για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG
Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG
Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG
Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG
Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG
Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG
Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG
Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG
Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG
Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG
Κωδικός του προϊόντος: DO9790-400
Nike

Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG

Κωδικός του προϊόντος: DO9790-400
Kylian Mbappe Nike Jr. Mercurial Zoom Superfly 9 Academy KM FG/MGLittle/Big Kids' Multi-Ground Soccer CleatsΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΕΝΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ.Παίξε γρήγορα, παίξε ασταμάτητα και νιώσε όπως ο διάσημος αθλητής Kylian Mbappé στο γήπεδο φορώντας τα ποδοσφαιρικά παπούτσια Nike Jr. Έχεις τις δεξιότητες και ξέρεις το παιχνίδι. Φόρεσε τώρα αυτά τα παπούτσια γρήγορα (δεν χρειάζονται κορδόνια) και δείξε τι πραγματικά αξίζεις! Η πρώτη μας μονάδα Zoom Air που δημιουργήθηκε για το ποδόσφαιρο προσφέρει περισσότερη άνεση και αναπήδηση για να παίζεις σε κάθε επιφάνεια, από το φυσικό μέχρι το τεχνητό γρασίδι. Επιπλέον, χάρη στη σφραγίδα έγκρισης ενός από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο, ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές στιγμές!Υποδεχόμαστε τη μονάδα Zoom!Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Nike έχει χρησιμοποιήσει μια μονάδα Air Zoom στη φτέρνα. Η μονάδα βρίσκεται στην επιφάνεια και προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο αντικραδασμικής προστασίας υψηλής απόκρισης.Γρήγορη εφαρμογήΧάρη στις λαβές και το ελαστικό ύφασμα, μπορείς να ανοίξεις εύκολα το παπούτσι για να τοποθετήσεις το πόδι σου στο εσωτερικό, απολαμβάνοντας παράλληλα σφιχτή εφαρμογή. Τα χιαστί λουράκια προσφέρουν ένα πρόσθετο επίπεδο στήριξης και σταθερής αίσθησης ενώ παίζεις.Ανθεκτική σχεδίασηΤο συνθετικό δέρμα προσφέρει ανθεκτικότητα, ώστε τα παπούτσια να αντέχουν τις προκλήσεις στους αγώνες και την προπόνηση. Το κολάρο από διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει πρόσθετη στήριξη και αεριζόμενη άνεση.Έλεγχος και πρόσφυσηΟι πλαστικές επιφάνειες με διαμορφωμένες τάπες έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε γήπεδα με φυσικό και τεχνητό γρασίδι. Αυτό το μοντέλο αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή για τους αθλητές που πρέπει να παίζουν σε διαφορετικές επιφάνειες. More Details Για χρήση σε φυσικές και συνθετικές επιφάνειες.

Ανακαλύψτε τις πιο hot προσφορές σε όλα τα αγαπημένα σας brands αποκλειστικά online!

* Τα προϊόντα με την ένδειξη Hot Price δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτωτικές ή προωθητικές ενέργειες.

79,99 EUR
63,99 EUR
63,99 EUR
Εξοικονόμηση : -0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 3.5Y 35.5 22.5
  • 4Y 36 23
  • 4.5Y 36.5 23.5
  • 5Y 37.5 23.5
  • 5.5Y 38 24
  • 6Y 38.5 24
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Kylian Mbappe Nike Jr. Mercurial Zoom Superfly 9 Academy KM FG/MG
Little/Big Kids' Multi-Ground Soccer Cleats
ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΕΝΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ.
Παίξε γρήγορα, παίξε ασταμάτητα και νιώσε όπως ο διάσημος αθλητής Kylian Mbappé στο γήπεδο φορώντας τα ποδοσφαιρικά παπούτσια Nike Jr. Έχεις τις δεξιότητες και ξέρεις το παιχνίδι. Φόρεσε τώρα αυτά τα παπούτσια γρήγορα (δεν χρειάζονται κορδόνια) και δείξε τι πραγματικά αξίζεις! Η πρώτη μας μονάδα Zoom Air που δημιουργήθηκε για το ποδόσφαιρο προσφέρει περισσότερη άνεση και αναπήδηση για να παίζεις σε κάθε επιφάνεια, από το φυσικό μέχρι το τεχνητό γρασίδι. Επιπλέον, χάρη στη σφραγίδα έγκρισης ενός από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο, ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές στιγμές!

Υποδεχόμαστε τη μονάδα Zoom!
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Nike έχει χρησιμοποιήσει μια μονάδα Air Zoom στη φτέρνα. Η μονάδα βρίσκεται στην επιφάνεια και προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο αντικραδασμικής προστασίας υψηλής απόκρισης.
Γρήγορη εφαρμογή
Χάρη στις λαβές και το ελαστικό ύφασμα, μπορείς να ανοίξεις εύκολα το παπούτσι για να τοποθετήσεις το πόδι σου στο εσωτερικό, απολαμβάνοντας παράλληλα σφιχτή εφαρμογή. Τα χιαστί λουράκια προσφέρουν ένα πρόσθετο επίπεδο στήριξης και σταθερής αίσθησης ενώ παίζεις.
Ανθεκτική σχεδίαση
Το συνθετικό δέρμα προσφέρει ανθεκτικότητα, ώστε τα παπούτσια να αντέχουν τις προκλήσεις στους αγώνες και την προπόνηση. Το κολάρο από διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει πρόσθετη στήριξη και αεριζόμενη άνεση.
Έλεγχος και πρόσφυση
Οι πλαστικές επιφάνειες με διαμορφωμένες τάπες έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε γήπεδα με φυσικό και τεχνητό γρασίδι. Αυτό το μοντέλο αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή για τους αθλητές που πρέπει να παίζουν σε διαφορετικές επιφάνειες.

More Details

  • Για χρήση σε φυσικές και συνθετικές επιφάνειες


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Φύλο Αγόρια
Brands Nike
Ηλικία Μεγάλα παιδιά
Άθλημα Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG
Ποδοσφαιρικά παπούτσια
Nike JR ZM SUPERFLY 9 ACAD KM FGMG