για αγορές άνω των 40€ 

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

Καλέστε μας στο +302104409222

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Club Fleece+
Nike Club Fleece+
Nike Club Fleece+
Nike Club Fleece+
Nike Club Fleece+
Nike Club Fleece+
Nike Club Fleece+
Nike Club Fleece+
Κωδικός του προϊόντος: FB7788-100
Nike

Nike Club Fleece+

Κωδικός του προϊόντος: FB7788-100
Nike ClubMen's French Terry Pullover HoodieΑυτή η μπλούζα με κουκούλα από φλις French Terry μεσαίου βάρους με ύφανση μπουκλέ στο εσωτερικό εξασφαλίζει καθημερινή ζεστασιά και άνεση. Η σχεδίαση προσφέρει χαλαρή αίσθηση στους ώμους, στο στήθος και στο σώμα, για αθλητική εφαρμογή που μπορείς να φορέσεις με οτιδήποτε. Το ανάγλυφο, τρισδιάστατο κέντημα του κλασικού λογότυπου Futura δεσπόζει στο κέντρο του στήθους και προσθέτει χαρακτηριστικό φινίρισμα. Μπορείς να συνδυάσεις αυτό το κομμάτι με κλασικά sneaker Nike για ευκολοφόρετη άνεση και στιλ.Αυτό το ύφασμα French Terry μεσαίου βάρους με απαλή υφή στο εξωτερικό και θηλιές με λεία υφή στο εσωτερικό εξασφαλίζει κυκλοφορία του αέρα, ώστε να είναι αρκετά άνετο για να το φοράς όλο τον χρόνο, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία.Η χαλαρή εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ώστε να παραμένει αρκετά κοντά στο σώμα, για να μπορείς να το φοράς κάτω ένα τζάκετ στις χαμηλότερες θερμοκρασίες.Η απαλή ύφανση ριμπ στο τελείωμα και στις μανσέτες προσφέρει σταθερή εφαρμογή και συγκρατεί τη θερμότητα. More Details Κουκούλα με κορδόνι που σφίγγειΤσέπη τύπου καγκουρόΣώμα: 80% βαμβάκι/20% πολυέστερ. Επένδυση κουκούλας: 100% βαμβάκιΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν80% COTTON20% POLYESTER.
70,99 EUR
49,69 EUR
49,69 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Club
Men's French Terry Pullover Hoodie
Αυτή η μπλούζα με κουκούλα από φλις French Terry μεσαίου βάρους με ύφανση μπουκλέ στο εσωτερικό εξασφαλίζει καθημερινή ζεστασιά και άνεση. Η σχεδίαση προσφέρει χαλαρή αίσθηση στους ώμους, στο στήθος και στο σώμα, για αθλητική εφαρμογή που μπορείς να φορέσεις με οτιδήποτε. Το ανάγλυφο, τρισδιάστατο κέντημα του κλασικού λογότυπου Futura δεσπόζει στο κέντρο του στήθους και προσθέτει χαρακτηριστικό φινίρισμα. Μπορείς να συνδυάσεις αυτό το κομμάτι με κλασικά sneaker Nike για ευκολοφόρετη άνεση και στιλ.

Αυτό το ύφασμα French Terry μεσαίου βάρους με απαλή υφή στο εξωτερικό και θηλιές με λεία υφή στο εσωτερικό εξασφαλίζει κυκλοφορία του αέρα, ώστε να είναι αρκετά άνετο για να το φοράς όλο τον χρόνο, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία.
Η χαλαρή εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ώστε να παραμένει αρκετά κοντά στο σώμα, για να μπορείς να το φοράς κάτω ένα τζάκετ στις χαμηλότερες θερμοκρασίες.
Η απαλή ύφανση ριμπ στο τελείωμα και στις μανσέτες προσφέρει σταθερή εφαρμογή και συγκρατεί τη θερμότητα.

More Details

  • Κουκούλα με κορδόνι που σφίγγει


  • Τσέπη τύπου καγκουρό


  • Σώμα: 80% βαμβάκι/20% πολυέστερ. Επένδυση κουκούλας: 100% βαμβάκι


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


80% COTTON
20% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Φούτερ
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Club Fleece+
Φούτερ
Nike Club Fleece+