για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Kyrie Flytrap 6
Nike Kyrie Flytrap 6
Nike Kyrie Flytrap 6
Nike Kyrie Flytrap 6
Nike Kyrie Flytrap 6
Nike Kyrie Flytrap 6
Nike Kyrie Flytrap 6
Nike Kyrie Flytrap 6
Nike Kyrie Flytrap 6
Nike Kyrie Flytrap 6
Κωδικός του προϊόντος: DM1125-800
Nike

Nike Kyrie Flytrap 6

Κωδικός του προϊόντος: DM1125-800
Kyrie Irving Kyrie Flytrap 6Basketball ShoesΗ αστραπιαία ευελιξία και η ικανότητα του Kyrie να αλλάζει κατευθύνσεις σε μεγάλες ταχύτητες προκαλεί σύγχυση στους αμυντικούς, κάνοντάς τον να μοιάζει με ταυρομάχο που αγωνίζεται με απόλυτη προσήλωση. Το Kyrie Flytrap 6 προσφέρει εκπληκτική πρόσφυση κάτω από το πέλμα και ψηλά στα πλάγια, για να μπορείς να πατάς σταθερά, να αλλάζεις κατεύθυνση και να απομακρύνεσαι με εκρηκτική κίνηση από τον αντίπαλό σου. Χάρη στη μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος, τον μαλακό ανακυκλωμένο αφρό και τη σταθερή αίσθηση που προσφέρει, αυτό το παπούτσι έχει εφαρμογή που παραπέμπει σε μοκασίνια και είναι φτιαγμένο για να ακολουθεί τις κινήσεις σου.Σταθερή κίνηση και πρόσφυσηΤο πολυκατευθυντικό μοτίβο πρόσφυσης 360 μοιρών κατά μήκος της εξωτερικής σόλας είναι δυναμικό, ειδικά διαμορφωμένο με δεδομένα και έχει δημιουργηθεί από υπολογιστή. Το καουτσούκ ανεβαίνει ψηλά στα πλάγια του παπουτσιού εξασφαλίζοντας πρόσφυση στα άκρα, ώστε να διατηρείς τον έλεγχο σε όλες τις κατευθύνσεις.Εκρηκτική κίνησηΗ ενσωματωμένη μονάδα Zoom Air κάτω από το μπροστινό μέρος συμπιέζεται κατά το πάτημα και επανέρχεται στο αρχικό της σχήμα όταν δίνεις ώθηση για να ανασηκώσεις το πόδι από το έδαφος. Επιστρέφει μέρος της ενέργειας που δίνεις για να σου προσφέρει μοναδική ώθηση στο γήπεδο. Συνδυάσαμε αυτήν τη μονάδα με ανακυκλωμένο αφρό που προσφέρει πιο μαλακή αίσθηση και υψηλότερη απόκριση κάτω από το πέλμα χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας το σπάνιο επίπεδο 2 στις κατηγορίες βιωσιμότητας.Χιαστί λουράκια συγκράτησηςΤο ανάλαφρο διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος προσαρμόζεται άνετα στο σχήμα του ποδιού. Τα κορδόνια περνούν μέσα από χιαστί λουράκια ενίσχυσης στο επάνω μέρος του ποδιού. Όταν δένεις τα κορδόνια, το σύστημα ενίσχυσης σφίγγει για σταθερή συγκράτηση του ποδιού στη θέση του..
94,99 EUR
94,99 EUR
94,99 EUR
Εξοικονόμηση : -0,01 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Kyrie Irving Kyrie Flytrap 6
Basketball Shoes
Η αστραπιαία ευελιξία και η ικανότητα του Kyrie να αλλάζει κατευθύνσεις σε μεγάλες ταχύτητες προκαλεί σύγχυση στους αμυντικούς, κάνοντάς τον να μοιάζει με ταυρομάχο που αγωνίζεται με απόλυτη προσήλωση. Το Kyrie Flytrap 6 προσφέρει εκπληκτική πρόσφυση κάτω από το πέλμα και ψηλά στα πλάγια, για να μπορείς να πατάς σταθερά, να αλλάζεις κατεύθυνση και να απομακρύνεσαι με εκρηκτική κίνηση από τον αντίπαλό σου. Χάρη στη μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος, τον μαλακό ανακυκλωμένο αφρό και τη σταθερή αίσθηση που προσφέρει, αυτό το παπούτσι έχει εφαρμογή που παραπέμπει σε μοκασίνια και είναι φτιαγμένο για να ακολουθεί τις κινήσεις σου.

Σταθερή κίνηση και πρόσφυση
Το πολυκατευθυντικό μοτίβο πρόσφυσης 360 μοιρών κατά μήκος της εξωτερικής σόλας είναι δυναμικό, ειδικά διαμορφωμένο με δεδομένα και έχει δημιουργηθεί από υπολογιστή. Το καουτσούκ ανεβαίνει ψηλά στα πλάγια του παπουτσιού εξασφαλίζοντας πρόσφυση στα άκρα, ώστε να διατηρείς τον έλεγχο σε όλες τις κατευθύνσεις.
Εκρηκτική κίνηση
Η ενσωματωμένη μονάδα Zoom Air κάτω από το μπροστινό μέρος συμπιέζεται κατά το πάτημα και επανέρχεται στο αρχικό της σχήμα όταν δίνεις ώθηση για να ανασηκώσεις το πόδι από το έδαφος. Επιστρέφει μέρος της ενέργειας που δίνεις για να σου προσφέρει μοναδική ώθηση στο γήπεδο. Συνδυάσαμε αυτήν τη μονάδα με ανακυκλωμένο αφρό που προσφέρει πιο μαλακή αίσθηση και υψηλότερη απόκριση κάτω από το πέλμα χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας το σπάνιο επίπεδο 2 στις κατηγορίες βιωσιμότητας.
Χιαστί λουράκια συγκράτησης
Το ανάλαφρο διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος προσαρμόζεται άνετα στο σχήμα του ποδιού. Τα κορδόνια περνούν μέσα από χιαστί λουράκια ενίσχυσης στο επάνω μέρος του ποδιού. Όταν δένεις τα κορδόνια, το σύστημα ενίσχυσης σφίγγει για σταθερή συγκράτηση του ποδιού στη θέση του.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Μπάσκετ
Μέγεθος Μεγέθη EU Μέγεθος σε cm
8.5 42 26.5
9 42.5 27
9.5 43 27.5
10 44 28
10.5 44.5 28.5
11 45 29
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Kyrie Flytrap 6
Αθλητικά παπούτσια
Nike Kyrie Flytrap 6