για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike MC Trainer 2
Nike MC Trainer 2
Nike MC Trainer 2
Nike MC Trainer 2
Nike MC Trainer 2
Nike MC Trainer 2
Nike MC Trainer 2
Nike MC Trainer 2
Nike MC Trainer 2
Nike MC Trainer 2
Nike MC Trainer 2
Nike MC Trainer 2
Κωδικός του προϊόντος: DM0824-600
Nike

Nike MC Trainer 2

Κωδικός του προϊόντος: DM0824-600
Nike MC Trainer 2Women’s Training ShoesΤο Nike MC Trainer 2 μπορεί να σε βοηθήσει να μεταβαίνεις από την κυκλική προπόνηση στην αίθουσα με τα βάρη και στον χλοοτάπητα του γηπέδου, για να προπονείσαι γρήγορα και χωρίς πρόσθετα προβλήματα. Είναι ένα αξιόπιστο μοντέλο πολλών χρήσεων που συνδυάζει ευελιξία, σταθερότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας απόλυτο κράτημα σε κάθε φυσική δραστηριότητα. Από τα βαθιά καθίσματα με μπάρα μέχρι τα σπριντ, μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις διαφορετικές προκλήσεις του προγράμματός σου, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσεις για να αλλάξεις εξοπλισμό για την προπόνηση.Σταθερότητα και αντοχήΗ επίπεδη βάση είναι πιο φαρδιά γύρω από τη φτέρνα, συμβάλλοντας στη σταθεροποίηση του ποδιού ενώ δουλεύεις με βάρη. Οι επικαλύψεις γύρω από τα δάχτυλα και τα κορδόνια προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα, για να αντιμετωπίζεις με ευκολία τις προκλήσεις του γυμναστηρίου.Σταθερή εφαρμογή στις πλευρικές κινήσειςΤο σύστημα στήριξης ανεβαίνει ψηλά από τη φτέρνα μέχρι τα πλάγια για σφιχτή εφαρμογή όταν σφίγγεις τα κορδόνια. Ο μαλακός αφρός εξασφαλίζει αντικραδασμική προστασία και στήριξη, ενώ ανεβαίνει ψηλά στα πλάγια, στηρίζοντας το πόδι στις πλευρικές κινήσεις.Αποτελεσματική πρόσφυσηΤο πέλμα από καουτσούκ προσφέρει πρόσφυση από τον χλοοτάπητα μέχρι το δάπεδο στην αίθουσα προπόνησης. Διαθέτει μεγαλύτερο πάχος στη φτέρνα για σταθερότητα ενώ προπονείσαι με βάρη, ενώ είναι πιο λεπτό μπροστά για ευελιξία στις μικρές διαδρομές τρεξίματος ή στις ασκήσεις ταχύτητας.Διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος για αεριζόμενη εφαρμογή στο πόδι.Κατευθυντικό μοτίβο πρόσφυσης από καουτσούκ στο πλάι για κράτημα κατά την αναρρίχηση σε σχοινί..
74,99 EUR
74,99 EUR
74,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 5.5 36 22.5
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike MC Trainer 2
Women’s Training Shoes
Το Nike MC Trainer 2 μπορεί να σε βοηθήσει να μεταβαίνεις από την κυκλική προπόνηση στην αίθουσα με τα βάρη και στον χλοοτάπητα του γηπέδου, για να προπονείσαι γρήγορα και χωρίς πρόσθετα προβλήματα. Είναι ένα αξιόπιστο μοντέλο πολλών χρήσεων που συνδυάζει ευελιξία, σταθερότητα και ανθεκτικότητα, προσφέροντας απόλυτο κράτημα σε κάθε φυσική δραστηριότητα. Από τα βαθιά καθίσματα με μπάρα μέχρι τα σπριντ, μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις διαφορετικές προκλήσεις του προγράμματός σου, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσεις για να αλλάξεις εξοπλισμό για την προπόνηση.

Σταθερότητα και αντοχή
Η επίπεδη βάση είναι πιο φαρδιά γύρω από τη φτέρνα, συμβάλλοντας στη σταθεροποίηση του ποδιού ενώ δουλεύεις με βάρη. Οι επικαλύψεις γύρω από τα δάχτυλα και τα κορδόνια προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα, για να αντιμετωπίζεις με ευκολία τις προκλήσεις του γυμναστηρίου.
Σταθερή εφαρμογή στις πλευρικές κινήσεις
Το σύστημα στήριξης ανεβαίνει ψηλά από τη φτέρνα μέχρι τα πλάγια για σφιχτή εφαρμογή όταν σφίγγεις τα κορδόνια. Ο μαλακός αφρός εξασφαλίζει αντικραδασμική προστασία και στήριξη, ενώ ανεβαίνει ψηλά στα πλάγια, στηρίζοντας το πόδι στις πλευρικές κινήσεις.
Αποτελεσματική πρόσφυση
Το πέλμα από καουτσούκ προσφέρει πρόσφυση από τον χλοοτάπητα μέχρι το δάπεδο στην αίθουσα προπόνησης. Διαθέτει μεγαλύτερο πάχος στη φτέρνα για σταθερότητα ενώ προπονείσαι με βάρη, ενώ είναι πιο λεπτό μπροστά για ευελιξία στις μικρές διαδρομές τρεξίματος ή στις ασκήσεις ταχύτητας.
Διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος για αεριζόμενη εφαρμογή στο πόδι.
Κατευθυντικό μοτίβο πρόσφυσης από καουτσούκ στο πλάι για κράτημα κατά την αναρρίχηση σε σχοινί.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Γυναίκες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike MC Trainer 2
Αθλητικά παπούτσια
Nike MC Trainer 2