για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Κωδικός του προϊόντος: CV0063-010
Nike

Nike One

Κωδικός του προϊόντος: CV0063-010
Nike OneWomen's Training Tote BagΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ.Η τσάντα ώμου Nike One προσφέρει την απόλυτη λύση για τη μεταφορά όλων των καθημερινών αντικειμένων σου. Από τη δουλειά ή το σχολείο μέχρι την προπόνηση, η ευέλικτη σχεδίαση επιτρέπει τη μεταφορά όλων των απαραίτητων αντικειμένων σου. Αυτή η ανάλαφρη τσάντα έχει χώρο για φορητό υπολογιστή, στρώμα γιόγκα, παγούρι νερού και όλα τα απαραίτητα αντικείμενα σε κάθε δραστηριότητα της ημέρας. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.Διακριτική αποθήκευσηΗ ευρύχωρη κύρια θήκη διαθέτει φερμουάρ και φαρδύ άνοιγμα στο επάνω μέρος. Η θήκη με επένδυση στο εσωτερικό επιτρέπει τη μεταφορά φορητού υπολογιστή, ενώ μια τσέπη από διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει την οργανωμένη αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων.Μια λύση για τα πάνταΤο ελαστικό κορδόνι που σφίγγει στο πλάι είναι ιδανικό για τη μεταφορά στρώματος γιόγκα ή πανωφοριού. Οι τσέπες σε κάθε πλευρά, η μία με φερμουάρ και η άλλη μαγνητική, εξασφαλίζουν την οργανωμένη και σταθερή αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων.Πρακτική λύση μεταφοράςΤα ανθεκτικά χερούλια ασφαλίζουν μεταξύ τους για να μην χάνεις χρόνο στις μετακινήσεις σου. Η τσέπη στο εσωτερικό διατηρεί το παγούρι νερού σε όρθια θέση και προσφέρει εύκολη πρόσβαση.Ανθεκτικές μεταλλικές λαβές φερμουάρ με πινελιές Swoosh. More Details 38 cm (Υ) x 53 cm (Π) x 13 cm (Β)18 L100% πολυέστερΕπιφανειακό καθάρισμαΕισαγόμενο προϊόν100% POLYESTER.

Ανακαλύψτε τη Νέα μας Συλλογή, θέστε νέους στόχους στις προπονήσεις σας και απογειώστε το athleisure look σας!

64,99 EUR
64,99 EUR
64,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • MISC One size
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike One
Women's Training Tote Bag
ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ.
Η τσάντα ώμου Nike One προσφέρει την απόλυτη λύση για τη μεταφορά όλων των καθημερινών αντικειμένων σου. Από τη δουλειά ή το σχολείο μέχρι την προπόνηση, η ευέλικτη σχεδίαση επιτρέπει τη μεταφορά όλων των απαραίτητων αντικειμένων σου. Αυτή η ανάλαφρη τσάντα έχει χώρο για φορητό υπολογιστή, στρώμα γιόγκα, παγούρι νερού και όλα τα απαραίτητα αντικείμενα σε κάθε δραστηριότητα της ημέρας. Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από τουλάχιστον 50% ίνες ανακυκλωμένου πολυέστερ.

Διακριτική αποθήκευση
Η ευρύχωρη κύρια θήκη διαθέτει φερμουάρ και φαρδύ άνοιγμα στο επάνω μέρος. Η θήκη με επένδυση στο εσωτερικό επιτρέπει τη μεταφορά φορητού υπολογιστή, ενώ μια τσέπη από διχτυωτό υλικό εξασφαλίζει την οργανωμένη αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων.
Μια λύση για τα πάντα
Το ελαστικό κορδόνι που σφίγγει στο πλάι είναι ιδανικό για τη μεταφορά στρώματος γιόγκα ή πανωφοριού. Οι τσέπες σε κάθε πλευρά, η μία με φερμουάρ και η άλλη μαγνητική, εξασφαλίζουν την οργανωμένη και σταθερή αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων.
Πρακτική λύση μεταφοράς
Τα ανθεκτικά χερούλια ασφαλίζουν μεταξύ τους για να μην χάνεις χρόνο στις μετακινήσεις σου. Η τσέπη στο εσωτερικό διατηρεί το παγούρι νερού σε όρθια θέση και προσφέρει εύκολη πρόσβαση.
Ανθεκτικές μεταλλικές λαβές φερμουάρ με πινελιές Swoosh.

More Details

  • 38 cm (Υ) x 53 cm (Π) x 13 cm (Β)


  • 18 L


  • 100% πολυέστερ


  • Επιφανειακό καθάρισμα


  • Εισαγόμενο προϊόν


100% POLYESTER

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Τσάντα
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Sačuvano u omiljne
Διαθέσιμα χρώματα:3
Τσάντα DR6974-690
Prosecna ocena:
glas
1
glas
1
24,59 EUR
Προσθήκη στο καλάθι
Nike One
Τσάντα
Nike One