για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2
Κωδικός του προϊόντος: DZ4779-304
Nike

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2

Κωδικός του προϊόντος: DZ4779-304
Nike Vaporfly 2Men's Road Racing ShoesΑνακάλυψε το νέο κεφάλαιο στην ταχύτητα με παπούτσια αγώνων που έχουν σχεδιαστεί για να σε βοηθήσουν να κυνηγήσεις νέους στόχους και ρεκόρ. Το Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 βασίζεται σε ένα μοντέλο που αγαπούν οι δρομείς σε όλο τον κόσμο, με ανασχεδιασμένο επάνω μέρος, ώστε να προσφέρει καλύτερη άνεση και κυκλοφορία του αέρα. Αυτή η έκδοση διαθέτει την αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης και τη σταθερή στήριξη του αρχικού μοντέλου, ώστε να σου δώσει ώθηση να καταρρίψεις το προσωπικό σου ρεκόρ, είτε πρόκειται για μια διαδρομή 10 χλμ. είτε για έναν μαραθώνιο.Άνετη εφαρμογή για πολλά χιλιόμετραΠεριμένοντας έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες τρεξίματος, γιορτάζουμε την 20ή επέτειο του Nike Mayfly, ένα δημοφιλές, εξαιρετικά ανάλαφρο παπούτσι αγώνων. Τα μοντέρνα σχέδια παραπέμπουν στο αρχικό Mayfly, ενώ τα εντυπωσιακά χρώματα για την ημέρα του αγώνα και οι λεπτομέρειες με έμπνευση από το Ekiden είναι αφιερωμένες στο άθλημα που λατρεύεις.Σταθερά κορυφαία επιστροφή ενέργειαςΟ αφρός Nike ZoomX προσφέρει τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο παπούτσι της Nike Running. Επιπλέον, η επιφάνεια από ανθρακονήματα σε όλο το μήκος δημιουργεί αίσθηση υψηλής απόκρισης για απόλυτη ευκινησία σε κάθε βήμα.Απαλή αίσθηση και εξαιρετικά αεριζόμενη εφαρμογήΤο ανασχεδιασμένο επάνω μέρος διαθέτει διχτυωτό ύφασμα στα σημεία όπου χρειάζεσαι κυκλοφορία του αέρα, για πιο απαλή και δροσερή σχεδίαση που προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού.Δέσε τα κορδόνια σουΤα κορδόνια ενσωματώνονται στα ανάλαφρα πλαϊνά στηρίγματα, εξαλείφοντας έτσι τη χρήση μιας λωρίδας ενίσχυσης της καμάρας. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται το συνολικό βάρος του παπουτσιού.Ενίσχυση κατά μήκος του μπροστινού μέρους για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και σταθερή άνεση.Εσωτερική προεξοχή από αφρό στη φτέρνα για πρόσθετη αντικραδασμική προστασία.Ελαφριά επένδυση στη γλώσσα για μείωση της πίεσης από τα κορδόνια στο επάνω μέρος του ποδιού.Φαρδύτερη περιοχή δαχτύλων για πιο ευρύχωρη εφαρμογή.Εύκαμπτες αυλακώσεις στη σόλα για καλύτερη πρόσφυση σε πολλές επιφάνειες και διάφορες καιρικές συνθήκες. More Details Λεπτομέρειες ανακλαστικού σχεδίουΔεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ).
Prosečna ocena:
5
1 glas
1 ocena
1
(Oceni)
254,99 EUR
254,99 EUR
254,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Vaporfly 2
Men's Road Racing Shoes
Ανακάλυψε το νέο κεφάλαιο στην ταχύτητα με παπούτσια αγώνων που έχουν σχεδιαστεί για να σε βοηθήσουν να κυνηγήσεις νέους στόχους και ρεκόρ. Το Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2 βασίζεται σε ένα μοντέλο που αγαπούν οι δρομείς σε όλο τον κόσμο, με ανασχεδιασμένο επάνω μέρος, ώστε να προσφέρει καλύτερη άνεση και κυκλοφορία του αέρα. Αυτή η έκδοση διαθέτει την αντικραδασμική προστασία υψηλής απόκρισης και τη σταθερή στήριξη του αρχικού μοντέλου, ώστε να σου δώσει ώθηση να καταρρίψεις το προσωπικό σου ρεκόρ, είτε πρόκειται για μια διαδρομή 10 χλμ. είτε για έναν μαραθώνιο.

Άνετη εφαρμογή για πολλά χιλιόμετρα
Περιμένοντας έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες τρεξίματος, γιορτάζουμε την 20ή επέτειο του Nike Mayfly, ένα δημοφιλές, εξαιρετικά ανάλαφρο παπούτσι αγώνων. Τα μοντέρνα σχέδια παραπέμπουν στο αρχικό Mayfly, ενώ τα εντυπωσιακά χρώματα για την ημέρα του αγώνα και οι λεπτομέρειες με έμπνευση από το Ekiden είναι αφιερωμένες στο άθλημα που λατρεύεις.
Σταθερά κορυφαία επιστροφή ενέργειας
Ο αφρός Nike ZoomX προσφέρει τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο παπούτσι της Nike Running. Επιπλέον, η επιφάνεια από ανθρακονήματα σε όλο το μήκος δημιουργεί αίσθηση υψηλής απόκρισης για απόλυτη ευκινησία σε κάθε βήμα.
Απαλή αίσθηση και εξαιρετικά αεριζόμενη εφαρμογή
Το ανασχεδιασμένο επάνω μέρος διαθέτει διχτυωτό ύφασμα στα σημεία όπου χρειάζεσαι κυκλοφορία του αέρα, για πιο απαλή και δροσερή σχεδίαση που προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού.
Δέσε τα κορδόνια σου
Τα κορδόνια ενσωματώνονται στα ανάλαφρα πλαϊνά στηρίγματα, εξαλείφοντας έτσι τη χρήση μιας λωρίδας ενίσχυσης της καμάρας. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται το συνολικό βάρος του παπουτσιού.
Ενίσχυση κατά μήκος του μπροστινού μέρους για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και σταθερή άνεση.
Εσωτερική προεξοχή από αφρό στη φτέρνα για πρόσθετη αντικραδασμική προστασία.
Ελαφριά επένδυση στη γλώσσα για μείωση της πίεσης από τα κορδόνια στο επάνω μέρος του ποδιού.
Φαρδύτερη περιοχή δαχτύλων για πιο ευρύχωρη εφαρμογή.
Εύκαμπτες αυλακώσεις στη σόλα για καλύτερη πρόσφυση σε πολλές επιφάνειες και διάφορες καιρικές συνθήκες.

More Details

  • Λεπτομέρειες ανακλαστικού σχεδίου


  • Δεν προορίζεται για χρήση ως μέσο ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Τρέξιμο

Τελευταίες αξιολογήσεις προϊόντων

Οι αξιολογήσεις που εμφανίζονται ελήφθησαν αποκλειστικά από χρήστες που αγόρασαν το προϊόν.
19.09.2023. 16:14
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2
Αθλητικά παπούτσια
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2