για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Indy
Nike Air Indy
Nike Air Indy
Nike Air Indy
Nike Air Indy
Nike Air Indy
Nike Air Indy
Nike Air Indy
Κωδικός του προϊόντος: DV8362-010
Nike

Nike Air Indy

Κωδικός του προϊόντος: DV8362-010
Nike Air Indy Deep VWomen's Light-Support Lightly Lined Sports BraΑυτός ο αθλητικός στηθόδεσμος με βαθύ ντεκολτέ κλέβει την παράσταση. Η ανάλαφρη, ραμμένη επένδυση με αραιή ύφανση εξασφαλίζει αεριζόμενη εφαρμογή και παράλληλα προσφέρει λίγη κάλυψη, ενώ η επικάλυψη από διχτυωτό υλικό χαρίζει εντυπωσιακό στιλ Nike Air. Χάρη στην τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα και στα ανοίγματα που εξασφαλίζουν την κυκλοφορία του αέρα, χαρίζει δροσερή εφαρμογή και αίσθηση σιγουριάς τόσο στις προπονήσεις σου όσο και στις υπόλοιπες δραστηριότητες της μέρας σου.Στεγνή αίσθηση κάθε στιγμήΗ τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με βαθύ ντεκολτέ και άνοιγμα πίσω για κυκλοφορία του αέρα.Nike AirΗ επικάλυψη από διχτυωτό υλικό με λογότυπο χαρίζει κλασικό στιλ Nike Air, ενώ παράλληλα προσφέρει ήπια αίσθηση συγκράτησης στο βαθύ ντεκολτέ.Nike AirΗ επικάλυψη από διχτυωτό υλικό με λογότυπο παραπέμπει στην κληρονομιά της σειράς Nike Air, ενώ παράλληλα προσφέρει ήπια αίσθηση συγκράτησης στο βαθύ ντεκολτέ. More Details Σώμα: 72% πολυέστερ/28% σπάντεξ. Διχτυωτό υλικό: Πολυέστερ/Σπάντεξ. Επένδυση: 88% πολυέστερ/12% σπάντεξ. Επένδυση στις τιράντες: 72% πολυέστερ/28% σπάντεξ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν72% POLYESTER28% ELASTANE.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

49,99 EUR
49,98 EUR
34,99 EUR
Εξοικονόμηση : 14,99 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Air Indy Deep V
Women's Light-Support Lightly Lined Sports Bra
Αυτός ο αθλητικός στηθόδεσμος με βαθύ ντεκολτέ κλέβει την παράσταση. Η ανάλαφρη, ραμμένη επένδυση με αραιή ύφανση εξασφαλίζει αεριζόμενη εφαρμογή και παράλληλα προσφέρει λίγη κάλυψη, ενώ η επικάλυψη από διχτυωτό υλικό χαρίζει εντυπωσιακό στιλ Nike Air. Χάρη στην τεχνολογία απομάκρυνσης του ιδρώτα και στα ανοίγματα που εξασφαλίζουν την κυκλοφορία του αέρα, χαρίζει δροσερή εφαρμογή και αίσθηση σιγουριάς τόσο στις προπονήσεις σου όσο και στις υπόλοιπες δραστηριότητες της μέρας σου.

Στεγνή αίσθηση κάθε στιγμή
Η τεχνολογία Nike Dri-FIT απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Συνδυάζεται με βαθύ ντεκολτέ και άνοιγμα πίσω για κυκλοφορία του αέρα.
Nike Air
Η επικάλυψη από διχτυωτό υλικό με λογότυπο χαρίζει κλασικό στιλ Nike Air, ενώ παράλληλα προσφέρει ήπια αίσθηση συγκράτησης στο βαθύ ντεκολτέ.
Nike Air
Η επικάλυψη από διχτυωτό υλικό με λογότυπο παραπέμπει στην κληρονομιά της σειράς Nike Air, ενώ παράλληλα προσφέρει ήπια αίσθηση συγκράτησης στο βαθύ ντεκολτέ.

More Details

  • Σώμα: 72% πολυέστερ/28% σπάντεξ. Διχτυωτό υλικό: Πολυέστερ/Σπάντεξ. Επένδυση: 88% πολυέστερ/12% σπάντεξ. Επένδυση στις τιράντες: 72% πολυέστερ/28% σπάντεξ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


72% POLYESTER
28% ELASTANE

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουστάκι
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Air Indy
Μπουστάκι
Nike Air Indy