για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Κωδικός του προϊόντος: DX0653-410
Nike

Nike Windrunner

Κωδικός του προϊόντος: DX0653-410
Nike WindrunnerMen's Woven Lined PantsΤο εμβληματικό μοντέλο απογειώνει ακόμα περισσότερο το στιλ σου. Από το 1978, το τζάκετ Windrunner έχει αγαπηθεί για την αφοπλιστικά λιτή σχεδίασή του. Τώρα, μπορείς να συνδυάσεις το παντελόνι Windrunner με το τζάκετ για ολοκληρωμένο, ομοιόμορφο look. Είναι φτιαγμένο από κομψό υφαντό ύφασμα για απαλή αίσθηση και διαθέτει επένδυση από διχτυωτό υλικό για αεριζόμενη άνεση σε μοντέρνα σχεδίαση.Σχεδιαστικές γραμμές σε σχήμα chevron εμπνευσμένες από το τζάκετ φόρμας Windrunner του 1978 που ξεχωρίζει για τα μοναδικά και αφοπλιστικά λιτά σχεδιαστικά του στοιχεία.Το λείο υφαντό ύφασμα προσφέρει κομψή και ανάλαφρη αίσθηση, ενώ διαθέτει επένδυση από δροσερό διχτυωτό υλικό για κυκλοφορία του αέρα.Η απαλή ελαστική ζώνη και τα ρεβέρ χαρίζουν καθημερινό στιλ και άνεση όλη μέρα.Οι τσέπες για τα χέρια με φερμουάρ και η τσέπη πίσω προσφέρουν ασφαλή αποθήκευση για απαραίτητα αντικείμενα στις μετακινήσεις σου. More Details Κεντημένο λογότυπο Futura στον αριστερό μηρόΣώμα/επένδυση: 100% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν100% POLYESTER.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

84,99 EUR
84,99 EUR
84,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • 2XL 2XL
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Windrunner
Men's Woven Lined Pants
Το εμβληματικό μοντέλο απογειώνει ακόμα περισσότερο το στιλ σου. Από το 1978, το τζάκετ Windrunner έχει αγαπηθεί για την αφοπλιστικά λιτή σχεδίασή του. Τώρα, μπορείς να συνδυάσεις το παντελόνι Windrunner με το τζάκετ για ολοκληρωμένο, ομοιόμορφο look. Είναι φτιαγμένο από κομψό υφαντό ύφασμα για απαλή αίσθηση και διαθέτει επένδυση από διχτυωτό υλικό για αεριζόμενη άνεση σε μοντέρνα σχεδίαση.

Σχεδιαστικές γραμμές σε σχήμα chevron εμπνευσμένες από το τζάκετ φόρμας Windrunner του 1978 που ξεχωρίζει για τα μοναδικά και αφοπλιστικά λιτά σχεδιαστικά του στοιχεία.
Το λείο υφαντό ύφασμα προσφέρει κομψή και ανάλαφρη αίσθηση, ενώ διαθέτει επένδυση από δροσερό διχτυωτό υλικό για κυκλοφορία του αέρα.
Η απαλή ελαστική ζώνη και τα ρεβέρ χαρίζουν καθημερινό στιλ και άνεση όλη μέρα.
Οι τσέπες για τα χέρια με φερμουάρ και η τσέπη πίσω προσφέρουν ασφαλή αποθήκευση για απαραίτητα αντικείμενα στις μετακινήσεις σου.

More Details

  • Κεντημένο λογότυπο Futura στον αριστερό μηρό


  • Σώμα/επένδυση: 100% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


100% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Παντελόνια & Φόρμες
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Sačuvano u omiljne
Διαθέσιμα χρώματα:1
55,99 EUR
Εξοικονόμηση 20%
Προσθήκη στο καλάθι
Nike Windrunner
Παντελόνια & Φόρμες
Nike Windrunner