για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike CR7
Nike CR7
Nike CR7
Nike CR7
Nike CR7
Nike CR7
Κωδικός του προϊόντος: DX5453-010
Nike

Nike CR7

Κωδικός του προϊόντος: DX5453-010
Cristiano Ronaldo CR7Big Kids' Soccer PantsΟ Cristiano Ronaldo είναι ένας πραγματικός θρύλος. Δείξε την υποστήριξή σου σε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές σήμερα με το ποδοσφαιρικό παντελόνι CR7. Είναι φτιαγμένη από ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα, για στεγνή και δροσερή αίσθηση κατά την προθέρμανση στο γήπεδο, την προπόνηση των δεξιοτήτων σου και την εκμάθηση του παιχνιδιού που αγαπάς.Πες αντίο στον ιδρώτα!Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟΤο απαλό πλεκτό ύφασμα είναι ανάλαφρο και αεριζόμενο, ενώ η ελαστική ζώνη και το κορδόνι που σφίγγει εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή. Η στενή εφαρμογή εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων στο γήπεδο.Φόρος τιμής στη διαδρομήΤο πολύχρωμο φλοράλ μοτίβο στο Swoosh συμβολίζει το από όπου ξεκίνησες την ποδοσφαιρική σου πορεία. Είναι επίσης αφιερωμένη σε εκείνους που σε επηρέασαν και μοιράζονται τα ανταγωνιστικά σου πυρά. More Details Πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ100% πολυέστερΠλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν100% POLYESTER.
54,99 EUR
54,99 EUR
54,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS 7-8ε.
  • S 9-10ε.
  • M 11-12ε.
  • XL 14-15ε.
  • L 12-13ε.
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Cristiano Ronaldo CR7
Big Kids' Soccer Pants
Ο Cristiano Ronaldo είναι ένας πραγματικός θρύλος. Δείξε την υποστήριξή σου σε έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές σήμερα με το ποδοσφαιρικό παντελόνι CR7. Είναι φτιαγμένη από ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα, για στεγνή και δροσερή αίσθηση κατά την προθέρμανση στο γήπεδο, την προπόνηση των δεξιοτήτων σου και την εκμάθηση του παιχνιδιού που αγαπάς.

Πες αντίο στον ιδρώτα!
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Το απαλό πλεκτό ύφασμα είναι ανάλαφρο και αεριζόμενο, ενώ η ελαστική ζώνη και το κορδόνι που σφίγγει εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή. Η στενή εφαρμογή εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων στο γήπεδο.
Φόρος τιμής στη διαδρομή
Το πολύχρωμο φλοράλ μοτίβο στο Swoosh συμβολίζει το από όπου ξεκίνησες την ποδοσφαιρική σου πορεία. Είναι επίσης αφιερωμένη σε εκείνους που σε επηρέασαν και μοιράζονται τα ανταγωνιστικά σου πυρά.

More Details

  • Πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ


  • 100% πολυέστερ


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


100% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Παντελόνι
Φύλο Αγόρια
Brands Nike
Ηλικία Μεγάλα παιδιά
Άθλημα Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike CR7
Παντελόνι
Nike CR7