για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Κωδικός του προϊόντος: DM7278-010
Nike

Nike One

Κωδικός του προϊόντος: DM7278-010
ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.Αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο για το πρόγραμμά σου και τα ρούχα που φοράς στην προπόνηση είναι η ευελιξία. Αυτό το ανάλαφρο κολάν προσφέρει απόλυτα φυσική αίσθηση και άψογη εφαρμογή. Είναι φτιαγμένο από απαλό ύφασμα με μεταξένια υφή και αδιαφανή σχεδίαση, για απόλυτη σιγουριά και κάλυψη σε κάθε άσκηση, αλλά και στις υπόλοιπες δραστηριότητες της μέρας σου. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Νιώσε σιγουριά σε κάθε στιγμή της άσκησηςΤο ύφασμα με αδιαφανή σχεδίαση χαρίζει απόλυτη κάλυψη στα βαθιά καθίσματα. Διαθέτει σχεδίαση χωρίς ραφές στα πλάγια και ζώνη με περίγραμμα σε σχήμα V πίσω που χαρίζει εντυπωσιακό στιλ.Στεγνή αίσθηση στην προπόνησηΤο ελαστικό ύφασμα με τεχνολογία Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα, για πιο γρήγορη εξάτμιση, στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Έξυπνη προπόνηση και απόλυτη ετοιμότηταΗ σχεδίαση περιλαμβάνει μια κρυφή τσέπη στην ψηλόμεση ζώνη, ώστε να είσαι πάντα σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση της ημέρας. More Details Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμαΖώνη με ψηλόμεση σχεδίαση78-79% πολυέστερ/21-22% σπάντεξ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
Αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο για το πρόγραμμά σου και τα ρούχα που φοράς στην προπόνηση είναι η ευελιξία. Αυτό το ανάλαφρο κολάν προσφέρει απόλυτα φυσική αίσθηση και άψογη εφαρμογή. Είναι φτιαγμένο από απαλό ύφασμα με μεταξένια υφή και αδιαφανή σχεδίαση, για απόλυτη σιγουριά και κάλυψη σε κάθε άσκηση, αλλά και στις υπόλοιπες δραστηριότητες της μέρας σου. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Νιώσε σιγουριά σε κάθε στιγμή της άσκησης
Το ύφασμα με αδιαφανή σχεδίαση χαρίζει απόλυτη κάλυψη στα βαθιά καθίσματα. Διαθέτει σχεδίαση χωρίς ραφές στα πλάγια και ζώνη με περίγραμμα σε σχήμα V πίσω που χαρίζει εντυπωσιακό στιλ.
Στεγνή αίσθηση στην προπόνηση
Το ελαστικό ύφασμα με τεχνολογία Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα, για πιο γρήγορη εξάτμιση, στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Έξυπνη προπόνηση και απόλυτη ετοιμότητα
Η σχεδίαση περιλαμβάνει μια κρυφή τσέπη στην ψηλόμεση ζώνη, ώστε να είσαι πάντα σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση της ημέρας.

More Details

  • Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμα


  • Ζώνη με ψηλόμεση σχεδίαση


  • 78-79% πολυέστερ/21-22% σπάντεξ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Κολάν
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike One
Κολάν
Nike One