για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Nike Stride
Κωδικός του προϊόντος: DM4759-010
Nike

Nike Stride

Κωδικός του προϊόντος: DM4759-010
Nike StrideMen's Dri-FIT 7" 2-in-1 Running ShortsΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ.Αυτό το σορτς Stride έχει σχεδιαστεί ειδικά για το τρέξιμο, με ανάλαφρη αίσθηση που εξασφαλίζει κίνηση χωρίς περιορισμούς. Έχει απαλή υφή και προσφέρει εξαιρετική κυκλοφορία του αέρα ψηλά πίσω. Επίσης, διαθέτει επένδυση με εσωτερικό σορτς σε όλο το μήκος, για πρόσθετη κάλυψη και στήριξη. Πρέπει να έχεις μαζί σου τηλέφωνο; Η τσέπη πίσω έχει το σωστό μέγεθος για την αποθήκευση της συσκευής σου. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Λιγότερος ιδρώτας, πιο δροσερή αίσθησηΤεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Προσθέσαμε αεριζόμενο ύφασμα ψηλά πίσω για δροσερή εφαρμογή.Μοναδικός βηματισμόςΤο σορτς Stride είναι σχεδιασμένο για ελευθερία κινήσεων. Έχει κατασκευή με πιο χαμηλό καβάλο για να τρέχεις γρήγορα χωρίς συμβιβασμούς. Η κοντή επένδυση σε όλο το μήκος προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη και στήριξη, ενώ η στενή ζώνη έχει κορδόνι που σφίγγει και μπορεί να φορεθεί εσωτερικά ή εξωτερικά για ρυθμιζόμενη στήριξη.Ασφαλής αποθήκευσηΟι πλαϊνές τσέπες είναι ιδανικές για την αποθήκευση αντικειμένων όπως κλειδί ή κάρτα. Η τσέπη με φερμουάρ πίσω είναι αρκετά ευρύχωρη για την αποθήκευση τηλεφώνου. Διαθέτει εσωτερική επένδυση κατά της υγρασίας για στεγνή προστασία του εξοπλισμού.Ειδική σχεδίαση για τρέξιμοΜήκος: 18 cmΕπένδυση: εσωτερικό σορτςΎφασμα: ανάλαφρο και αεριζόμενο υφαντόΑποθήκευση: πλαϊνές τσέπες και τσέπη με φερμουάρ πίσωΖώνη: στενή γραμμή με κορδόνι που σφίγγει More Details Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθησηΣώμα: 100% πολυέστερ. Φάσες πίσω: 94% πολυέστερ/6% σπάντεξ. Κολάν/επένδυση κολάν στο κέντρο μπροστά: 89% πολυέστερ/11% σπάντεξ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόνΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)100% POLYESTER.

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

59,99 EUR
59,99 EUR
59,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • S S
  • M M
  • XL XL
  • 2XL 2XL
  • L L
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Stride
Men's Dri-FIT 7" 2-in-1 Running Shorts
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ.
Αυτό το σορτς Stride έχει σχεδιαστεί ειδικά για το τρέξιμο, με ανάλαφρη αίσθηση που εξασφαλίζει κίνηση χωρίς περιορισμούς. Έχει απαλή υφή και προσφέρει εξαιρετική κυκλοφορία του αέρα ψηλά πίσω. Επίσης, διαθέτει επένδυση με εσωτερικό σορτς σε όλο το μήκος, για πρόσθετη κάλυψη και στήριξη. Πρέπει να έχεις μαζί σου τηλέφωνο; Η τσέπη πίσω έχει το σωστό μέγεθος για την αποθήκευση της συσκευής σου. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 75% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Λιγότερος ιδρώτας, πιο δροσερή αίσθηση
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή. Προσθέσαμε αεριζόμενο ύφασμα ψηλά πίσω για δροσερή εφαρμογή.
Μοναδικός βηματισμός
Το σορτς Stride είναι σχεδιασμένο για ελευθερία κινήσεων. Έχει κατασκευή με πιο χαμηλό καβάλο για να τρέχεις γρήγορα χωρίς συμβιβασμούς. Η κοντή επένδυση σε όλο το μήκος προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη και στήριξη, ενώ η στενή ζώνη έχει κορδόνι που σφίγγει και μπορεί να φορεθεί εσωτερικά ή εξωτερικά για ρυθμιζόμενη στήριξη.
Ασφαλής αποθήκευση
Οι πλαϊνές τσέπες είναι ιδανικές για την αποθήκευση αντικειμένων όπως κλειδί ή κάρτα. Η τσέπη με φερμουάρ πίσω είναι αρκετά ευρύχωρη για την αποθήκευση τηλεφώνου. Διαθέτει εσωτερική επένδυση κατά της υγρασίας για στεγνή προστασία του εξοπλισμού.
Ειδική σχεδίαση για τρέξιμο
Μήκος: 18 cm
Επένδυση: εσωτερικό σορτς
Ύφασμα: ανάλαφρο και αεριζόμενο υφαντό
Αποθήκευση: πλαϊνές τσέπες και τσέπη με φερμουάρ πίσω
Ζώνη: στενή γραμμή με κορδόνι που σφίγγει

More Details

  • Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση


  • Σώμα: 100% πολυέστερ. Φάσες πίσω: 94% πολυέστερ/6% σπάντεξ. Κολάν/επένδυση κολάν στο κέντρο μπροστά: 89% πολυέστερ/11% σπάντεξ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


100% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Σορτς 2-σε-1
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Stride
Σορτς 2-σε-1
Nike Stride