για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike M NK TF WR MIDWEIGHT VEST
Nike M NK TF WR MIDWEIGHT VEST
Nike M NK TF WR MIDWEIGHT VEST
Nike M NK TF WR MIDWEIGHT VEST
Nike M NK TF WR MIDWEIGHT VEST
Nike M NK TF WR MIDWEIGHT VEST
Nike M NK TF WR MIDWEIGHT VEST
Nike M NK TF WR MIDWEIGHT VEST
Κωδικός του προϊόντος: FB8201-011
Nike

Nike M NK TF WR MIDWEIGHT VEST

Κωδικός του προϊόντος: FB8201-011
Nike Therma-FIT WindrunnerMen's Mid-Weight PufferΑυτό το αμάνικο μπουφάν μεσαίου βάρους με ευέλικτη, λιτή σχεδίαση εξασφαλίζει προστασία από το κρύο, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για τις αλλαγές του καιρού. Το σχέδιο σε σχήμα chevron παραπέμπει στο κλασικό τζάκετ Windrunner και δημιουργεί διαγώνιες αυλακώσεις για την ανάλαφρη μόνωση χαμηλού προφίλ που εξασφαλίζει ζεστή εφαρμογή στις χαμηλές θερμοκρασίες. Το ανθεκτικό υφαντό ύφασμα στην εξωτερική πλευρά απωθεί την ελαφριά βροχή για στεγνή αίσθηση, ενώ η λεία επένδυση από ταφτά εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση, αλλά και συνδυασμούς με άλλα ρούχα.Το κομψό υφαντό ύφασμα στην εξωτερική πλευρά προσφέρει προστασία από τη βροχή για στεγνή αίσθηση στον βροχερό καιρό.Τα ρούχα με μόνωση από συνθετικό γέμισμα προσφέρουν μια μαλακή αλλά ανθεκτική στρώση ζεστασιάς, για άνεση στις μετακινήσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες.Σχεδίαση με χαλαρή γραμμή στους ώμους, στο στήθος και στο σώμα για αθλητική εφαρμογή που μπορείς να συνδυάζεις με άλλα ρούχα.Η σχεδίαση με φερμουάρ σε όλο το μήκος επιτρέπει τη ρύθμιση της κάλυψης και προσφέρει ζεστασιά και στιλ.Οι ζεστές τσέπες προσφέρουν έναν χώρο για να ξεκουράζεις τα χέρια σου, ενώ επιτρέπουν επίσης την ασφαλή αποθήκευση των απαραίτητων αντικειμένων σου. More Details Φερμουάρ σε όλο το μήκος μπροστάΤσέπες για τα χέρια100% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν100% POLYESTER.

Ανακαλύψτε τις πιο hot προσφορές σε όλα τα αγαπημένα σας brands αποκλειστικά online!

* Τα προϊόντα με την ένδειξη Hot Price δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτωτικές ή προωθητικές ενέργειες.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

101,99 EUR
71,39 EUR
71,39 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Therma-FIT Windrunner
Men's Mid-Weight Puffer
Αυτό το αμάνικο μπουφάν μεσαίου βάρους με ευέλικτη, λιτή σχεδίαση εξασφαλίζει προστασία από το κρύο, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για τις αλλαγές του καιρού. Το σχέδιο σε σχήμα chevron παραπέμπει στο κλασικό τζάκετ Windrunner και δημιουργεί διαγώνιες αυλακώσεις για την ανάλαφρη μόνωση χαμηλού προφίλ που εξασφαλίζει ζεστή εφαρμογή στις χαμηλές θερμοκρασίες. Το ανθεκτικό υφαντό ύφασμα στην εξωτερική πλευρά απωθεί την ελαφριά βροχή για στεγνή αίσθηση, ενώ η λεία επένδυση από ταφτά εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση, αλλά και συνδυασμούς με άλλα ρούχα.

Το κομψό υφαντό ύφασμα στην εξωτερική πλευρά προσφέρει προστασία από τη βροχή για στεγνή αίσθηση στον βροχερό καιρό.
Τα ρούχα με μόνωση από συνθετικό γέμισμα προσφέρουν μια μαλακή αλλά ανθεκτική στρώση ζεστασιάς, για άνεση στις μετακινήσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Σχεδίαση με χαλαρή γραμμή στους ώμους, στο στήθος και στο σώμα για αθλητική εφαρμογή που μπορείς να συνδυάζεις με άλλα ρούχα.
Η σχεδίαση με φερμουάρ σε όλο το μήκος επιτρέπει τη ρύθμιση της κάλυψης και προσφέρει ζεστασιά και στιλ.
Οι ζεστές τσέπες προσφέρουν έναν χώρο για να ξεκουράζεις τα χέρια σου, ενώ επιτρέπουν επίσης την ασφαλή αποθήκευση των απαραίτητων αντικειμένων σου.

More Details

  • Φερμουάρ σε όλο το μήκος μπροστά


  • Τσέπες για τα χέρια


  • 100% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


100% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Γιλέκο
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike M NK TF WR MIDWEIGHT VEST
Γιλέκο
Nike M NK TF WR MIDWEIGHT VEST