για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Alpha
Nike Alpha
Nike Alpha
Nike Alpha
Nike Alpha
Nike Alpha
Nike Alpha
Nike Alpha
Κωδικός του προϊόντος: DD0430-440
Nike

Nike Alpha

Κωδικός του προϊόντος: DD0430-440
Nike AlphaWomen's High-Support Padded Adjustable Sports BraΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.Αυτός ο στηθόδεσμος προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο στήριξης, συνδυάζοντας εφαρμογή συμπίεσης και ελάχιστη αναπήδηση για σταθερή αίσθηση. Οι ειδικά κατασκευασμένες ενισχύσεις από αφρό εξασφαλίζουν τη διατήρηση του σχήματος, ενώ η ρυθμιζόμενη σχεδίαση πίσω παρέχει άνετη συγκράτηση, αλλά και αεριζόμενη εφαρμογή. Τα στοιχεία αερισμού μπροστά και πίσω προσφέρουν δροσερή αίσθηση στην εντατική άσκηση. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Στήριξη και διατήρηση του σχήματοςΤο απαλό ύφασμα με τις διαμορφωμένες κουπ αγκαλιάζει το σώμα και προσφέρει εφαρμογή συμπίεσης, ενώ παράλληλα διατηρεί το φυσικό σχήμα του στήθους.Δροσερή κυκλοφορία του αέραΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Οι διατρήσεις μπροστά και η αεριζόμενη σχεδίαση πίσω χαρίζουν δροσερή αίσθηση όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί της προπόνησης.Εύκολη προσαρμογήΟι ρυθμιζόμενες τιράντες προσφέρουν τέλεια εφαρμογή. Το κούμπωμα με κόπιτσα πίσω εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.Τεχνολογία Dri-FIT για στεγνή και άνετη αίσθηση. More Details Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμαΕιδικά κατασκευασμένες ενισχύσεις από αφρόΣώμα: 64% πολυέστερ/36% ελαστάν. Διχτυωτό υλικό: 65% νάιλον/35% ελαστάν. Τελείωμα στη βάση: 79% νάιλον/21% ελαστάν. Τιράντες: 72% νάιλον/28% ελαστάν. Επένδυση από διχτυωτό υλικό: 81% πολυέστερ/19% ελαστάν. Ύφασμα ενίσχυσης πίσω: 100% πολυέστερ. Ενίσχυση: 100% πολυουρεθάνη.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν64% POLYESTER36% ELASTANE.
64,99 EUR
64,99 EUR
64,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • LA-B L A-B
  • MA-B M A-B
  • SA-C S A-C
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Alpha
Women's High-Support Padded Adjustable Sports Bra
ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ.
Αυτός ο στηθόδεσμος προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο στήριξης, συνδυάζοντας εφαρμογή συμπίεσης και ελάχιστη αναπήδηση για σταθερή αίσθηση. Οι ειδικά κατασκευασμένες ενισχύσεις από αφρό εξασφαλίζουν τη διατήρηση του σχήματος, ενώ η ρυθμιζόμενη σχεδίαση πίσω παρέχει άνετη συγκράτηση, αλλά και αεριζόμενη εφαρμογή. Τα στοιχεία αερισμού μπροστά και πίσω προσφέρουν δροσερή αίσθηση στην εντατική άσκηση. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Στήριξη και διατήρηση του σχήματος
Το απαλό ύφασμα με τις διαμορφωμένες κουπ αγκαλιάζει το σώμα και προσφέρει εφαρμογή συμπίεσης, ενώ παράλληλα διατηρεί το φυσικό σχήμα του στήθους.
Δροσερή κυκλοφορία του αέρα
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Οι διατρήσεις μπροστά και η αεριζόμενη σχεδίαση πίσω χαρίζουν δροσερή αίσθηση όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί της προπόνησης.
Εύκολη προσαρμογή
Οι ρυθμιζόμενες τιράντες προσφέρουν τέλεια εφαρμογή. Το κούμπωμα με κόπιτσα πίσω εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.
Τεχνολογία Dri-FIT για στεγνή και άνετη αίσθηση.

More Details

  • Στενή εφαρμογή για αίσθηση που αγκαλιάζει το σώμα


  • Ειδικά κατασκευασμένες ενισχύσεις από αφρό


  • Σώμα: 64% πολυέστερ/36% ελαστάν. Διχτυωτό υλικό: 65% νάιλον/35% ελαστάν. Τελείωμα στη βάση: 79% νάιλον/21% ελαστάν. Τιράντες: 72% νάιλον/28% ελαστάν. Επένδυση από διχτυωτό υλικό: 81% πολυέστερ/19% ελαστάν. Ύφασμα ενίσχυσης πίσω: 100% πολυέστερ. Ενίσχυση: 100% πολυουρεθάνη.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


64% POLYESTER
36% ELASTANE

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Μπουστάκι
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Alpha
Μπουστάκι
Nike Alpha