για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Nike Zoom Fly 5
Κωδικός του προϊόντος: DZ4783-304
Nike

Nike Zoom Fly 5

Κωδικός του προϊόντος: DZ4783-304
Nike Zoom Fly 5Men's Running ShoesΓεφύρωσε το χάσμα ανάμεσα στις διαδρομές προπόνησης του Σαββατοκύριακου και στην ημέρα του αγώνα με ένα ανθεκτικό μοντέλο που μπορείς να φοράς τόσο στη γραμμή εκκίνησης όσο και στις καθημερινές διαδρομές σου. Ο αφρός ZoomX και η επιφάνεια από ανθρακονήματα επιτρέπουν στο Nike Zoom Fly 5 να προσφέρει άνεση και αξιοπιστία, καθώς και αίσθηση ώθησης, που θα σε βοηθήσουν να νιώθεις ξεκούραστα ενώ τρέχεις γρήγορα. Αυτού του είδους η ευελιξία δεν είναι συνηθισμένη στα μοντέλα που προορίζονται για το τρέξιμο. Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα;Άνετη εφαρμογή για πολλά χιλιόμετραΠεριμένοντας έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες τρεξίματος, γιορτάζουμε την 20ή επέτειο του Nike Mayfly, ένα δημοφιλές, εξαιρετικά ανάλαφρο παπούτσι αγώνων. Τα μοντέρνα σχέδια παραπέμπουν στο αρχικό Mayfly, ενώ τα εντυπωσιακά χρώματα για την ημέρα του αγώνα και οι λεπτομέρειες με έμπνευση από το Ekiden είναι αφιερωμένες στο άθλημα που λατρεύεις.Περισσότερη αναπήδησηΟ αφρός ZoomX στην ενδιάμεση σόλα αναβαθμίζει τις επιδόσεις ενός ήδη γνωστού και αξιόπιστου μοντέλου, χάρη στο πιο ελαφρύ σύστημα αντικραδασμικής προστασίας με υψηλότερη απόκριση.Διατήρησε τον ρυθμό σουΗ προσχηματισμένη επιφάνεια από ανθρακονήματα σε όλο το μήκος προσφέρει αίσθηση ώθησης και ομαλές μεταβάσεις σε διάφορους ρυθμούς. Η επιφάνεια της σόλας χαρίζει μοναδική αίσθηση που σου δίνει ώθηση να κάνεις το επόμενο βήμα.Σταθερότητα στα κατάλληλα σημείαΤόσο το μπροστινό μέρος όσο και η φτέρνα έχουν ελαφρώς φαρδύτερες βάσεις, δημιουργώντας μια σταθερή πλατφόρμα που σου επιτρέπει να αντιμετωπίζεις τις στροφές και τις μεγάλες αποστάσεις με σιγουριά.Ανάλαφρο διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος με απαλή, αεριζόμενη αίσθηση που προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού.Χάρη στη δυναμική εφαρμογή στα κορδόνια και την υποστηρικτική συγκράτηση στο μέσο του πέλματος, το παπούτσι αγκαλιάζει το πόδι με εφαρμοστή και σταθερή αίσθηση. More Details Λεπτομέρειες ανακλαστικού σχεδίουΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).
179,99 EUR
179,99 EUR
179,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Zoom Fly 5
Men's Running Shoes
Γεφύρωσε το χάσμα ανάμεσα στις διαδρομές προπόνησης του Σαββατοκύριακου και στην ημέρα του αγώνα με ένα ανθεκτικό μοντέλο που μπορείς να φοράς τόσο στη γραμμή εκκίνησης όσο και στις καθημερινές διαδρομές σου. Ο αφρός ZoomX και η επιφάνεια από ανθρακονήματα επιτρέπουν στο Nike Zoom Fly 5 να προσφέρει άνεση και αξιοπιστία, καθώς και αίσθηση ώθησης, που θα σε βοηθήσουν να νιώθεις ξεκούραστα ενώ τρέχεις γρήγορα. Αυτού του είδους η ευελιξία δεν είναι συνηθισμένη στα μοντέλα που προορίζονται για το τρέξιμο. Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα;

Άνετη εφαρμογή για πολλά χιλιόμετρα
Περιμένοντας έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες τρεξίματος, γιορτάζουμε την 20ή επέτειο του Nike Mayfly, ένα δημοφιλές, εξαιρετικά ανάλαφρο παπούτσι αγώνων. Τα μοντέρνα σχέδια παραπέμπουν στο αρχικό Mayfly, ενώ τα εντυπωσιακά χρώματα για την ημέρα του αγώνα και οι λεπτομέρειες με έμπνευση από το Ekiden είναι αφιερωμένες στο άθλημα που λατρεύεις.
Περισσότερη αναπήδηση
Ο αφρός ZoomX στην ενδιάμεση σόλα αναβαθμίζει τις επιδόσεις ενός ήδη γνωστού και αξιόπιστου μοντέλου, χάρη στο πιο ελαφρύ σύστημα αντικραδασμικής προστασίας με υψηλότερη απόκριση.
Διατήρησε τον ρυθμό σου
Η προσχηματισμένη επιφάνεια από ανθρακονήματα σε όλο το μήκος προσφέρει αίσθηση ώθησης και ομαλές μεταβάσεις σε διάφορους ρυθμούς. Η επιφάνεια της σόλας χαρίζει μοναδική αίσθηση που σου δίνει ώθηση να κάνεις το επόμενο βήμα.
Σταθερότητα στα κατάλληλα σημεία
Τόσο το μπροστινό μέρος όσο και η φτέρνα έχουν ελαφρώς φαρδύτερες βάσεις, δημιουργώντας μια σταθερή πλατφόρμα που σου επιτρέπει να αντιμετωπίζεις τις στροφές και τις μεγάλες αποστάσεις με σιγουριά.
Ανάλαφρο διχτυωτό υλικό στο επάνω μέρος με απαλή, αεριζόμενη αίσθηση που προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού.
Χάρη στη δυναμική εφαρμογή στα κορδόνια και την υποστηρικτική συγκράτηση στο μέσο του πέλματος, το παπούτσι αγκαλιάζει το πόδι με εφαρμοστή και σταθερή αίσθηση.

More Details

  • Λεπτομέρειες ανακλαστικού σχεδίου


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Άνδρες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Zoom Fly 5
Αθλητικά παπούτσια
Nike Zoom Fly 5