για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Κωδικός του προϊόντος: DM8968-300
Nike

Nike Zoom Fly 5

Κωδικός του προϊόντος: DM8968-300
Γεφύρωσε το χάσμα ανάμεσα στο τρέξιμο της προπόνησης το Σαββατοκύριακο και την ημέρα του αγώνα με ένα ανθεκτικό μοντέλο που μπορείς να φορέσεις όχι μόνο στη γραμμή εκκίνησης του αγαπημένου σου αγώνα, αλλά και τις ημέρες και τους μήνες μετά την κατάκτηση των στόχων σου. Προσφέρει άνεση και αξιοπιστία, αλλά με αίσθηση ώθησης και ταχύτητας που θα σε βοηθήσει να νιώθεις ξεκούραστα. Αυτού του είδους η ευελιξία δεν είναι συνηθισμένη στα μοντέλα που προορίζονται για το τρέξιμο. Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα;Περισσότερη αναπήδησηΟ νέος αφρός Nike ZoomX προσφέρει υψηλή απόκριση και ανάλαφρη αίσθηση. Το καμπυλωτό σχήμα του αφρού εξασφαλίζει στήριξη στις 3 φάσεις του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.Πιο δροσερή αίσθηση και άνεσηΤο ανάλαφρο διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος εξασφαλίζει πιο απαλή, αεριζόμενη αίσθηση και προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού.Υποστηρικτική εφαρμογήΗ ενίσχυση συνδυάζεται με τα κορδόνια, δημιουργώντας σταθερή αίσθηση γύρω από το μέσο του πέλματος. Όταν δένεις τα κορδόνια, το παπούτσι εφαρμόζει πιο σφιχτά. Επιπλέον, το μπροστινό μέρος και η φτέρνα έχουν ελαφρώς πιο φαρδιά βάση για μεγαλύτερη σταθερότητα..
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
159,99 EUR
159,99 EUR
159,99 EUR
Εξοικονόμηση : -0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Γεφύρωσε το χάσμα ανάμεσα στο τρέξιμο της προπόνησης το Σαββατοκύριακο και την ημέρα του αγώνα με ένα ανθεκτικό μοντέλο που μπορείς να φορέσεις όχι μόνο στη γραμμή εκκίνησης του αγαπημένου σου αγώνα, αλλά και τις ημέρες και τους μήνες μετά την κατάκτηση των στόχων σου. Προσφέρει άνεση και αξιοπιστία, αλλά με αίσθηση ώθησης και ταχύτητας που θα σε βοηθήσει να νιώθεις ξεκούραστα. Αυτού του είδους η ευελιξία δεν είναι συνηθισμένη στα μοντέλα που προορίζονται για το τρέξιμο. Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα;

Περισσότερη αναπήδηση
Ο νέος αφρός Nike ZoomX προσφέρει υψηλή απόκριση και ανάλαφρη αίσθηση. Το καμπυλωτό σχήμα του αφρού εξασφαλίζει στήριξη στις 3 φάσεις του βηματισμού ενός δρομέα. Προσφέρει ευελιξία όταν το πόδι ανασηκώνεται από το έδαφος, ομαλό βηματισμό όταν κινείται προς τα μπροστά και αντικραδασμική προστασία στην επαφή με το έδαφος.
Πιο δροσερή αίσθηση και άνεση
Το ανάλαφρο διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος εξασφαλίζει πιο απαλή, αεριζόμενη αίσθηση και προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού.
Υποστηρικτική εφαρμογή
Η ενίσχυση συνδυάζεται με τα κορδόνια, δημιουργώντας σταθερή αίσθηση γύρω από το μέσο του πέλματος. Όταν δένεις τα κορδόνια, το παπούτσι εφαρμόζει πιο σφιχτά. Επιπλέον, το μπροστινό μέρος και η φτέρνα έχουν ελαφρώς πιο φαρδιά βάση για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

Οι αξιολογήσεις που εμφανίζονται ελήφθησαν αποκλειστικά από χρήστες που αγόρασαν το προϊόν.
24.03.2024. 16:12
Nike Zoom Fly 5
Αθλητικά παπούτσια
Nike Zoom Fly 5