για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike K NSW LOW SNYFL HD VEST
Nike K NSW LOW SNYFL HD VEST
Nike K NSW LOW SNYFL HD VEST
Nike K NSW LOW SNYFL HD VEST
Nike K NSW LOW SNYFL HD VEST
Nike K NSW LOW SNYFL HD VEST
Κωδικός του προϊόντος: FD2844-555
Nike

Nike K NSW LOW SNYFL HD VEST

Κωδικός του προϊόντος: FD2844-555
Nike Therma-FIT Ultimate Repel PufferBig Kids' Hooded VestΥπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να ζεσταθείς όταν κάνει κρύο έξω: να πιεις μια ζεστή σοκολάτα, να κάνεις 50 jumping jack... ή μήπως να φορέσεις απλώς αυτό το εξαιρετικά άνετο και ευρύχωρο αμάνικο μπουφάν; (Προτείνουμε να δοκιμάσεις και τα 3!) Ό,τι και αν κάνεις στις χαμηλές θερμοκρασίες, φρόντισε να είσαι άνετα και ζεστά χάρη σε αυτό το ευκολοφόρετο αμάνικο μπουφάν. Είναι ιδανικό για συνδυασμούς με άλλα ρούχα και διαθέτει μόνωση για προστασία από τον αέρα και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Το καλύτερο; Έχει ύφασμα που απωθεί την ελαφριά βροχή για στεγνή αίσθηση στις ξαφνικές μπόρες.Απόλυτη ετοιμότητα για τη βροχήΤο υδροαπωθητικό φινίρισμα προσφέρει προστασία από τον βροχερό καιρό.Τεχνολογία για προστασία από το κρύοΗ τεχνολογία Nike Therma-FIT συμβάλλει στη διαχείριση της φυσικής θερμότητας του σώματος, για προστασία από το κρύο στις χαμηλές θερμοκρασίες. Η μόνωση Thermore® Ecodown® Fiber Genius με εμφύσηση μιμείται το πάχος, την εμφάνιση και την αίσθηση που προσφέρουν τα πούπουλα, αλλά είναι φτιαγμένη από 100% ανακυκλωμένες ίνες.Τσέπες FlyEaseΤα χαρακτηριστικά FlyEase προσφέρουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα παιδιά ώστε να μπορούν να επικεντρώνονται περισσότερο σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία: στο παιχνίδι. Οι τσέπες έχουν επένδυση από ελαστικό διχτυωτό ύφασμα για οργανωμένη και ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων σου χωρίς φερμουάρ ή σούστες.Αυτή η νέα, βελτιωμένη εφαρμογή είναι ιδανική για όλα τα παιδιά, καθώς έχει σχεδιαστεί για κάθε σωματότυπο και μέγεθος.Γράψε το όνομά σου στην εσωτερική ετικέτα. Ο πρόσθετος χώρος είναι για το όνομα του ατόμου στο οποίο θέλεις να δώσεις το αμάνικο μπουφάν όταν δεν θα σου κάνει πλέον.Χρησιμοποίησε το κορδόνι που σφίγγει στο τελείωμα για προστασία από το κρύο.Η προστατευτική πατιλέτα προσφέρει ζεστή και άνετη εφαρμογή όταν φοράς το τζάκετ κλείνοντας εντελώς το φερμουάρ. More Details Σώμα/γέμισμα: 100% πολυέστερ. Επένδυση: 100% νάιλον.Θηλιά για κρέμασμα στην εσωτερική φάσα πίσωΕσωτερικές τσέπεςΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν100% POLYESTER.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS 7-8ε.
  • S 9-10ε.
  • M 11-12ε.
  • XL 14-15ε.
  • L 12-13ε.
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Therma-FIT Ultimate Repel Puffer
Big Kids' Hooded Vest
Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να ζεσταθείς όταν κάνει κρύο έξω: να πιεις μια ζεστή σοκολάτα, να κάνεις 50 jumping jack... ή μήπως να φορέσεις απλώς αυτό το εξαιρετικά άνετο και ευρύχωρο αμάνικο μπουφάν; (Προτείνουμε να δοκιμάσεις και τα 3!) Ό,τι και αν κάνεις στις χαμηλές θερμοκρασίες, φρόντισε να είσαι άνετα και ζεστά χάρη σε αυτό το ευκολοφόρετο αμάνικο μπουφάν. Είναι ιδανικό για συνδυασμούς με άλλα ρούχα και διαθέτει μόνωση για προστασία από τον αέρα και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Το καλύτερο; Έχει ύφασμα που απωθεί την ελαφριά βροχή για στεγνή αίσθηση στις ξαφνικές μπόρες.

Απόλυτη ετοιμότητα για τη βροχή
Το υδροαπωθητικό φινίρισμα προσφέρει προστασία από τον βροχερό καιρό.
Τεχνολογία για προστασία από το κρύο
Η τεχνολογία Nike Therma-FIT συμβάλλει στη διαχείριση της φυσικής θερμότητας του σώματος, για προστασία από το κρύο στις χαμηλές θερμοκρασίες. Η μόνωση Thermore® Ecodown® Fiber Genius με εμφύσηση μιμείται το πάχος, την εμφάνιση και την αίσθηση που προσφέρουν τα πούπουλα, αλλά είναι φτιαγμένη από 100% ανακυκλωμένες ίνες.
Τσέπες FlyEase
Τα χαρακτηριστικά FlyEase προσφέρουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα παιδιά ώστε να μπορούν να επικεντρώνονται περισσότερο σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία: στο παιχνίδι. Οι τσέπες έχουν επένδυση από ελαστικό διχτυωτό ύφασμα για οργανωμένη και ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων σου χωρίς φερμουάρ ή σούστες.
Αυτή η νέα, βελτιωμένη εφαρμογή είναι ιδανική για όλα τα παιδιά, καθώς έχει σχεδιαστεί για κάθε σωματότυπο και μέγεθος.
Γράψε το όνομά σου στην εσωτερική ετικέτα. Ο πρόσθετος χώρος είναι για το όνομα του ατόμου στο οποίο θέλεις να δώσεις το αμάνικο μπουφάν όταν δεν θα σου κάνει πλέον.
Χρησιμοποίησε το κορδόνι που σφίγγει στο τελείωμα για προστασία από το κρύο.
Η προστατευτική πατιλέτα προσφέρει ζεστή και άνετη εφαρμογή όταν φοράς το τζάκετ κλείνοντας εντελώς το φερμουάρ.

More Details

  • Σώμα/γέμισμα: 100% πολυέστερ. Επένδυση: 100% νάιλον.


  • Θηλιά για κρέμασμα στην εσωτερική φάσα πίσω


  • Εσωτερικές τσέπες


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


100% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Γιλέκο
Φύλο Παιδιά
Brands Nike
Ηλικία Μεγάλα παιδιά
Άθλημα Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike K NSW LOW SNYFL HD VEST
Γιλέκο
Nike K NSW LOW SNYFL HD VEST