για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Indy
Nike Indy
Nike Indy
Nike Indy
Nike Indy
Nike Indy
Nike Indy
Nike Indy
Κωδικός του προϊόντος: CZ4456-100
Nike

Nike Indy

Κωδικός του προϊόντος: CZ4456-100
Nike IndyWomen's V-Neck Light-Support Sports BraΕΥΚΟΛΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ. ΑΠΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.Ο αθλητικός στηθόδεσμος Nike Dri-FIT Indy προσφέρει απλή στήριξη ακόμα πιο εύκολα, καθώς διαθέτει τιράντες που ρυθμίζονται από μπροστά. Το απαλό ύφασμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κυκλοφορία του αέρα μπροστά και πίσω, στην περίπτωση που ιδρώσεις. Προσφέρει απόλυτα άνετη εφαρμογή χάρη στις εύκολα αφαιρούμενες ενισχύσεις. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Εύκολη προσαρμογήΤα μίνι λογότυπα Nike μπροστά στις τιράντες σού επιτρέπουν να κάνεις γρήγορα προσαρμογές, χωρίς να χρειάζεται να τεντώνεσαι προς τα πίσω για να βρεις τη σωστή εφαρμογή.Σχεδίαση για δροσερή εφαρμογήΟι πλαϊνές φάσες από διχτυωτό υλικό στο σχήμα του σχεδίου Swoosh απογειώνουν το αεριζόμενο στιλ. Η λαιμόκοψη V και το διχτυωτό υλικό στο κέντρο μπροστά εξασφαλίζουν επίσης την κυκλοφορία του αέρα.Απομάκρυνση του ιδρώταΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.Εμφάνιση και αίσθηση με δυνατότητα εξατομίκευσηςΟι αφαιρούμενες ενισχύσεις εξασφαλίζουν εύκολη προσαρμογή. Οι υποδοχές των ενισχύσεων διαθέτουν διχτυωτό υλικό και στις δύο πλευρές για σταθερή εφαρμογή.Απαλή άνεσηΟι επίπεδες ραφές είναι καλυμμένες για απαλή αίσθηση που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή όλη μέρα. More Details Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμαΑθλητική πλάτηΣώμα: 72% πολυέστερ/28% σπάντεξ. Φάσες: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ. Τελείωμα στη βάση: 81% νάιλον/19% σπάντεξ. Επένδυση: 80% πολυέστερ/20% σπάντεξ. Επένδυση στα ένθετα/ύφασμα ενίσχυσης επάνω/ύφασμα ενίσχυσης πίσω: 100% πολυέστερ. Ενίσχυση: 100% πολυουρεθάνη.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν72% POLYESTER28% SPANDEX.
34,99 EUR
34,99 EUR
27,99 EUR
Εξοικονόμηση : 7,00 EUR
Τελευταία χαμηλότερη τιμή:
19,24 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS XS
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Indy
Women's V-Neck Light-Support Sports Bra
ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ. ΑΠΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.
Ο αθλητικός στηθόδεσμος Nike Dri-FIT Indy προσφέρει απλή στήριξη ακόμα πιο εύκολα, καθώς διαθέτει τιράντες που ρυθμίζονται από μπροστά. Το απαλό ύφασμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κυκλοφορία του αέρα μπροστά και πίσω, στην περίπτωση που ιδρώσεις. Προσφέρει απόλυτα άνετη εφαρμογή χάρη στις εύκολα αφαιρούμενες ενισχύσεις. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Εύκολη προσαρμογή
Τα μίνι λογότυπα Nike μπροστά στις τιράντες σού επιτρέπουν να κάνεις γρήγορα προσαρμογές, χωρίς να χρειάζεται να τεντώνεσαι προς τα πίσω για να βρεις τη σωστή εφαρμογή.
Σχεδίαση για δροσερή εφαρμογή
Οι πλαϊνές φάσες από διχτυωτό υλικό στο σχήμα του σχεδίου Swoosh απογειώνουν το αεριζόμενο στιλ. Η λαιμόκοψη V και το διχτυωτό υλικό στο κέντρο μπροστά εξασφαλίζουν επίσης την κυκλοφορία του αέρα.
Απομάκρυνση του ιδρώτα
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
Εμφάνιση και αίσθηση με δυνατότητα εξατομίκευσης
Οι αφαιρούμενες ενισχύσεις εξασφαλίζουν εύκολη προσαρμογή. Οι υποδοχές των ενισχύσεων διαθέτουν διχτυωτό υλικό και στις δύο πλευρές για σταθερή εφαρμογή.
Απαλή άνεση
Οι επίπεδες ραφές είναι καλυμμένες για απαλή αίσθηση που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή όλη μέρα.

More Details

  • Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμα


  • Αθλητική πλάτη


  • Σώμα: 72% πολυέστερ/28% σπάντεξ. Φάσες: 82% πολυέστερ/18% σπάντεξ. Τελείωμα στη βάση: 81% νάιλον/19% σπάντεξ. Επένδυση: 80% πολυέστερ/20% σπάντεξ. Επένδυση στα ένθετα/ύφασμα ενίσχυσης επάνω/ύφασμα ενίσχυσης πίσω: 100% πολυέστερ. Ενίσχυση: 100% πολυουρεθάνη.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


72% POLYESTER
28% SPANDEX

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουστάκι
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Indy
Μπουστάκι
Nike Indy