για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Nike Sportswear
Κωδικός του προϊόντος: DM5630-268
Nike

Nike Sportswear

Κωδικός του προϊόντος: DM5630-268
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ.Το crew Nike Sportswear Revival είναι η ανανεωμένη εκδοχή ενός βασικού κομματιού για συνδυασμούς με άλλα ρούχα. Αυτό το φούτερ σε κανονική εφαρμογή είναι φτιαγμένο από Grind Fleece, με ευκολοφόρετο στιλ και βιώσιμη σχεδίαση που σε κάνει να νιώθεις όμορφα για την υπεύθυνη περιβαλλοντική στάση σου. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% βιώσιμα υλικά, από συνδυασμό ινών που περιλαμβάνει ανακυκλωμένο πολυέστερ, ανακυκλωμένο βαμβάκι και οργανικό βαμβάκι. Το σύμμεικτο υλικό περιλαμβάνει τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένες ίνες ή τουλάχιστον 10% ίνες οργανικού βαμβακιού.Grind FleeceΤα υπολείμματα του φλις υφάσματος μετά την παραγωγή συλλέγονται από τα εργοστάσια της Nike, ανακυκλώνονται και υφαίνονται ξανά σε νέα νήματα. Αυτά τα νήματα πλέκονται με οργανικές ίνες και ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ για τη δημιουργία της βάσης αυτού του απαλού φλις με χνουδωτή υφή.Λεπτομέρειες Nike GrindΤο λογότυπο Futura, που έχει τυπωθεί με θερμική μεταφορά στο στήθος, είναι φτιαγμένο από βιομηχανικά υπολείμματα και απόβλητα που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους.Αποδοτική σχεδίασηΟι φλις φάσες έχουν σχεδιαστεί για μείωση των υπολειμμάτων του υφάσματος κατά την παραγωγή.Η ριμπ ύφανση στο τελείωμα, στον γιακά και στις μανσέτες προσφέρει άνετη εφαρμογή που συνδυάζεται εύκολα με άλλα ρούχα.Αυτό το ζεστό φλις κομμάτι έχει μπουκλέ σχεδίαση με χνουδωτή υφή στο εσωτερικό για περισσότερο όγκο και απαλότητα. Περισσότερες λεπτομέρειες Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΥφαντή ετικέτα στο τελείωμα.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

62,99 EUR
62,99 EUR
50,39 EUR
Εξοικονόμηση : 12,60 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ.
Το crew Nike Sportswear Revival είναι η ανανεωμένη εκδοχή ενός βασικού κομματιού για συνδυασμούς με άλλα ρούχα. Αυτό το φούτερ σε κανονική εφαρμογή είναι φτιαγμένο από Grind Fleece, με ευκολοφόρετο στιλ και βιώσιμη σχεδίαση που σε κάνει να νιώθεις όμορφα για την υπεύθυνη περιβαλλοντική στάση σου. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% βιώσιμα υλικά, από συνδυασμό ινών που περιλαμβάνει ανακυκλωμένο πολυέστερ, ανακυκλωμένο βαμβάκι και οργανικό βαμβάκι. Το σύμμεικτο υλικό περιλαμβάνει τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένες ίνες ή τουλάχιστον 10% ίνες οργανικού βαμβακιού.

Grind Fleece
Τα υπολείμματα του φλις υφάσματος μετά την παραγωγή συλλέγονται από τα εργοστάσια της Nike, ανακυκλώνονται και υφαίνονται ξανά σε νέα νήματα. Αυτά τα νήματα πλέκονται με οργανικές ίνες και ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ για τη δημιουργία της βάσης αυτού του απαλού φλις με χνουδωτή υφή.
Λεπτομέρειες Nike Grind
Το λογότυπο Futura, που έχει τυπωθεί με θερμική μεταφορά στο στήθος, είναι φτιαγμένο από βιομηχανικά υπολείμματα και απόβλητα που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους.
Αποδοτική σχεδίαση
Οι φλις φάσες έχουν σχεδιαστεί για μείωση των υπολειμμάτων του υφάσματος κατά την παραγωγή.
Η ριμπ ύφανση στο τελείωμα, στον γιακά και στις μανσέτες προσφέρει άνετη εφαρμογή που συνδυάζεται εύκολα με άλλα ρούχα.
Αυτό το ζεστό φλις κομμάτι έχει μπουκλέ σχεδίαση με χνουδωτή υφή στο εσωτερικό για περισσότερο όγκο και απαλότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Υφαντή ετικέτα στο τελείωμα


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μακρυμάνικη μπλούζα
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Lifestyle
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Sportswear
Μακρυμάνικη μπλούζα
Nike Sportswear