για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Nike Windrunner
Κωδικός του προϊόντος: CZ9070-010
Nike

Nike Windrunner

Κωδικός του προϊόντος: CZ9070-010
Nike WindrunnerMen's Running JacketΤΟ ΤΖΑΚΕΤ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΗΣ NIKE.Το τζάκετ Nike Windrunner ανανεώνεται με υδροαπωθητικά υλικά και αναδιπλούμενη σχεδίαση. Οι λεπτομέρειες αερισμού πίσω και στο σχέδιο σε σχήμα chevron εξασφαλίζουν δροσερή αίσθηση όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί της διαδρομής σου. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Στεγνή αίσθηση κάθε στιγμήΤο ανανεωμένο υλικό περιλαμβάνει ελαστικό υφαντό ύφασμα με υδροαπωθητικές ιδιότητες. Η βελτιωμένη ελαστικότητα εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων σε κάθε βήμα.Λειτουργικές λεπτομέρειεςΤο εμβληματικό σχέδιο σε σχήμα chevron λειτουργεί και ως σύστημα για καλύτερο αερισμό. Οι ραφές στο σχήμα chevron και στα μανίκια εξασφαλίζουν κίνηση χωρίς ενοχλήσεις.Εύκολη αποθήκευσηΤο τζάκετ διπλώνεται και τοποθετείται μέσα στην τσέπη της φάσας πίσω όταν δεν το χρειάζεσαι. Το λουράκι πάνω από τον ώμο επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του ρούχου όταν βρίσκεσαι εν κινήσει.Άνοιγμα αερισμού πίσω για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί της διαδρομής σου.Ρυθμιζόμενη κουκούλα για εξατομικευμένη εφαρμογή.Αυτό το προϊόν προσφέρει αντηλιακή προστασία UVA και UVB μόνο στις περιοχές που καλύπτονται από το ύφασμα. Για την προστασία των εκτεθειμένων περιοχών, συνιστάται η χρήση αντηλιακής κρέμας υψηλής ποιότητας.Το τζάκετ διαθέτει αναδιπλούμενη σχεδίαση όταν δεν χρησιμοποιείται. More Details Ανακλαστικό Swoosh αριστερά στο στήθοςΑνακλαστικές γραμμές στις ραφές των ώμων και στα μανίκιαΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)Σώμα: 93% πολυέστερ/7% σπάντεξ. Διχτυωτό υλικό: 100% πολυέστερ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

104,99 EUR
104,99 EUR
104,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Windrunner
Men's Running Jacket
ΤΟ ΤΖΑΚΕΤ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΗΣ NIKE.
Το τζάκετ Nike Windrunner ανανεώνεται με υδροαπωθητικά υλικά και αναδιπλούμενη σχεδίαση. Οι λεπτομέρειες αερισμού πίσω και στο σχέδιο σε σχήμα chevron εξασφαλίζουν δροσερή αίσθηση όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί της διαδρομής σου. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Στεγνή αίσθηση κάθε στιγμή
Το ανανεωμένο υλικό περιλαμβάνει ελαστικό υφαντό ύφασμα με υδροαπωθητικές ιδιότητες. Η βελτιωμένη ελαστικότητα εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων σε κάθε βήμα.
Λειτουργικές λεπτομέρειες
Το εμβληματικό σχέδιο σε σχήμα chevron λειτουργεί και ως σύστημα για καλύτερο αερισμό. Οι ραφές στο σχήμα chevron και στα μανίκια εξασφαλίζουν κίνηση χωρίς ενοχλήσεις.
Εύκολη αποθήκευση
Το τζάκετ διπλώνεται και τοποθετείται μέσα στην τσέπη της φάσας πίσω όταν δεν το χρειάζεσαι. Το λουράκι πάνω από τον ώμο επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του ρούχου όταν βρίσκεσαι εν κινήσει.
Άνοιγμα αερισμού πίσω για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί της διαδρομής σου.
Ρυθμιζόμενη κουκούλα για εξατομικευμένη εφαρμογή.
Αυτό το προϊόν προσφέρει αντηλιακή προστασία UVA και UVB μόνο στις περιοχές που καλύπτονται από το ύφασμα. Για την προστασία των εκτεθειμένων περιοχών, συνιστάται η χρήση αντηλιακής κρέμας υψηλής ποιότητας.
Το τζάκετ διαθέτει αναδιπλούμενη σχεδίαση όταν δεν χρησιμοποιείται.

More Details

  • Ανακλαστικό Swoosh αριστερά στο στήθος


  • Ανακλαστικές γραμμές στις ραφές των ώμων και στα μανίκια


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


  • Σώμα: 93% πολυέστερ/7% σπάντεξ. Διχτυωτό υλικό: 100% πολυέστερ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουφάν
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Windrunner
Μπουφάν
Nike Windrunner