για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike NIKE METCON 9
Nike NIKE METCON 9
Nike NIKE METCON 9
Nike NIKE METCON 9
Nike NIKE METCON 9
Nike NIKE METCON 9
Nike NIKE METCON 9
Nike NIKE METCON 9
Κωδικός του προϊόντος: DZ2617-300
Nike

Nike NIKE METCON 9

Κωδικός του προϊόντος: DZ2617-300
Nike Metcon 9Men's Training ShoesΚάνεις θυσίες για ένα συγκεκριμένο look. Πασχίζεις για να τραβήξεις την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου. Υποφέρεις μέσα από κόπους και διαμάχες για να πετύχεις τους προσεκτικά επιμελημένους στόχους φυσικής κατάστασης που ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις, χάρη στην προσπάθεια που καταβάλλεις με συνέπεια καθημερινά. Το Metcon 9 σε βοηθά να καταλάβεις ότι όλα αυτά αξίζουν τον κόπο, καθώς διαθέτει μεγαλύτερη επιφάνεια HyperLift, επιπλέον ειδικό συμπαγές καουτσούκ και ανανεωμένο αφρό. Το παπούτσι που προτιμούν μερικοί από τους σπουδαιότερους αθλητές στον κόσμο και προορίζεται για όσους ασχολούνται με την άρση βαρών, το τρέξιμο, την προπόνηση και όσους δεν κάνουν πίσω στην επίτευξη των στόχων τους, εξακολουθεί να είναι το χρυσό πρότυπο που προσφέρει όσα υπόσχεται καθημερινά.Πιο ανθεκτικό και πιο δυνατόΔημιουργήσαμε την επιφάνεια HyperLift στη φτέρνα με ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος για καλύτερη σταθερότητα στις δύσκολες προπονήσεις, που περιλαμβάνουν βαθιά καθίσματα, άρσεις θανάτου και άλλες ασκήσεις για το κάτω μέρος του σώματος. Η επιφάνεια συμβάλλει στη μείωση του βάρους, ενώ παράλληλα προσφέρει εντυπωσιακή ακαμψία στη φτέρνα. Αυτός ο βαθμός σκληρότητας εξασφαλίζει αίσθηση σταθερότητας και στήριξης, ιδιαίτερα στις ασκήσεις με μεγαλύτερα βάρη.Σταθερή εφαρμογήΤο σύστημα ασφάλισης των κορδονιών συνδέεται με τη γλώσσα του παπουτσιού, ώστε να μην ανησυχείς μην πιαστεί σε κάποιο ύφασμα. Διατηρεί τα κορδόνια στη θέση τους, ώστε μόλις δέσεις τα παπούτσια σου να μπορείς να συγκεντρωθείς αποκλειστικά στην προπόνησή σου.Φτάσε στην κορυφήΤο πλευρικό τοίχωμα από καουτσούκ εκτείνεται στην εσωτερική μεσαία πλευρά για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και στήριξη, ώστε να μπορείς να ολοκληρώνεις κάθε είδους αναρρίχηση σε σχοινιά με την ίδια επαναλαμβανόμενη ταχύτητα, χωρίς να ανησυχείς για τη φθορά. Εκτείνεται από την ενδιάμεση σόλα μέχρι το επάνω μέρος, ενώ παράλληλα προσφέρει επιπλέον στήριξη στο επάνω μέρος για κινήσεις προς κάθε κατεύθυνση.Ανθεκτικότητα και δροσερή αίσθησηΤο ανάλαφρο, αεριζόμενο διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση στα πόδια, αλλά και εξαιρετική ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές, στα κοψίματα και στις γρήγορες κινήσεις αντίστασης.Νιώσε την αίσθηση του αφρούΟ αφρός διπλής πυκνότητας προσφέρει αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης και άνεση που διαρκεί στις αερόβιες ασκήσεις μεγάλης διάρκειας και τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις.Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ σε όλο το μήκος προσφέρει ανθεκτική πρόσφυση στις δυναμικές κινήσεις, όπως η άρση βαρών και το περπάτημα με προβολές.Το αεριζόμενο ύφασμα έχει απτικό σχέδιο που δημιουργεί τρισδιάστατο εφέ για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και υφή, ενώ διευκολύνει επίσης τον καθαρισμό των παπουτσιών. Επιπλέον, προσφέρει ευέλικτη, ανθεκτική στήριξη στην περιοχή των δαχτύλων, ώστε όταν απλώνεις τα δάχτυλα στις ασκήσεις με μεγάλα βάρη να μην νιώθεις ότι σε περιορίζει..
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
139,99 EUR
139,99 EUR
139,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Metcon 9
Men's Training Shoes
Κάνεις θυσίες για ένα συγκεκριμένο look. Πασχίζεις για να τραβήξεις την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου. Υποφέρεις μέσα από κόπους και διαμάχες για να πετύχεις τους προσεκτικά επιμελημένους στόχους φυσικής κατάστασης που ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις, χάρη στην προσπάθεια που καταβάλλεις με συνέπεια καθημερινά. Το Metcon 9 σε βοηθά να καταλάβεις ότι όλα αυτά αξίζουν τον κόπο, καθώς διαθέτει μεγαλύτερη επιφάνεια HyperLift, επιπλέον ειδικό συμπαγές καουτσούκ και ανανεωμένο αφρό. Το παπούτσι που προτιμούν μερικοί από τους σπουδαιότερους αθλητές στον κόσμο και προορίζεται για όσους ασχολούνται με την άρση βαρών, το τρέξιμο, την προπόνηση και όσους δεν κάνουν πίσω στην επίτευξη των στόχων τους, εξακολουθεί να είναι το χρυσό πρότυπο που προσφέρει όσα υπόσχεται καθημερινά.

