για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Nike Club Fleece
Κωδικός του προϊόντος: DQ4661-700
Nike

Nike Club Fleece

Κωδικός του προϊόντος: DQ4661-700
Nike Club FleeceMen's CrewΗ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ CLUB FLEECE.Αυτό το crew είναι φτιαγμένο από απαλό φλις για ανάλαφρη άνεση, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Η χαλαρή εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ελευθερία κινήσεων στους ώμους, στο στήθος και στο σώμα.Club FleeceΤο ύφασμα Club Fleece, που δεν είναι τυχαία το πιο δημοφιλές μας φλις, προσφέρει άνετη, γνώριμη αίσθηση και σταθερή εφαρμογή που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς. Διαθέτει ελαφρώς χνουδωτή υφή για περισσότερη ζεστασιά και απαλότητα, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.Ανάγλυφο στιλΤο φλις 3 χρωμάτων συνδυάζεται με τη βαφή του ρούχου για να χαρίσει φινίρισμα με φυσικές κηλίδες και ξεθωριασμένη όψη σε αυτό το crew, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για χαλαρό, καθημερινό στιλ.Απαλά φινιρίσματαΗ ριμπ ύφανση στον γιακά, στις μανσέτες και στο τελείωμα ακολουθεί την κίνηση του σώματος και συμβάλλει στη συγκράτηση της φυσικής θερμότητας του σώματος. More Details Λογότυπο Futura αριστερά στο στήθος77% βαμβάκι/23% πολυέστερΚανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν77% COTTON23% POLYESTER.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Club Fleece
Men's Crew
Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ CLUB FLEECE.
Αυτό το crew είναι φτιαγμένο από απαλό φλις για ανάλαφρη άνεση, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Η χαλαρή εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ελευθερία κινήσεων στους ώμους, στο στήθος και στο σώμα.

Club Fleece
Το ύφασμα Club Fleece, που δεν είναι τυχαία το πιο δημοφιλές μας φλις, προσφέρει άνετη, γνώριμη αίσθηση και σταθερή εφαρμογή που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς. Διαθέτει ελαφρώς χνουδωτή υφή για περισσότερη ζεστασιά και απαλότητα, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
Ανάγλυφο στιλ
Το φλις 3 χρωμάτων συνδυάζεται με τη βαφή του ρούχου για να χαρίσει φινίρισμα με φυσικές κηλίδες και ξεθωριασμένη όψη σε αυτό το crew, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για χαλαρό, καθημερινό στιλ.
Απαλά φινιρίσματα
Η ριμπ ύφανση στον γιακά, στις μανσέτες και στο τελείωμα ακολουθεί την κίνηση του σώματος και συμβάλλει στη συγκράτηση της φυσικής θερμότητας του σώματος.

More Details

  • Λογότυπο Futura αριστερά στο στήθος


  • 77% βαμβάκι/23% πολυέστερ


  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


77% COTTON
23% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φούτερ
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Club Fleece
Φούτερ
Nike Club Fleece