για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature
Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature
Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature
Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature
Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature
Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature
Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature
Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature
Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature
Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature
Κωδικός του προϊόντος: DH3394-008
Nike

Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature

Κωδικός του προϊόντος: DH3394-008
Nike SuperRep Go 3 Next Nature FlyknitMen's Workout ShoesΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.Το νέο παπούτσι Nike SuperRep Go 3 Flyknit είναι μια ριζοσπαστική ιστορία σχεδίασης που βασίζεται στη βιωσιμότητα και στην καινοτομία. Η κατασκευή Flyknit σε ζώνες αγκαλιάζει το πόδι προσφέροντας απόλυτη άνεση και στήριξη. Η ενδιάμεση σόλα από ειδικά κατεργασμένο, ανακυκλωμένο αφρό προσφέρει αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης για προπόνηση υψηλής έντασης. Χάρη στην ανάλαφρη, αναδιπλούμενη σχεδίαση, μπορείς να μεταφέρεις τα παπούτσια μαζί σου, όπου και αν κάνεις την επόμενη προπόνησή σου.Προσεγμένη σχεδίασηΦτιαγμένο από ανακυκλωμένα υλικά για μείωση του αντίκτυπου στον πλανήτη, το επάνω μέρος διαθέτει ελαστικό Flyknit σε ζώνες, το οποίο δημιουργείται από ανακυκλωμένες ίνες και έχει τοποθετηθεί στα κατάλληλα σημεία για καλύτερη συγκράτηση κατά την κίνηση. Ο διαμορφωμένος αφρός Crater με υλικό Nike Grind που χρησιμοποιήθηκε στην ενδιάμεση σόλα εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση, σταθερότητα και ανθεκτικότητα.Αναδιπλούμενη σχεδίαση. Ανάλαφρη αίσθηση. Ανθεκτικότητα.Οι ανάλαφρες τροποποιήσεις στο επάνω μέρος, αλλά και στην ενδιάμεση και στην εξωτερική σόλα, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία, κάνοντας πραγματικότητα ένα εύκαμπτο παπούτσι που φτιάχτηκε για την επόμενη προπόνηση HIIT και όχι μόνο. Είναι πανέτοιμο να σε βοηθήσει να εκτελέσεις τις πιο δύσκολες πλειομετρικές ασκήσεις και αρκετά άνετο για να σε συνοδεύει στις εξορμήσεις σου στην πόλη. Ακόμα και όταν δεν το φοράς, θα θέλεις να έχεις αυτό το παπούτσι κοντά σου. Η νέα εκδοχή έχει ανάλαφρη, αναδιπλούμενη σχεδίαση που σε βοηθά να το μεταφέρεις μαζί σου.Λιτή σχεδίαση, άψογη αίσθησηΣε μια προσπάθεια ελαχιστοποίησης των αποβλήτων μέσω της αποδοτικής μεθόδου κατασκευής, οι σχεδιαστές της Nike δημιούργησαν κούφια τμήματα στην ενδιάμεση σόλα, εξασφαλίζοντας πιο ανάλαφρη αίσθηση. Το καουτσούκ στην εξωτερική σόλα έχει τοποθετηθεί μόνο στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά, επιτυγχάνοντας έτσι τη δημιουργία αποδοτικής σχεδίασης που προσφέρει μόνο ό,τι χρειάζεσαι, χωρίς περιττά στοιχεία.Τροποποιημένο επάνω μέρος Flyknit που διαθέτει δυναμικά ζακάρ μοτίβα με ραφές για παιχνιδιάρικο και λειτουργικό φινίρισμα.Επάνω μέρος με ζώνες σε κατάλληλα σημεία που αγκαλιάζουν το πόδι για συγκράτηση και σταθερότητα κατά τις γρήγορες, δυναμικές κινήσεις.Ανάλαφρος αφρός στην ενδιάμεση σόλα έχει υποβληθεί σε ειδική επεξεργασία, ώστε να προσφέρει πιο απαλή και άνετη αίσθηση για καθημερινή χρήση.Εύκαμπτες αυλακώσεις στη σόλα για φυσική κάμψη του ποδιού.Καουτσούκ στην εξωτερική σόλα στρατηγικά τοποθετημένο στο άκρο των δαχτύλων, στο μπροστινό μέρος και στη φτέρνα για προστασία στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά και βελτίωση της συνολικής ανθεκτικότητας και της πρόσφυσης. More Details Ζιγκ-ζαγκ ραφέςΚεντημένο σχέδιο SwooshΤμήμα TPU που αγκαλιάζει την καμάρα..

