεδίαση που σε βοηθά να βελτιώσεις την ακρίβειά σου τόσο στα σουτ όσο και στον στενό έλεγχο της μπάλας. Αυτή η έκδοση διαθέτει σόλα με σύστημα πρόσφυσης Anti-Clog, που εμποδίζει τη συσσώρευση λάσπης στις τάπες.Βελτιωμένη επαφή με την μπάλαΤο Nike Gripknit είναι ένα κολλώδες υλικό που προσφέρει καλύτερη επαφή με την μπάλα. Καταλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα στο επάνω μέρος, όπως και τα δύο πρώτα κορδόνια, καλύπτοντας τις πιο συνηθισμένες ζώνες χτυπήματος του ποδιού. Προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού και εξασφαλίζει αποτελεσματικό κράτημα σε βρεγμένο ή στεγνό γήπεδο.Σχεδίαση που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού για άνεσηΗ ασύμμετρη σχεδίαση στο κολάρο και στη φτέρνα προσφέρει άνετη εφαρμογή. Τα μαλακά στοιχεία στη φτέρνα διευκολύνουν τη διαδικασία προσαρμογής του παπουτσιού στο πόδι και συμβάλλουν στη μείωση των ερεθισμών και της πίεσης, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα και τη δομή.Πρόσφυση για το γήπεδοΟι τάπες tri-star συνδυάζονται με τις εύκαμπτες αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος, προσφέροντας βέλτιστη πρόσφυση και διευκολύνοντας τον χειρισμό των αλλαγών στην κατεύθυνση. Βλέπεις τις γραμμές στην εξωτερική σόλα; Ταιριάζουν με τις συνηθισμένες κινήσεις σου στο γήπεδο, όταν δίνεις ώθηση προς τα εμπρός και, στη συνέχεια, κάνεις ελιγμούς πριν από την επίθεση. More Details Για χρήση σε βρεγμένα και λασπωμένα γήπεδαΕσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία.

Αναβαθμίστε το athletic style σας και επωφεληθείτε από την  Mid-Season Offer.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία—shop now!

269,99 EUR
269,99 EUR
202,49 EUR
Εξοικονόμηση : 67,50 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
  • 12.5 47 30.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Phantom GX Elite
Soft-Ground Soccer Cleats
Κάνεις τα πάντα για να τελειοποιήσεις τις δεξιότητές σου; Σχεδιάσαμε τις τάπες Elite για να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα σε εσένα και στα μεγαλύτερα διεθνή αστέρια, επειδή για να φτάσεις στο μεγαλείο χρειάζεσαι παπούτσια που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις. Φτιαγμένα με το επαναστατικό υλικό Nike Gripknit, αυτά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια προσφέρουν καλύτερη επαφή, χάρη στην έξυπνη τους σχεδίαση που σε βοηθά να βελτιώσεις την ακρίβειά σου τόσο στα σουτ όσο και στον στενό έλεγχο της μπάλας. Αυτή η έκδοση διαθέτει σόλα με σύστημα πρόσφυσης Anti-Clog, που εμποδίζει τη συσσώρευση λάσπης στις τάπες.

Βελτιωμένη επαφή με την μπάλα
Το Nike Gripknit είναι ένα κολλώδες υλικό που προσφέρει καλύτερη επαφή με την μπάλα. Καταλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα στο επάνω μέρος, όπως και τα δύο πρώτα κορδόνια, καλύπτοντας τις πιο συνηθισμένες ζώνες χτυπήματος του ποδιού. Προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού και εξασφαλίζει αποτελεσματικό κράτημα σε βρεγμένο ή στεγνό γήπεδο.
Σχεδίαση που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού για άνεση
Η ασύμμετρη σχεδίαση στο κολάρο και στη φτέρνα προσφέρει άνετη εφαρμογή. Τα μαλακά στοιχεία στη φτέρνα διευκολύνουν τη διαδικασία προσαρμογής του παπουτσιού στο πόδι και συμβάλλουν στη μείωση των ερεθισμών και της πίεσης, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα και τη δομή.
Πρόσφυση για το γήπεδο
Οι τάπες tri-star συνδυάζονται με τις εύκαμπτες αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος, προσφέροντας βέλτιστη πρόσφυση και διευκολύνοντας τον χειρισμό των αλλαγών στην κατεύθυνση. Βλέπεις τις γραμμές στην εξωτερική σόλα; Ταιριάζουν με τις συνηθισμένες κινήσεις σου στο γήπεδο, όταν δίνεις ώθηση προς τα εμπρός και, στη συνέχεια, κάνεις ελιγμούς πριν από την επίθεση.

More Details

  • Για χρήση σε βρεγμένα και λασπωμένα γήπεδα


  • Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike PHANTOM GX ELITE
Αθλητικά παπούτσια
Nike PHANTOM GX ELITE