για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Gripknit Phantom GX Elite FG
Nike Gripknit Phantom GX Elite FG
Nike Gripknit Phantom GX Elite FG
Nike Gripknit Phantom GX Elite FG
Nike Gripknit Phantom GX Elite FG
Nike Gripknit Phantom GX Elite FG
Nike Gripknit Phantom GX Elite FG
Nike Gripknit Phantom GX Elite FG
Nike Gripknit Phantom GX Elite FG
Nike Gripknit Phantom GX Elite FG
Κωδικός του προϊόντος: DC9968-446
Nike

Nike Gripknit Phantom GX Elite FG

Κωδικός του προϊόντος: DC9968-446
Nike Phantom GX EliteFirm-Ground Soccer CleatsΣτο γήπεδο, εσύ είσαι αυτός που αναλαμβάνει τον έλεγχο του παιχνιδιού με το δημιουργικό σου στιλ, καθώς κάνεις σχεδόν χορευτικές, απρόβλεπτες κινήσεις για να ξεφύγεις από τους αμυντικούς και εκμεταλλεύεσαι ακόμα και το παραμικρό άνοιγμα για να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα. Διαθέτει το επαναστατικό υλικό Nike Gripknit που προσφέρει καλύτερη επαφή με την μπάλα, αλλά και διαισθητική σχεδίαση για τη διαχείριση της φυσικής ευελιξίας σου, ώστε να μπορείς να αποδώσεις στις κρίσιμες φάσεις που θα καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.Κολλώδης υφήΤο Gripknit είναι ένα εξαιρετικά ανάλαφρο υλικό με ανάγλυφη υφή, που προσφέρει καλύτερη επαφή με την μπάλα. Το Gripknit καλύπτει τα δύο πρώτα κορδόνια, αυξάνοντας την επιφάνεια επαφής της μπάλας με το παπούτσι. Επιπλέον, διαθέτει ιδιότητες προστασίας από τις καιρικές συνθήκες. Η αντίδραση του Gripknit παραμένει σταθερή, ανεξάρτητα από το αν το παίζεις σε βρεγμένο γήπεδο υπό σκιά ή σε στεγνές επιφάνειες κάτω από τον ήλιο.Κινήσεις ζικ-ζακΑυτό το παπούτσι έχει δυναμική εμφάνιση που ταιριάζει με το στιλ του παιχνιδιού, αλλά και με δικές σου τυπικές κινήσεις, όταν δίνεις ώθηση προς τα εμπρός και, στη συνέχεια, κάνεις ελιγμούς πριν από την επίθεση. Αυτό φαίνεται στη γραμμή ευκινησίας στο κάτω μέρος του παπουτσιού. Τα δόντια, η ασύμμετρη σχεδίαση στη φτέρνα, τα ρεβέρ και το σύστημα δεσίματος των κορδονιών παραπέμπουν όλα στην κίνηση ζικ-ζακ των παικτών.Απόλυτη εγρήγορσηΟι εύκαμπτες αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος επιτρέπουν την αλλαγή της κατεύθυνσης που χρειάζεσαι στο γήπεδο, προσφέροντας ευελιξία για να χειρίζεσαι αποτελεσματικά την μπάλα και να μπαίνεις στη ζώνη της επίθεσης με ρυθμό και ταχύτητα.Φυσική εφαρμογήΗ γραμμή ευκινησίας χωρίζει την επιφάνεια, εξασφαλίζοντας περισσότερη ευελιξία στο μπροστινό μέρος για αποτελεσματική προώθηση στη ζώνη της επίθεσης. Η δομή στο μέσο του πέλματος εξασφαλίζει απόλυτα σταθερή εφαρμογή.Πρόσφυση tri-starΟι νέες τάπες tri-star εξασφαλίζουν απόλυτη ευελιξία και ευκινησία στα πλάγια για εύκολες μεταβάσεις, προσφέροντας σταθερό κράτημα στο γρασίδι για γρήγορη εκκίνηση.Κινήσου με χάρηΗ διαισθητική εντυπωσιακή σχεδίαση της επιφάνειας εξασφαλίζει ευκινησία στις πλευρικές κινήσεις και αλλαγές κατεύθυνσης σταματώντας έγκαιρα, για όλες εκείνες τις πολύτιμες ευκαιρίες να σκοράρεις που δεν μπορείς να χάσεις.Τα απαλά στοιχεία στη φτέρνα διευκολύνουν τη διαδικασία προσαρμογής του παπουτσιού στο πόδι και μειώνουν τους ερεθισμούς και την πίεση, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα και τη δομή.Το Flyknit στο κολάρο προσφέρει άνεση και σφιχτή εφαρμογή γύρω από τον αστράγαλο. More Details Χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδιΕσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασίαΑσύμμετρα κορδόνια που παραπέμπουν στην κίνηση ζικ-ζακ των παικτών.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Phantom GX Elite
