για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Κωδικός του προϊόντος: DJ5629-780
Nike

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy

Κωδικός του προϊόντος: DJ5629-780
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑκόμα και σε ένα όμορφο παιχνίδι όπου η κατοχή της μπάλας και οι πάσες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταχύτητα είναι αυτό που κρατά άυπνους τους προπονητές των αντίπαλων ομάδων. Δώσε το πλεονέκτημα στην ομάδα σου μόλις πατήσεις στο γήπεδο με ένα σχέδιο που διαθέτει θανάσιμη αεροδυναμική σχεδίαση, διατηρεί το πόδι χαμηλά στο έδαφος και εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή. Διαθέτει πλέον μια μονάδα Nike Air Zoom που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το ποδόσφαιρο, ώστε να μπορείς να ανεβάζεις ταχύτητα στα κρίσιμα λεπτά του αγώνα, όταν έχει μεγαλύτερη σημασία.Υποδεχόμαστε την τεχνολογία Zoom στο γήπεδοΓια πρώτη φορά στην ιστορία της, η Nike έχει αναπτύξει μια ολοκαίνουργια μονάδα Air Zoom στη φτέρνα, ειδικά για το ποδόσφαιρο. Η μονάδα βρίσκεται στην επιφάνεια και προσφέρει ένα ακόμη επίπεδο αντικραδασμικής προστασίας υψηλής απόκρισης στους παίκτες που αγωνίζονται στις πιο δύσκολες επιφάνειες.Προτεραιότητα στο ψίδιΑνανεώσαμε το ψίδι και δημιουργήσαμε μια ολοκαίνουργια εκδοχή για βελτιωμένη εφαρμογή που προσομοιώνει καλύτερα το πόδι. Μια αδιάκοπη διαδικασία με δοκιμές και πειραματισμούς στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες αθλητές, αλλά και πολλές μακρόχρονες δοκιμές και διαφορετικές εκδοχές οδήγησαν στη δημιουργία ενός σχεδίου με πιο εφαρμοστή γραμμή στην περιοχή των δαχτύλων και καλύτερο κράτημα στη φτέρνα.Συγκράτηση στις μεγάλες ταχύτητεςΤο κέλυφος ταχύτητας στο εσωτερικό της δομής είναι φτιαγμένο από λεπτό αλλά ανθεκτικό υλικό που σταθεροποιεί το πόδι στην επιφάνεια χωρίς πρόσθετο βάρος, εξασφαλίζοντας άριστο κράτημα.Νιώσε την μπάλα στα πόδια σουΤο NikeSkin είναι ένα απαλό και εύκαμπτο διχτυωτό υλικό, το οποίο συγκρατείται από μια λεπτή επίστρωση. Το επάνω μέρος προσφέρει αυθεντική αίσθηση γυμνού πέλματος ειδικά για το ποδόσφαιρο. More Details Σόλες από καουτσούκ με τάπες σχεδιασμένες για επιφάνειες με πιο κοντό και λιγότερο ρεαλιστικό τεχνητό γρασίδι, όπως ο πλαστικός χλοοτάπητας που στρώνεται πάνω από τσιμέντο σε πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου σε κλειστά γήπεδα και εγκαταστάσεις για ποδόσφαιρο σάλας..
94,99 EUR
94,99 EUR
94,99 EUR
Εξοικονόμηση : -0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12.5 47 30.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ακόμα και σε ένα όμορφο παιχνίδι όπου η κατοχή της μπάλας και οι πάσες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταχύτητα είναι αυτό που κρατά άυπνους τους προπονητές των αντίπαλων ομάδων. Δώσε το πλεονέκτημα στην ομάδα σου μόλις πατήσεις στο γήπεδο με ένα σχέδιο που διαθέτει θανάσιμη αεροδυναμική σχεδίαση, διατηρεί το πόδι χαμηλά στο έδαφος και εξασφαλίζει σταθερή εφαρμογή. Διαθέτει πλέον μια μονάδα Nike Air Zoom που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το ποδόσφαιρο, ώστε να μπορείς να ανεβάζεις ταχύτητα στα κρίσιμα λεπτά του αγώνα, όταν έχει μεγαλύτερη σημασία.

Υποδεχόμαστε την τεχνολογία Zoom στο γήπεδο
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Nike έχει αναπτύξει μια ολοκαίνουργια μονάδα Air Zoom στη φτέρνα, ειδικά για το ποδόσφαιρο. Η μονάδα βρίσκεται στην επιφάνεια και προσφέρει ένα ακόμη επίπεδο αντικραδασμικής προστασίας υψηλής απόκρισης στους παίκτες που αγωνίζονται στις πιο δύσκολες επιφάνειες.
Προτεραιότητα στο ψίδι
Ανανεώσαμε το ψίδι και δημιουργήσαμε μια ολοκαίνουργια εκδοχή για βελτιωμένη εφαρμογή που προσομοιώνει καλύτερα το πόδι. Μια αδιάκοπη διαδικασία με δοκιμές και πειραματισμούς στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες αθλητές, αλλά και πολλές μακρόχρονες δοκιμές και διαφορετικές εκδοχές οδήγησαν στη δημιουργία ενός σχεδίου με πιο εφαρμοστή γραμμή στην περιοχή των δαχτύλων και καλύτερο κράτημα στη φτέρνα.
Συγκράτηση στις μεγάλες ταχύτητες
Το κέλυφος ταχύτητας στο εσωτερικό της δομής είναι φτιαγμένο από λεπτό αλλά ανθεκτικό υλικό που σταθεροποιεί το πόδι στην επιφάνεια χωρίς πρόσθετο βάρος, εξασφαλίζοντας άριστο κράτημα.
Νιώσε την μπάλα στα πόδια σου
Το NikeSkin είναι ένα απαλό και εύκαμπτο διχτυωτό υλικό, το οποίο συγκρατείται από μια λεπτή επίστρωση. Το επάνω μέρος προσφέρει αυθεντική αίσθηση γυμνού πέλματος ειδικά για το ποδόσφαιρο.

More Details

  • Σόλες από καουτσούκ με τάπες σχεδιασμένες για επιφάνειες με πιο κοντό και λιγότερο ρεαλιστικό τεχνητό γρασίδι, όπως ο πλαστικός χλοοτάπητας που στρώνεται πάνω από τσιμέντο σε πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου σε κλειστά γήπεδα και εγκαταστάσεις για ποδόσφαιρο σάλας.


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy
Αθλητικά παπούτσια
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Academy