για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Κωδικός του προϊόντος: DM8968-401
Nike

Nike Zoom Fly 5

Κωδικός του προϊόντος: DM8968-401
Nike Zoom Fly 5Men's Road Running ShoesΓεφύρωσε το χάσμα ανάμεσα στο τρέξιμο της προπόνησης το Σαββατοκύριακο και την ημέρα του αγώνα με ένα ανθεκτικό μοντέλο που μπορείς να φορέσεις όχι μόνο στη γραμμή εκκίνησης του αγαπημένου σου αγώνα, αλλά και τις ημέρες και τους μήνες μετά την κατάκτηση των στόχων σου. Προσφέρει άνεση και αξιοπιστία, αλλά με αίσθηση ώθησης και ταχύτητας που θα σε βοηθήσει να νιώθεις ξεκούραστα. Αυτού του είδους η ευελιξία δεν είναι συνηθισμένη στα μοντέλα που προορίζονται για το τρέξιμο. Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα;Περισσότερη αναπήδησηΟ νέος αφρός ZoomX στην ενδιάμεση σόλα αναβαθμίζει τις επιδόσεις ενός γνωστού και αξιόπιστου μοντέλου, ξεπερνώντας το επίπεδο του Zoom Fly 4. Αυτή η προσθήκη προσδίδει στο σύστημα αντικραδασμικής προστασίας πιο ανάλαφρη αίσθηση και πιο υψηλή απόκριση. Επωφελήσου από αυτά τα χαρακτηριστικά για κάθε περίσταση, ώστε να τρέχεις πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο ευχάριστα.Σταθερότητα στα κατάλληλα σημείαΤόσο το μπροστινό μέρος όσο και η φτέρνα έχουν ελαφρώς φαρδύτερες βάσεις, δημιουργώντας μια σταθερή πλατφόρμα που σου επιτρέπει να αντιμετωπίζεις τις στροφές και τις μεγάλες αποστάσεις με σιγουριά.Διατήρησε τον ρυθμό σουΗ προσχηματισμένη επιφάνεια σε όλο το μήκος προσφέρει αίσθηση ώθησης και ομαλές μεταβάσεις σε διάφορους ρυθμούς. Η επιφάνεια της σόλας χαρίζει μοναδική αίσθηση που σου δίνει ώθηση να κάνεις το επόμενο βήμα.Το επάνω μέρος είναι φτιαγμένο από ανάλαφρο διχτυωτό υλικό που προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού, για μαλακή αίσθηση και αεριζόμενη εφαρμογή.Χάρη στη δυναμική εφαρμογή στα κορδόνια και την υποστηρικτική συγκράτηση στο μέσο του πέλματος, το παπούτσι αγκαλιάζει το πόδι με εφαρμοστή και σταθερή αίσθηση..
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
  • 12 46 30
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Zoom Fly 5
Men's Road Running Shoes
Γεφύρωσε το χάσμα ανάμεσα στο τρέξιμο της προπόνησης το Σαββατοκύριακο και την ημέρα του αγώνα με ένα ανθεκτικό μοντέλο που μπορείς να φορέσεις όχι μόνο στη γραμμή εκκίνησης του αγαπημένου σου αγώνα, αλλά και τις ημέρες και τους μήνες μετά την κατάκτηση των στόχων σου. Προσφέρει άνεση και αξιοπιστία, αλλά με αίσθηση ώθησης και ταχύτητας που θα σε βοηθήσει να νιώθεις ξεκούραστα. Αυτού του είδους η ευελιξία δεν είναι συνηθισμένη στα μοντέλα που προορίζονται για το τρέξιμο. Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα;

Περισσότερη αναπήδηση
Ο νέος αφρός ZoomX στην ενδιάμεση σόλα αναβαθμίζει τις επιδόσεις ενός γνωστού και αξιόπιστου μοντέλου, ξεπερνώντας το επίπεδο του Zoom Fly 4. Αυτή η προσθήκη προσδίδει στο σύστημα αντικραδασμικής προστασίας πιο ανάλαφρη αίσθηση και πιο υψηλή απόκριση. Επωφελήσου από αυτά τα χαρακτηριστικά για κάθε περίσταση, ώστε να τρέχεις πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο ευχάριστα.
Σταθερότητα στα κατάλληλα σημεία
Τόσο το μπροστινό μέρος όσο και η φτέρνα έχουν ελαφρώς φαρδύτερες βάσεις, δημιουργώντας μια σταθερή πλατφόρμα που σου επιτρέπει να αντιμετωπίζεις τις στροφές και τις μεγάλες αποστάσεις με σιγουριά.
Διατήρησε τον ρυθμό σου
Η προσχηματισμένη επιφάνεια σε όλο το μήκος προσφέρει αίσθηση ώθησης και ομαλές μεταβάσεις σε διάφορους ρυθμούς. Η επιφάνεια της σόλας χαρίζει μοναδική αίσθηση που σου δίνει ώθηση να κάνεις το επόμενο βήμα.
Το επάνω μέρος είναι φτιαγμένο από ανάλαφρο διχτυωτό υλικό που προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού, για μαλακή αίσθηση και αεριζόμενη εφαρμογή.
Χάρη στη δυναμική εφαρμογή στα κορδόνια και την υποστηρικτική συγκράτηση στο μέσο του πέλματος, το παπούτσι αγκαλιάζει το πόδι με εφαρμοστή και σταθερή αίσθηση.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Zoom Fly 5
Αθλητικά παπούτσια
Nike Zoom Fly 5