Πιο ανθεκτικό και πιο δυνατό
Δημιουργήσαμε την επιφάνεια HyperLift στη φτέρνα με ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος για καλύτερη σταθερότητα στις δύσκολες προπονήσεις, που περιλαμβάνουν βαθιά καθίσματα, άρσεις θανάτου και άλλες ασκήσεις για το κάτω μέρος του σώματος. Η επιφάνεια συμβάλλει στη μείωση του βάρους, ενώ παράλληλα προσφέρει εντυπωσιακή ακαμψία στη φτέρνα. Αυτός ο βαθμός σκληρότητας εξασφαλίζει αίσθηση σταθερότητας και στήριξης, ιδιαίτερα στις ασκήσεις με μεγαλύτερα βάρη.
Σταθερή εφαρμογή
Το σύστημα ασφάλισης των κορδονιών συνδέεται με τη γλώσσα του παπουτσιού, ώστε να μην ανησυχείς μην πιαστεί σε κάποιο ύφασμα. Διατηρεί τα κορδόνια στη θέση τους, ώστε μόλις δέσεις τα παπούτσια σου να μπορείς να συγκεντρωθείς αποκλειστικά στην προπόνησή σου.
Φτάσε στην κορυφή
Το πλευρικό τοίχωμα από καουτσούκ εκτείνεται στην εσωτερική μεσαία πλευρά για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και στήριξη, ώστε να μπορείς να ολοκληρώνεις κάθε είδους αναρρίχηση σε σχοινιά με την ίδια επαναλαμβανόμενη ταχύτητα, χωρίς να ανησυχείς για τη φθορά. Εκτείνεται από την ενδιάμεση σόλα μέχρι το επάνω μέρος, ενώ παράλληλα προσφέρει επιπλέον στήριξη στο επάνω μέρος για κινήσεις προς κάθε κατεύθυνση.
Ανθεκτικότητα και δροσερή αίσθηση
Το ανάλαφρο, αεριζόμενο διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει δροσερή αίσθηση στα πόδια, αλλά και εξαιρετική ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές, στα κοψίματα και στις γρήγορες κινήσεις αντίστασης.
Νιώσε την αίσθηση του αφρού
Ο αφρός διπλής πυκνότητας προσφέρει αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης και άνεση που διαρκεί στις αερόβιες ασκήσεις μεγάλης διάρκειας και τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις.
Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ σε όλο το μήκος προσφέρει ανθεκτική πρόσφυση στις δυναμικές κινήσεις, όπως η άρση βαρών και το περπάτημα με προβολές.
Το αεριζόμενο ύφασμα έχει απτικό σχέδιο που δημιουργεί τρισδιάστατο εφέ για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και υφή, ενώ διευκολύνει επίσης τον καθαρισμό των παπουτσιών. Επιπλέον, προσφέρει ευέλικτη, ανθεκτική στήριξη στην περιοχή των δαχτύλων, ώστε όταν απλώνεις τα δάχτυλα στις ασκήσεις με μεγάλα βάρη να μην νιώθεις ότι σε περιορίζει.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Προπόνηση

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

Οι αξιολογήσεις που εμφανίζονται ελήφθησαν αποκλειστικά από χρήστες που αγόρασαν το προϊόν.
17.03.2024. 18:48
Nike NIKE METCON 9
Αθλητικά παπούτσια
Nike NIKE METCON 9