για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG
Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG
Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG
Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG
Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG
Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG
Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG
Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG
Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG
Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG
Κωδικός του προϊόντος: DC9969-446
Nike

Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG

Κωδικός του προϊόντος: DC9969-446
Nike Phantom GX EliteFirm-Ground Soccer CleatsΌταν είσαι στο γήπεδο δημιουργείς εντυπωσιακές φάσεις μέσα από την επαφή ακριβείας με την μπάλα και εκμεταλλεύεσαι ακόμα και το παραμικρό άνοιγμα για να τη στείλεις στα δίχτυα. Με στοιχεία όπως το επαναστατικό υλικό Nike Gripknit και το κρυφό σύστημα δεσίματος των κορδονιών Ghost Lace, αυτά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια προσφέρουν καλύτερη επαφή χάρη στη διαισθητική τους σχεδίαση που έχει δημιουργηθεί για βελτιστοποίηση των επιδόσεων τόσο στα σουτ όσο και στον στενό έλεγχο της μπάλας.Κορυφαία επαφή με την μπάλαΤο Nike Gripknit είναι ένα κολλώδες υλικό που προσφέρει καλύτερη επαφή με την μπάλα. Καλύπτει τα 2 πρώτα κορδόνια, καταλαμβάνοντας μεγαλύτερη επιφάνεια, ώστε να έχεις περισσότερο χώρο για τον έλεγχο της μπάλας. Προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού και εξασφαλίζει αποτελεσματικό κράτημα σε βρεγμένο ή στεγνό γήπεδο.Σχεδίαση που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού για άνεσηΗ ασύμμετρη σχεδίαση στο κολάρο και στη φτέρνα προσφέρει άνετη εφαρμογή. Τα απαλά στοιχεία στη φτέρνα διευκολύνουν τη διαδικασία προσαρμογής του παπουτσιού στο πόδι και συμβάλλουν στη μείωση των ερεθισμών και της πίεσης, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα και τη δομή. Το σύστημα Ghost Lace σε βοηθά να ξεχνάς τα κορδόνια όταν είναι ώρα να παίξεις. Το ελαστικό πλεκτό κάλυμμα προσφέρει πρόσβαση στα κορδόνια, εξασφαλίζοντας καλύτερη επαφή ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό παπούτσι και στην μπάλα. Συνδυάζεται με το Gripknit, παρέχοντας παράλληλα σταθερή εφαρμογή και αίσθηση. Το Flyknit στο κολάρο προσφέρει άνεση και σφιχτή εφαρμογή γύρω από τον αστράγαλο και χαμηλά στα μπατζάκια.Εντυπωσιακή ευκινησίαΟι τάπες tri-star (μεγαλύτερος αριθμός και μεγαλύτερη ποικιλία από οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό παπούτσι Nike) συνεργάζονται με τις εύκαμπτες αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος διευκολύνοντας τις αλλαγές κατεύθυνσης. Βλέπεις την ακανόνιστη γραμμή στην εξωτερική σόλα; Ταιριάζει με τις τυπικές σου κινήσεις στο γήπεδο, όταν δίνεις ώθηση προς τα εμπρός και, στη συνέχεια, κάνεις ελιγμούς πριν από την επίθεση. More Details Χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδιΕσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Phantom GX Elite
Firm-Ground Soccer Cleats
Όταν είσαι στο γήπεδο δημιουργείς εντυπωσιακές φάσεις μέσα από την επαφή ακριβείας με την μπάλα και εκμεταλλεύεσαι ακόμα και το παραμικρό άνοιγμα για να τη στείλεις στα δίχτυα. Με στοιχεία όπως το επαναστατικό υλικό Nike Gripknit και το κρυφό σύστημα δεσίματος των κορδονιών Ghost Lace, αυτά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια προσφέρουν καλύτερη επαφή χάρη στη διαισθητική τους σχεδίαση που έχει δημιουργηθεί για βελτιστοποίηση των επιδόσεων τόσο στα σουτ όσο και στον στενό έλεγχο της μπάλας.

Κορυφαία επαφή με την μπάλα
Το Nike Gripknit είναι ένα κολλώδες υλικό που προσφέρει καλύτερη επαφή με την μπάλα. Καλύπτει τα 2 πρώτα κορδόνια, καταλαμβάνοντας μεγαλύτερη επιφάνεια, ώστε να έχεις περισσότερο χώρο για τον έλεγχο της μπάλας. Προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού και εξασφαλίζει αποτελεσματικό κράτημα σε βρεγμένο ή στεγνό γήπεδο.
Σχεδίαση που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού για άνεση
Η ασύμμετρη σχεδίαση στο κολάρο και στη φτέρνα προσφέρει άνετη εφαρμογή. Τα απαλά στοιχεία στη φτέρνα διευκολύνουν τη διαδικασία προσαρμογής του παπουτσιού στο πόδι και συμβάλλουν στη μείωση των ερεθισμών και της πίεσης, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα και τη δομή. Το σύστημα Ghost Lace σε βοηθά να ξεχνάς τα κορδόνια όταν είναι ώρα να παίξεις. Το ελαστικό πλεκτό κάλυμμα προσφέρει πρόσβαση στα κορδόνια, εξασφαλίζοντας καλύτερη επαφή ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό παπούτσι και στην μπάλα. Συνδυάζεται με το Gripknit, παρέχοντας παράλληλα σταθερή εφαρμογή και αίσθηση. Το Flyknit στο κολάρο προσφέρει άνεση και σφιχτή εφαρμογή γύρω από τον αστράγαλο και χαμηλά στα μπατζάκια.
Εντυπωσιακή ευκινησία
Οι τάπες tri-star (μεγαλύτερος αριθμός και μεγαλύτερη ποικιλία από οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό παπούτσι Nike) συνεργάζονται με τις εύκαμπτες αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος διευκολύνοντας τις αλλαγές κατεύθυνσης. Βλέπεις την ακανόνιστη γραμμή στην εξωτερική σόλα; Ταιριάζει με τις τυπικές σου κινήσεις στο γήπεδο, όταν δίνεις ώθηση προς τα εμπρός και, στη συνέχεια, κάνεις ελιγμούς πριν από την επίθεση.

More Details

  • Χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδι


  • Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG
Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Nike Phantom GX Elite Dynamic Fit FG