για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike CR7
Nike CR7
Nike CR7
Nike CR7
Nike CR7
Nike CR7
Nike CR7
Nike CR7
Κωδικός του προϊόντος: DX5458-010
Nike

Nike CR7

Κωδικός του προϊόντος: DX5458-010
Cristiano Ronaldo CR7Big Kids' Soccer ShortsCristiano Ronaldo = LEGEND. Δείξε την υποστήριξή σου σε έναν από τους σπουδαιότερους σύγχρονους ποδοσφαιριστές με το ποδοσφαιρικό σορτς CR7. Είναι φτιαγμένη από ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα, για στεγνή και δροσερή αίσθηση κατά την προθέρμανση στο γήπεδο, την προπόνηση των δεξιοτήτων σου και την εκμάθηση του παιχνιδιού που αγαπάς.Πες αντίο στον ιδρώτα!Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟΤο απαλό πλεκτό ύφασμα είναι ανάλαφρο και αεριζόμενο, ενώ η ελαστική ζώνη και το κορδόνι που σφίγγει εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή.Φόρος τιμής στη διαδρομήΤο πολύχρωμο φλοράλ μοτίβο στο Swoosh συμβολίζει το από όπου ξεκίνησες την ποδοσφαιρική σου πορεία. Είναι επίσης αφιερωμένη σε εκείνους που σε επηρέασαν και μοιράζονται τα ανταγωνιστικά σου πυρά. More Details Μήκος εσωτερικής ραφής 18 cmΎφασμα: Σώμα: 100% πολυέστερ. Επένδυση στις τσέπες: 100% πολυέστερ.Πλύσιμο στο πλυντήριοΕισαγόμενο προϊόν100% POLYESTER.
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • XS 7-8ε.
  • S 9-10ε.
  • M 11-12ε.
  • XL 14-15ε.
  • L 12-13ε.
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Cristiano Ronaldo CR7
Big Kids' Soccer Shorts
Cristiano Ronaldo = LEGEND. Δείξε την υποστήριξή σου σε έναν από τους σπουδαιότερους σύγχρονους ποδοσφαιριστές με το ποδοσφαιρικό σορτς CR7. Είναι φτιαγμένη από ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα, για στεγνή και δροσερή αίσθηση κατά την προθέρμανση στο γήπεδο, την προπόνηση των δεξιοτήτων σου και την εκμάθηση του παιχνιδιού που αγαπάς.

Πες αντίο στον ιδρώτα!
Τεχνολογία Nike Dri-FIT που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα για πιο γρήγορη εξάτμιση, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση και άνετη εφαρμογή.
ΑΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Το απαλό πλεκτό ύφασμα είναι ανάλαφρο και αεριζόμενο, ενώ η ελαστική ζώνη και το κορδόνι που σφίγγει εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή.
Φόρος τιμής στη διαδρομή
Το πολύχρωμο φλοράλ μοτίβο στο Swoosh συμβολίζει το από όπου ξεκίνησες την ποδοσφαιρική σου πορεία. Είναι επίσης αφιερωμένη σε εκείνους που σε επηρέασαν και μοιράζονται τα ανταγωνιστικά σου πυρά.

More Details

  • Μήκος εσωτερικής ραφής 18 cm


  • Ύφασμα: Σώμα: 100% πολυέστερ. Επένδυση στις τσέπες: 100% πολυέστερ.


  • Πλύσιμο στο πλυντήριο


  • Εισαγόμενο προϊόν


100% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Σορτς
ΦΥΛΟ Αγόρια
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Μεγάλα παιδιά
ΑΘΛΗΜΑ Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike CR7
Σορτς
Nike CR7