Στα πλαίσια του προγράμματος EcoVision, επιλέγουμε για εσάς φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα γνωστών εμπορικών σημάτων από ανακυκλωμένα, vegan, βιοδιασπώμενα και άλλα υλικά που συμβάλλουν στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

109,99 EUR
109,99 EUR
109,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike SuperRep Go 3 Next Nature Flyknit
Men's Workout Shoes
ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Το νέο παπούτσι Nike SuperRep Go 3 Flyknit είναι μια ριζοσπαστική ιστορία σχεδίασης που βασίζεται στη βιωσιμότητα και στην καινοτομία. Η κατασκευή Flyknit σε ζώνες αγκαλιάζει το πόδι προσφέροντας απόλυτη άνεση και στήριξη. Η ενδιάμεση σόλα από ειδικά κατεργασμένο, ανακυκλωμένο αφρό προσφέρει αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης για προπόνηση υψηλής έντασης. Χάρη στην ανάλαφρη, αναδιπλούμενη σχεδίαση, μπορείς να μεταφέρεις τα παπούτσια μαζί σου, όπου και αν κάνεις την επόμενη προπόνησή σου.

Προσεγμένη σχεδίαση
Φτιαγμένο από ανακυκλωμένα υλικά για μείωση του αντίκτυπου στον πλανήτη, το επάνω μέρος διαθέτει ελαστικό Flyknit σε ζώνες, το οποίο δημιουργείται από ανακυκλωμένες ίνες και έχει τοποθετηθεί στα κατάλληλα σημεία για καλύτερη συγκράτηση κατά την κίνηση. Ο διαμορφωμένος αφρός Crater με υλικό Nike Grind που χρησιμοποιήθηκε στην ενδιάμεση σόλα εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση, σταθερότητα και ανθεκτικότητα.
Αναδιπλούμενη σχεδίαση. Ανάλαφρη αίσθηση. Ανθεκτικότητα.
Οι ανάλαφρες τροποποιήσεις στο επάνω μέρος, αλλά και στην ενδιάμεση και στην εξωτερική σόλα, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία, κάνοντας πραγματικότητα ένα εύκαμπτο παπούτσι που φτιάχτηκε για την επόμενη προπόνηση HIIT και όχι μόνο. Είναι πανέτοιμο να σε βοηθήσει να εκτελέσεις τις πιο δύσκολες πλειομετρικές ασκήσεις και αρκετά άνετο για να σε συνοδεύει στις εξορμήσεις σου στην πόλη. Ακόμα και όταν δεν το φοράς, θα θέλεις να έχεις αυτό το παπούτσι κοντά σου. Η νέα εκδοχή έχει ανάλαφρη, αναδιπλούμενη σχεδίαση που σε βοηθά να το μεταφέρεις μαζί σου.
Λιτή σχεδίαση, άψογη αίσθηση
Σε μια προσπάθεια ελαχιστοποίησης των αποβλήτων μέσω της αποδοτικής μεθόδου κατασκευής, οι σχεδιαστές της Nike δημιούργησαν κούφια τμήματα στην ενδιάμεση σόλα, εξασφαλίζοντας πιο ανάλαφρη αίσθηση. Το καουτσούκ στην εξωτερική σόλα έχει τοποθετηθεί μόνο στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά, επιτυγχάνοντας έτσι τη δημιουργία αποδοτικής σχεδίασης που προσφέρει μόνο ό,τι χρειάζεσαι, χωρίς περιττά στοιχεία.
Τροποποιημένο επάνω μέρος Flyknit που διαθέτει δυναμικά ζακάρ μοτίβα με ραφές για παιχνιδιάρικο και λειτουργικό φινίρισμα.
Επάνω μέρος με ζώνες σε κατάλληλα σημεία που αγκαλιάζουν το πόδι για συγκράτηση και σταθερότητα κατά τις γρήγορες, δυναμικές κινήσεις.
Ανάλαφρος αφρός στην ενδιάμεση σόλα έχει υποβληθεί σε ειδική επεξεργασία, ώστε να προσφέρει πιο απαλή και άνετη αίσθηση για καθημερινή χρήση.
Εύκαμπτες αυλακώσεις στη σόλα για φυσική κάμψη του ποδιού.
Καουτσούκ στην εξωτερική σόλα στρατηγικά τοποθετημένο στο άκρο των δαχτύλων, στο μπροστινό μέρος και στη φτέρνα για προστασία στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά και βελτίωση της συνολικής ανθεκτικότητας και της πρόσφυσης.

More Details

  • Ζιγκ-ζαγκ ραφές


  • Κεντημένο σχέδιο Swoosh


  • Τμήμα TPU που αγκαλιάζει την καμάρα.


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Μέγεθος Μεγέθη EU Μέγεθος σε cm
8 41 26
8.5 42 26.5
9 42.5 27
9.5 43 27.5
10 44 28
10.5 44.5 28.5
11 45 29
11.5 45.5 29.5
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature
Αθλητικά παπούτσια
Nike Super Rep Go 3 Flyknit Next Nature