για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Brasilia
Nike Brasilia
Nike Brasilia
Nike Brasilia
Nike Brasilia
Nike Brasilia
Nike Brasilia
Nike Brasilia
Nike Brasilia
Nike Brasilia
Κωδικός του προϊόντος: DR6107-010
Nike

Nike Brasilia

Κωδικός του προϊόντος: DR6107-010
Nike BrasiliaKids' Backpack (18L)Υποδέξου το σακίδιο που έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει αποτελεσματικά με τις απαιτήσεις της μέρας σου στο σχολείο. Διαθέτει άφθονο χώρο στη μεγάλη κύρια θήκη για την αποθήκευση βιβλίων, ντοσιέ και οτιδήποτε άλλο χρειάζεσαι για να πετύχεις, αλλά και τσέπη από απαλό ύφασμα μπροστά που επιτρέπει την αποθήκευση μικρών ψηφιακών συσκευών, προστατεύοντάς τις από τις γρατσουνιές. Μπορείς να το φορέσεις χρησιμοποιώντας τα ρυθμιζόμενα λουράκια ώμου με επένδυση ή να το κρατήσεις από την ανθεκτική μεγάλη θηλιά στο επάνω μέρος και να φύγεις γρήγορα, χωρίς να ανησυχείς μήπως θα το αφήσεις πίσω σου για να προλάβεις το λεωφορείο ή να μπεις στο αυτοκίνητο.Πλαϊνές τσέπες για παγούρι νερού ή άλλα απαραίτητα μικροαντικείμενα.Η μεγάλη θηλιά προσφέρει εναλλακτικές επιλογές μεταφοράς.Η τσέπη από απαλό ύφασμα μπροστά επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση ψηφιακών συσκευών και προσφέρει προστασία από τις γρατσουνιές.Ρυθμιζόμενα λουράκια ώμου με επένδυση για άνετη εφαρμογή.Οι εσωτερικές τσέπες εξασφαλίζουν πρόσθετες επιλογές αποθήκευσης για απαραίτητα μικροαντικείμενα. More Details 41 cm (Υ) x 30 cm (Π) x 15 cm (Β)100% πολυέστερΕπιφανειακό καθάρισμαΕισαγόμενο προϊόν100% POLYESTER.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • MISC MISC
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Brasilia
Kids' Backpack (18L)
Υποδέξου το σακίδιο που έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει αποτελεσματικά με τις απαιτήσεις της μέρας σου στο σχολείο. Διαθέτει άφθονο χώρο στη μεγάλη κύρια θήκη για την αποθήκευση βιβλίων, ντοσιέ και οτιδήποτε άλλο χρειάζεσαι για να πετύχεις, αλλά και τσέπη από απαλό ύφασμα μπροστά που επιτρέπει την αποθήκευση μικρών ψηφιακών συσκευών, προστατεύοντάς τις από τις γρατσουνιές. Μπορείς να το φορέσεις χρησιμοποιώντας τα ρυθμιζόμενα λουράκια ώμου με επένδυση ή να το κρατήσεις από την ανθεκτική μεγάλη θηλιά στο επάνω μέρος και να φύγεις γρήγορα, χωρίς να ανησυχείς μήπως θα το αφήσεις πίσω σου για να προλάβεις το λεωφορείο ή να μπεις στο αυτοκίνητο.

Πλαϊνές τσέπες για παγούρι νερού ή άλλα απαραίτητα μικροαντικείμενα.
Η μεγάλη θηλιά προσφέρει εναλλακτικές επιλογές μεταφοράς.
Η τσέπη από απαλό ύφασμα μπροστά επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση ψηφιακών συσκευών και προσφέρει προστασία από τις γρατσουνιές.
Ρυθμιζόμενα λουράκια ώμου με επένδυση για άνετη εφαρμογή.
Οι εσωτερικές τσέπες εξασφαλίζουν πρόσθετες επιλογές αποθήκευσης για απαραίτητα μικροαντικείμενα.

More Details

  • 41 cm (Υ) x 30 cm (Π) x 15 cm (Β)


  • 100% πολυέστερ


  • Επιφανειακό καθάρισμα


  • Εισαγόμενο προϊόν


100% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Σακίδιο
Φύλο Παιδιά
Brands Nike
Ηλικία Μεγάλα παιδιά
Άθλημα Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Brasilia
Σακίδιο
Nike Brasilia