για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Free Metcon 4
Nike Free Metcon 4
Nike Free Metcon 4
Nike Free Metcon 4
Nike Free Metcon 4
Nike Free Metcon 4
Nike Free Metcon 4
Nike Free Metcon 4
Nike Free Metcon 4
Nike Free Metcon 4
Κωδικός του προϊόντος: CT3886-004
Nike

Nike Free Metcon 4

Κωδικός του προϊόντος: CT3886-004
Nike Free Metcon 4Workout ShoesΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΤΟΥ FREE ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ METCON.Το Nike Free Metcon 4 συνδυάζει την ευελιξία με τη σταθερότητα για να σε βοηθήσει να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις προπονήσεις σου. Το ανανεωμένο "αλυσιδωτό" διχτυωτό ψύχεται και κάμπτεται καθώς επιταχύνεις στις ασκήσεις ευκινησίας, ενώ το σύστημα στήριξης στο μέσο του πέλματος και στη φτέρνα σταθεροποιεί το πόδι για τις πιο δύσκολες ασκήσεις σου στην αίθουσα με τα βάρη.Ένα αγαπημένο μοντέλο από το παρελθόνΤο μοντέλο με τον αριθμό τέσσερα επαναφέρει το εξαιρετικά ανθεκτικό αλλά παράλληλα αεριζόμενο διχτυωτό υλικό από την αρχική έκδοση. Το επάνω μέρος είναι διακοσμημένο με ένα λουράκι εμπνευσμένο από τη σειρά Huarache και διαθέτει πλευρικά τοιχώματα με ρίγες από καουτσούκ που αγκαλιάζουν τη φτέρνα για στήριξη του ποδιού και κίνηση προς κάθε κατεύθυνση.Ευελιξία για ταχύτηταΗ τεχνολογία Nike Free στο μπροστινό μέρος προσφέρει ευελιξία στις ασκήσεις ευκινησίας και τα σπριντ. Η ελαστική εφαρμογή γύρω από το κολάρο επιτρέπει στο πόδι να κινείται φυσικά κατά τις εκρηκτικές κινήσεις, τα κοψίματα και τα απότομα σταματήματα.Σταθερότητα για δύναμηΗ φαρδιά φτέρνα δημιουργεί μια σταθερή βάση για την άρση βαρών. Ο πυρήνας από πιο μαλακό αφρό προσφέρει αντικραδασμική προστασία στο πέλμα, ενώ η σκληρή εξωτερική στρώση είναι ανθεκτική και σταθερή. Η φαρδιά εσωτερική ενίσχυση κατανέμει την πίεση γύρω από το μέσο του πέλματος, για άνετη και ταυτόχρονα σταθερή αίσθηση στα απότομα σταματήματα και τα γρήγορα κοψίματα.Πλαστικοποιημένο λογότυπο στη γλώσσα που παραπέμπει στο Huarache από τις αρχές της δεκαετίας του '90.Πέλμα από καουτσούκ στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά για ανθεκτική πρόσφυση..
119,99 EUR
119,99 EUR
119,99 EUR
Εξοικονόμηση : 0,00 EUR
Price Drop Alert
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 8 41 26
  • 8.5 42 26.5
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10 44 28
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 11.5 45.5 29.5
 
Επιλογή ποσότητας: 1 Kom
2
1
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Free Metcon 4
Workout Shoes
Η ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΤΟΥ FREE ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ METCON.
Το Nike Free Metcon 4 συνδυάζει την ευελιξία με τη σταθερότητα για να σε βοηθήσει να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις προπονήσεις σου. Το ανανεωμένο "αλυσιδωτό" διχτυωτό ψύχεται και κάμπτεται καθώς επιταχύνεις στις ασκήσεις ευκινησίας, ενώ το σύστημα στήριξης στο μέσο του πέλματος και στη φτέρνα σταθεροποιεί το πόδι για τις πιο δύσκολες ασκήσεις σου στην αίθουσα με τα βάρη.

Ένα αγαπημένο μοντέλο από το παρελθόν
Το μοντέλο με τον αριθμό τέσσερα επαναφέρει το εξαιρετικά ανθεκτικό αλλά παράλληλα αεριζόμενο διχτυωτό υλικό από την αρχική έκδοση. Το επάνω μέρος είναι διακοσμημένο με ένα λουράκι εμπνευσμένο από τη σειρά Huarache και διαθέτει πλευρικά τοιχώματα με ρίγες από καουτσούκ που αγκαλιάζουν τη φτέρνα για στήριξη του ποδιού και κίνηση προς κάθε κατεύθυνση.
Ευελιξία για ταχύτητα
Η τεχνολογία Nike Free στο μπροστινό μέρος προσφέρει ευελιξία στις ασκήσεις ευκινησίας και τα σπριντ. Η ελαστική εφαρμογή γύρω από το κολάρο επιτρέπει στο πόδι να κινείται φυσικά κατά τις εκρηκτικές κινήσεις, τα κοψίματα και τα απότομα σταματήματα.
Σταθερότητα για δύναμη
Η φαρδιά φτέρνα δημιουργεί μια σταθερή βάση για την άρση βαρών. Ο πυρήνας από πιο μαλακό αφρό προσφέρει αντικραδασμική προστασία στο πέλμα, ενώ η σκληρή εξωτερική στρώση είναι ανθεκτική και σταθερή. Η φαρδιά εσωτερική ενίσχυση κατανέμει την πίεση γύρω από το μέσο του πέλματος, για άνετη και ταυτόχρονα σταθερή αίσθηση στα απότομα σταματήματα και τα γρήγορα κοψίματα.
Πλαστικοποιημένο λογότυπο στη γλώσσα που παραπέμπει στο Huarache από τις αρχές της δεκαετίας του '90.
Πέλμα από καουτσούκ στα σημεία με τη μεγαλύτερη φθορά για ανθεκτική πρόσφυση.

Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
ΦΥΛΟ Άνδρες
BRANDS Nike
ΗΛΙΚΙΑ Ενήλικες
ΑΘΛΗΜΑ Προπόνηση
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.
Nike Free Metcon 4
Αθλητικά παπούτσια
Nike Free Metcon 4