για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike One Elastika
Nike One Elastika
Nike One Elastika
Nike One Elastika
Nike One Elastika
Nike One Elastika
Nike One Elastika
Nike One Elastika
Nike One Elastika
Nike One Elastika
Κωδικός του προϊόντος: DD4941-010
Nike

Nike One Elastika

Κωδικός του προϊόντος: DD4941-010
Nike Dri-FIT One ElastikaWomen's Standard Fit TankΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.Το φανελάκι Nike Dri-FIT One Elastika είναι το πιο ευέλικτο κομμάτι μας και έχει σχεδιαστεί για όλους τους τρόπους που προπονείσαι, από τα μηχανήματα μέχρι τη γιόγκα και το τρέξιμο. Το απαλό, λείο ύφασμα (από ίνες με 100% ανακυκλωμένο πολυέστερ) έχει αεριζόμενη σχεδίαση, για δροσερή και στεγνή αίσθηση.Δώσε τον καλύτερο εαυτό σουΗ αεριζόμενη σχεδίαση με τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και δροσερή εφαρμογή.Άνετη κίνησηΤο απαλό, λείο ύφασμα έχει στρογγυλεμένη σχεδίαση στο τελείωμα πίσω για λίγο περισσότερη κάλυψη. Τα μικρά πλαϊνά ανοίγματα προσφέρουν ακόμα περισσότερη ελευθερία κατά την κίνηση.Εντυπωσιακή εμφάνισηΣτην ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού σχεδίου προπόνησης της Nike, το φανελάκι αναδεικνύει το φυσικό σχήμα του σώματος χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις σου. Η ρυθμιζόμενη τιράντα πίσω σε βοηθά να βρεις την τέλεια εφαρμογή.Στάμπα "Just Do It." εσωτερικά στο τελείωμα που προσφέρει ένα εμψυχωτικό μήνυμα, μόνο για εσένα. More Details Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση100% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν100% POLYESTER.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

29,99 EUR
30,00 EUR
20,99 EUR
Εξοικονόμηση : 9,01 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
16,49 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Dri-FIT One Elastika
Women's Standard Fit Tank
ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
Το φανελάκι Nike Dri-FIT One Elastika είναι το πιο ευέλικτο κομμάτι μας και έχει σχεδιαστεί για όλους τους τρόπους που προπονείσαι, από τα μηχανήματα μέχρι τη γιόγκα και το τρέξιμο. Το απαλό, λείο ύφασμα (από ίνες με 100% ανακυκλωμένο πολυέστερ) έχει αεριζόμενη σχεδίαση, για δροσερή και στεγνή αίσθηση.

Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου
Η αεριζόμενη σχεδίαση με τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το σώμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και δροσερή εφαρμογή.
Άνετη κίνηση
Το απαλό, λείο ύφασμα έχει στρογγυλεμένη σχεδίαση στο τελείωμα πίσω για λίγο περισσότερη κάλυψη. Τα μικρά πλαϊνά ανοίγματα προσφέρουν ακόμα περισσότερη ελευθερία κατά την κίνηση.
Εντυπωσιακή εμφάνιση
Στην ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού σχεδίου προπόνησης της Nike, το φανελάκι αναδεικνύει το φυσικό σχήμα του σώματος χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις σου. Η ρυθμιζόμενη τιράντα πίσω σε βοηθά να βρεις την τέλεια εφαρμογή.
Στάμπα "Just Do It." εσωτερικά στο τελείωμα που προσφέρει ένα εμψυχωτικό μήνυμα, μόνο για εσένα.

More Details

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • 100% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


100% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Crop Tops
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike One Elastika
Crop Tops
Nike One Elastika