για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Culture of Basketball
Nike Culture of Basketball
Nike Culture of Basketball
Nike Culture of Basketball
Nike Culture of Basketball
Nike Culture of Basketball
Κωδικός του προϊόντος: DX5518-010
Nike

Nike Culture of Basketball

Κωδικός του προϊόντος: DX5518-010
Nike Culture of BasketballBig Kids' Reversible HoodieΛατρεύεις το μπάσκετ; Είτε είσαι παίκτης είτε απλώς μεγάλος θαυμαστής του παιχνιδιού και της κουλτούρας, θα λατρέψεις αυτήν την μπλούζα μπάσκετ με κουκούλα της Nike. Είναι φτιαγμένη από φλις που απομακρύνει τον ιδρώτα, για να παίζεις έξω χωρίς προβλήματα. Αυτό που αγαπάμε εμείς περισσότερο είναι ότι διαθέτει σχεδίαση διπλής όψης και έτσι είναι σαν να έχεις 2 μπλούζες με κουκούλα σε 1. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: "Ball for All", που σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους των μπασκετμπολίστων, όπως εσύ.Αποτελεσματική προστασία από τον ιδρώτα!Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Αίσθηση ζεστασιάςΤο φλις έχει εξαιρετικά απαλή υφή και ελαφρώς χνουδωτή αίσθηση στο εσωτερικό, για ζεστή και άνετη εφαρμογή. Η άλλη πλευρά διαθέτει διχτυωτό υλικό για δροσερή, αεριζόμενη αίσθηση.Διάλεξε το στιλ σουΗ σχεδίαση διπλής όψης περιλαμβάνει μονόχρωμη απόχρωση στη μία πλευρά. Στην άλλη πλευρά υπάρχει κυκλικό σχέδιο εμπνευσμένο από το μπάσκετ.Πρακτική τσέπηΗ μία πλευρά διαθέτει κλασική τσέπη μπροστά, ενώ η άλλη έχει τσέπη με φερμουάρ για ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων σου. More Details Ριμπ ύφανση στα ρεβέρΕλαστική βάσηΎφασμα: 80% βαμβάκι/20% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν80% COTTON20% POLYESTER.
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
59,99 EUR
59,99 EUR
47,99 EUR
Εξοικονόμηση : 12,00 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
30,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS 7-8ε.
  • S 9-10ε.
  • M 11-12ε.
  • L 12-13ε.
  • XL 14-15ε.
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Culture of Basketball
Big Kids' Reversible Hoodie
Λατρεύεις το μπάσκετ; Είτε είσαι παίκτης είτε απλώς μεγάλος θαυμαστής του παιχνιδιού και της κουλτούρας, θα λατρέψεις αυτήν την μπλούζα μπάσκετ με κουκούλα της Nike. Είναι φτιαγμένη από φλις που απομακρύνει τον ιδρώτα, για να παίζεις έξω χωρίς προβλήματα. Αυτό που αγαπάμε εμείς περισσότερο είναι ότι διαθέτει σχεδίαση διπλής όψης και έτσι είναι σαν να έχεις 2 μπλούζες με κουκούλα σε 1. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: "Ball for All", που σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους των μπασκετμπολίστων, όπως εσύ.

Αποτελεσματική προστασία από τον ιδρώτα!
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Αίσθηση ζεστασιάς
Το φλις έχει εξαιρετικά απαλή υφή και ελαφρώς χνουδωτή αίσθηση στο εσωτερικό, για ζεστή και άνετη εφαρμογή. Η άλλη πλευρά διαθέτει διχτυωτό υλικό για δροσερή, αεριζόμενη αίσθηση.
Διάλεξε το στιλ σου
Η σχεδίαση διπλής όψης περιλαμβάνει μονόχρωμη απόχρωση στη μία πλευρά. Στην άλλη πλευρά υπάρχει κυκλικό σχέδιο εμπνευσμένο από το μπάσκετ.
Πρακτική τσέπη
Η μία πλευρά διαθέτει κλασική τσέπη μπροστά, ενώ η άλλη έχει τσέπη με φερμουάρ για ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων σου.

More Details

  • Ριμπ ύφανση στα ρεβέρ


  • Ελαστική βάση


  • Ύφασμα: 80% βαμβάκι/20% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


80% COTTON
20% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φούτερ
ΦΥΛΟ Αγόρια
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Μεγάλα παιδιά
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

23.03.2024. 11:05

Παρόμοια προϊόντα

Nike Culture of Basketball
Φούτερ
Nike Culture of Basketball