για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Nike Dri-FIT Swoosh Run
Κωδικός του προϊόντος: DD6448-010
Nike

Nike Dri-FIT Swoosh Run

Κωδικός του προϊόντος: DD6448-010
ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΜΕ ΕΦΕ ΣΚΙΑΣ ΣΤΟ SWOOSH.Το ανάλαφρο και αέρινο φανελάκι Nike Dri-FIT Swoosh Run είναι εμπνευσμένο από τη σειρά Nike One, παραμένοντας ένα απαραίτητο κομμάτι για κάθε διαδρομή σου. Το σχέδιο Swoosh με εφέ σκιάς στο στήθος σε βοηθά να δείξεις την υποστήριξή σου στο εμβληματικό λογότυπο και στους δρομείς που το φορούν με περηφάνια. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από 100% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Τρέξε με το SwooshΗ σειρά Swoosh Run είναι αφιερωμένη σε όλους τους δρομείς, με στιλ που είναι εμπνευσμένα από τους ξέφρενους ρυθμούς που κρύβει το καθημερινό σου τρέξιμο. Δημιουργήσαμε μοντέρνες εκδοχές σε κλασικά μοντέλα με ματ φινίρισμα και υλικό με λαμπερή όψη. Το σχέδιο Swoosh με εφέ σκιάς στο στήθος αποτελεί μια διπλή εκδοχή του εμβληματικού λογότυπου σε 2 τόνους.Διαχείριση της υγρασίας για πολλά χιλιόμετραΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με πλεκτό ύφασμα για εξαιρετικά απαλή αίσθηση.Άνετη κάλυψηΤο ύφασμα έχει στρογγυλεμένη σχεδίαση στο τελείωμα πίσω για λίγο περισσότερη κάλυψη. Τα μικρά πλαϊνά ανοίγματα αερισμού εξασφαλίζουν ελευθερία κινήσεων σε κάθε βήμα. Περισσότερες λεπτομέρειες Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση100% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

29,99 EUR
30,00 EUR
20,99 EUR
Εξοικονόμηση : 9,01 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
17,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΜΕ ΕΦΕ ΣΚΙΑΣ ΣΤΟ SWOOSH.
Το ανάλαφρο και αέρινο φανελάκι Nike Dri-FIT Swoosh Run είναι εμπνευσμένο από τη σειρά Nike One, παραμένοντας ένα απαραίτητο κομμάτι για κάθε διαδρομή σου. Το σχέδιο Swoosh με εφέ σκιάς στο στήθος σε βοηθά να δείξεις την υποστήριξή σου στο εμβληματικό λογότυπο και στους δρομείς που το φορούν με περηφάνια. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από 100% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Τρέξε με το Swoosh
Η σειρά Swoosh Run είναι αφιερωμένη σε όλους τους δρομείς, με στιλ που είναι εμπνευσμένα από τους ξέφρενους ρυθμούς που κρύβει το καθημερινό σου τρέξιμο. Δημιουργήσαμε μοντέρνες εκδοχές σε κλασικά μοντέλα με ματ φινίρισμα και υλικό με λαμπερή όψη. Το σχέδιο Swoosh με εφέ σκιάς στο στήθος αποτελεί μια διπλή εκδοχή του εμβληματικού λογότυπου σε 2 τόνους.
Διαχείριση της υγρασίας για πολλά χιλιόμετρα
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με πλεκτό ύφασμα για εξαιρετικά απαλή αίσθηση.
Άνετη κάλυψη
Το ύφασμα έχει στρογγυλεμένη σχεδίαση στο τελείωμα πίσω για λίγο περισσότερη κάλυψη. Τα μικρά πλαϊνά ανοίγματα αερισμού εξασφαλίζουν ελευθερία κινήσεων σε κάθε βήμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • 100% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Crop Tops
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Dri-FIT Swoosh Run
Crop Tops
Nike Dri-FIT Swoosh Run