για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Court Air Max Volley
Nike Court Air Max Volley
Nike Court Air Max Volley
Nike Court Air Max Volley
Nike Court Air Max Volley
Nike Court Air Max Volley
Nike Court Air Max Volley
Nike Court Air Max Volley
Nike Court Air Max Volley
Nike Court Air Max Volley
Κωδικός του προϊόντος: CV0853-024
Nike

Nike Court Air Max Volley

Κωδικός του προϊόντος: CV0853-024
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.Το τένις είναι ένα δυναμικό άθλημα με γρήγορο ρυθμό. Με κομψό στιλ και στήριξη, το NikeCourt Air Max Volley είναι σχεδιασμένο για να κρατά το πόδι σου άνετο και ασφαλές, ώστε τίποτα να μην αποσπά την προσοχή σου από το παιχνίδι.Υποστηρικτική εφαρμογήΣτην κεντρική ραφή από τη φτέρνα ως τα δάχτυλα υπάρχουν δύο σετ ραμμένων λωρίδων που αγκαλιάζουν το πόδι και την καμάρα για στήριξη. Τα κορδόνια περνούν μέσα από τα ανοίγματα αυτών των λωρίδων, ώστε όσο περισσότερο σφίγγεις τα κορδόνια τόσο περισσότερο το παπούτσι να αγκαλιάζει και να στηρίζει το μέσο του πέλματος.Άνεση και αντικραδασμική προστασίαΗ ορατή μονάδα Max Air στη φτέρνα εξασφαλίζει την απορρόφηση των κραδασμών στα γρήγορα κοψίματα και τις γρήγορες κινήσεις. Η ελαφρώς υπερυψωμένη ενδιάμεση σόλα από αφρό εξασφαλίζει αντικραδασμική προστασία σε κάθε βήμα, για κομψή και διακριτική αίσθηση και εμφάνιση.Έμπνευση σε κίνησηΟι τοξωτές γραμμές του παπουτσιού μιμούνται το περίγραμμα ενός βολέ στο τένις. Κάτω από το τόξο, οι λεπτομέρειες εξασφαλίζουν κυκλοφορία του αέρα και ανάλαφρη αίσθηση, ενώ πάνω από αυτό, τα χαρακτηριστικά του παπουτσιού προσφέρουν ανθεκτικότητα και σταθερότητα.Διαδικασία Generative Design που χρησιμοποιεί δεδομένα για περισσότερη ανθεκτικότητα και πρόσφυση σε όλη την περίμετρο της εξωτερικής σόλας, προσφέροντας κράτημα ακριβώς στα σημεία όπου χρειάζεται περισσότερο.Προεξοχές από αφρό στη φτέρνα για άνετη και σταθερή εφαρμογή.Εργονομική σχεδίαση στη φτέρνα που προσφέρει στήριξη στις κινήσεις του τένις όπως τα σερβίς και οι δυνατές βολές.Σχεδίαση για χρήση στις επιφάνειες χωμάτινων γηπέδων και των γηπέδων padel..
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8.5 42 26.5
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 11 45 29
  • 12 46 30
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.
Το τένις είναι ένα δυναμικό άθλημα με γρήγορο ρυθμό. Με κομψό στιλ και στήριξη, το NikeCourt Air Max Volley είναι σχεδιασμένο για να κρατά το πόδι σου άνετο και ασφαλές, ώστε τίποτα να μην αποσπά την προσοχή σου από το παιχνίδι.

Υποστηρικτική εφαρμογή
Στην κεντρική ραφή από τη φτέρνα ως τα δάχτυλα υπάρχουν δύο σετ ραμμένων λωρίδων που αγκαλιάζουν το πόδι και την καμάρα για στήριξη. Τα κορδόνια περνούν μέσα από τα ανοίγματα αυτών των λωρίδων, ώστε όσο περισσότερο σφίγγεις τα κορδόνια τόσο περισσότερο το παπούτσι να αγκαλιάζει και να στηρίζει το μέσο του πέλματος.
Άνεση και αντικραδασμική προστασία
Η ορατή μονάδα Max Air στη φτέρνα εξασφαλίζει την απορρόφηση των κραδασμών στα γρήγορα κοψίματα και τις γρήγορες κινήσεις. Η ελαφρώς υπερυψωμένη ενδιάμεση σόλα από αφρό εξασφαλίζει αντικραδασμική προστασία σε κάθε βήμα, για κομψή και διακριτική αίσθηση και εμφάνιση.
Έμπνευση σε κίνηση
Οι τοξωτές γραμμές του παπουτσιού μιμούνται το περίγραμμα ενός βολέ στο τένις. Κάτω από το τόξο, οι λεπτομέρειες εξασφαλίζουν κυκλοφορία του αέρα και ανάλαφρη αίσθηση, ενώ πάνω από αυτό, τα χαρακτηριστικά του παπουτσιού προσφέρουν ανθεκτικότητα και σταθερότητα.
Διαδικασία Generative Design που χρησιμοποιεί δεδομένα για περισσότερη ανθεκτικότητα και πρόσφυση σε όλη την περίμετρο της εξωτερικής σόλας, προσφέροντας κράτημα ακριβώς στα σημεία όπου χρειάζεται περισσότερο.
Προεξοχές από αφρό στη φτέρνα για άνετη και σταθερή εφαρμογή.
Εργονομική σχεδίαση στη φτέρνα που προσφέρει στήριξη στις κινήσεις του τένις όπως τα σερβίς και οι δυνατές βολές.
Σχεδίαση για χρήση στις επιφάνειες χωμάτινων γηπέδων και των γηπέδων padel.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τένις
Μέγεθος Μεγέθη EU Μέγεθος σε cm
8.5 42 26.5
9.5 43 27.5
10 44 28
11 45 29
12 46 30
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Court Air Max Volley
Αθλητικά παπούτσια
Nike Court Air Max Volley