Firm-Ground Soccer Cleats
Στο γήπεδο, εσύ είσαι αυτός που αναλαμβάνει τον έλεγχο του παιχνιδιού με το δημιουργικό σου στιλ, καθώς κάνεις σχεδόν χορευτικές, απρόβλεπτες κινήσεις για να ξεφύγεις από τους αμυντικούς και εκμεταλλεύεσαι ακόμα και το παραμικρό άνοιγμα για να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα. Διαθέτει το επαναστατικό υλικό Nike Gripknit που προσφέρει καλύτερη επαφή με την μπάλα, αλλά και διαισθητική σχεδίαση για τη διαχείριση της φυσικής ευελιξίας σου, ώστε να μπορείς να αποδώσεις στις κρίσιμες φάσεις που θα καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Κολλώδης υφή
Το Gripknit είναι ένα εξαιρετικά ανάλαφρο υλικό με ανάγλυφη υφή, που προσφέρει καλύτερη επαφή με την μπάλα. Το Gripknit καλύπτει τα δύο πρώτα κορδόνια, αυξάνοντας την επιφάνεια επαφής της μπάλας με το παπούτσι. Επιπλέον, διαθέτει ιδιότητες προστασίας από τις καιρικές συνθήκες. Η αντίδραση του Gripknit παραμένει σταθερή, ανεξάρτητα από το αν το παίζεις σε βρεγμένο γήπεδο υπό σκιά ή σε στεγνές επιφάνειες κάτω από τον ήλιο.
Κινήσεις ζικ-ζακ
Αυτό το παπούτσι έχει δυναμική εμφάνιση που ταιριάζει με το στιλ του παιχνιδιού, αλλά και με δικές σου τυπικές κινήσεις, όταν δίνεις ώθηση προς τα εμπρός και, στη συνέχεια, κάνεις ελιγμούς πριν από την επίθεση. Αυτό φαίνεται στη γραμμή ευκινησίας στο κάτω μέρος του παπουτσιού. Τα δόντια, η ασύμμετρη σχεδίαση στη φτέρνα, τα ρεβέρ και το σύστημα δεσίματος των κορδονιών παραπέμπουν όλα στην κίνηση ζικ-ζακ των παικτών.
Απόλυτη εγρήγορση
Οι εύκαμπτες αυλακώσεις στο μπροστινό μέρος επιτρέπουν την αλλαγή της κατεύθυνσης που χρειάζεσαι στο γήπεδο, προσφέροντας ευελιξία για να χειρίζεσαι αποτελεσματικά την μπάλα και να μπαίνεις στη ζώνη της επίθεσης με ρυθμό και ταχύτητα.
Φυσική εφαρμογή
Η γραμμή ευκινησίας χωρίζει την επιφάνεια, εξασφαλίζοντας περισσότερη ευελιξία στο μπροστινό μέρος για αποτελεσματική προώθηση στη ζώνη της επίθεσης. Η δομή στο μέσο του πέλματος εξασφαλίζει απόλυτα σταθερή εφαρμογή.
Πρόσφυση tri-star
Οι νέες τάπες tri-star εξασφαλίζουν απόλυτη ευελιξία και ευκινησία στα πλάγια για εύκολες μεταβάσεις, προσφέροντας σταθερό κράτημα στο γρασίδι για γρήγορη εκκίνηση.
Κινήσου με χάρη
Η διαισθητική εντυπωσιακή σχεδίαση της επιφάνειας εξασφαλίζει ευκινησία στις πλευρικές κινήσεις και αλλαγές κατεύθυνσης σταματώντας έγκαιρα, για όλες εκείνες τις πολύτιμες ευκαιρίες να σκοράρεις που δεν μπορείς να χάσεις.
Τα απαλά στοιχεία στη φτέρνα διευκολύνουν τη διαδικασία προσαρμογής του παπουτσιού στο πόδι και μειώνουν τους ερεθισμούς και την πίεση, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα και τη δομή.
Το Flyknit στο κολάρο προσφέρει άνεση και σφιχτή εφαρμογή γύρω από τον αστράγαλο.

More Details

  • Χρήση σε ελαφρώς βρεγμένα γήπεδα με κοντό γρασίδι


  • Εσωτερική σόλα με αντικραδασμική προστασία


  • Ασύμμετρα κορδόνια που παραπέμπουν στην κίνηση ζικ-ζακ των παικτών


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Ποδοσφαιρικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Gripknit Phantom GX Elite FG
Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Nike Gripknit Phantom GX Elite FG