για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Culture of Basketball
Nike Culture of Basketball
Nike Culture of Basketball
Nike Culture of Basketball
Nike Culture of Basketball
Nike Culture of Basketball
Κωδικός του προϊόντος: DX5521-010
Nike

Nike Culture of Basketball

Κωδικός του προϊόντος: DX5521-010
Nike Culture of BasketballBig Kids' Tearaway Basketball PantsΛατρεύεις το μπάσκετ; Είτε είσαι παίκτης είτε απλώς ένας μεγάλος θαυμαστής του παιχνιδιού και της κουλτούρας, αυτό το Nike παντελόνι μπάσκετ είναι για σένα. Οι σούστες στα πλάγια είναι εμπνευσμένες από τα ρετρό κομμάτια με πρακτική σχεδίαση, χαρίζοντας στιλ από μια άλλη εποχή. Χάρη στη φαρδιά γραμμή του, μπορείς επίσης να το φοράς πάνω από σορτς. Τι λες, είσαι μέσα για έναν αγώνα μπάσκετ;Το μπάσκετ είναι άποψηΑυτό το παντελόνι αποτελεί μέρος της εποχικής συλλογής Της Κουλτούρας του Μπάσκετ και δείχνει την αγάπη σου για το παιχνίδι. Τα κρυφά σχέδια με τη φράση "Ball for All" εσωτερικά στις ραφές, καθώς και η υφαντή ετικέτα πίσω, αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία ενσωμάτωσης του αθλήματος.Ρετρό αίσθησηΤο ανάλαφρο και ανθεκτικό ύφασμα νάιλον προσφέρει την αίσθηση του κλασικού παντελονιού προθέρμανσης με πρακτική σχεδίαση. Η επένδυση από διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει καλύτερη κυκλοφορία του αέρα.Εξατομίκευσε το στιλ σουΆλλαξε το στιλ σου χάρη στις 5 σούστες σε κάθε πλευρά για να έχεις πιο στενή ή πιο χαλαρή εφαρμογή, ανάλογα με τον τρόπο που θέλεις να φορέσεις το ρούχο. Επιπλέον, επιτρέπουν την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του παντελονιού.Ελαστική ζώνη για σφιχτή εφαρμογή.Οι πλαϊνές τσέπες προσφέρουν μια πρακτική λύση για την ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων σου, ενώ προστατεύουν επίσης τα χέρια από το κρύο. More Details Ύφασμα: Σώμα: 100% νάιλον. Διχτυωτό υλικό: 100% πολυέστερ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν100% NYLON.
49,99 EUR
49,99 EUR
49,99 EUR
Εξοικονόμηση : -0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS 7-8ε.
  • S 9-10ε.
  • M 11-12ε.
  • XL 14-15ε.
  • L 12-13ε.
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Culture of Basketball
Big Kids' Tearaway Basketball Pants
Λατρεύεις το μπάσκετ; Είτε είσαι παίκτης είτε απλώς ένας μεγάλος θαυμαστής του παιχνιδιού και της κουλτούρας, αυτό το Nike παντελόνι μπάσκετ είναι για σένα. Οι σούστες στα πλάγια είναι εμπνευσμένες από τα ρετρό κομμάτια με πρακτική σχεδίαση, χαρίζοντας στιλ από μια άλλη εποχή. Χάρη στη φαρδιά γραμμή του, μπορείς επίσης να το φοράς πάνω από σορτς. Τι λες, είσαι μέσα για έναν αγώνα μπάσκετ;

Το μπάσκετ είναι άποψη
Αυτό το παντελόνι αποτελεί μέρος της εποχικής συλλογής Της Κουλτούρας του Μπάσκετ και δείχνει την αγάπη σου για το παιχνίδι. Τα κρυφά σχέδια με τη φράση "Ball for All" εσωτερικά στις ραφές, καθώς και η υφαντή ετικέτα πίσω, αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία ενσωμάτωσης του αθλήματος.
Ρετρό αίσθηση
Το ανάλαφρο και ανθεκτικό ύφασμα νάιλον προσφέρει την αίσθηση του κλασικού παντελονιού προθέρμανσης με πρακτική σχεδίαση. Η επένδυση από διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει καλύτερη κυκλοφορία του αέρα.
Εξατομίκευσε το στιλ σου
Άλλαξε το στιλ σου χάρη στις 5 σούστες σε κάθε πλευρά για να έχεις πιο στενή ή πιο χαλαρή εφαρμογή, ανάλογα με τον τρόπο που θέλεις να φορέσεις το ρούχο. Επιπλέον, επιτρέπουν την εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του παντελονιού.
Ελαστική ζώνη για σφιχτή εφαρμογή.
Οι πλαϊνές τσέπες προσφέρουν μια πρακτική λύση για την ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων σου, ενώ προστατεύουν επίσης τα χέρια από το κρύο.

More Details

  • Ύφασμα: Σώμα: 100% νάιλον. Διχτυωτό υλικό: 100% πολυέστερ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


100% NYLON

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Παντελόνι
Φύλο Αγόρια
Brands Nike
Ηλικία Μεγάλα παιδιά
Άθλημα Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Culture of Basketball
Παντελόνι
Nike Culture of Basketball