για αγορές άνω των 40€ & επιλογή δωρεάν BoxNow

Και κερδίστε -10% με την πρώτη σας αγορά!

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με την Klarna

Αναζήτηση στον ιστότοπο
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Κωδικός του προϊόντος: DJ7383-501
Nike

Nike Air Zoom Pegasus FlyEase

Κωδικός του προϊόντος: DJ7383-501
Nike Pegasus FlyEaseWomen's Easy On/Off Road Running ShoesΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.Το τρέξιμο είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου και κάθε βήμα σε φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του προσωπικού σου στόχου. Το Nike Air Zoom Pegasus 39 σε βοηθά να απογειώσεις τις επιδόσεις σου με την άνετη και έξυπνη σχεδίασή του. Η αίσθηση στήριξης συγκρατεί το πόδι, ενώ η μονάδα Air κάτω από το πέλμα δίνει ώθηση σε κάθε σου βήμα κατά τη μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα. Η τεχνολογία Nike FlyEase λειτουργεί ως λουράκι, εξασφαλίζοντας σταθερή εφαρμογή. Αυτό το πραγματικά αξιόπιστο μοντέλο επιστρέφει για να σε βοηθήσει να απογειώσεις τις επιδόσεις σου.Εύκολη εφαρμογή με λουράκιΤο λουράκι FlyEase αγκαλιάζει το επάνω μέρος για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του παπουτσιού. Χρησιμοποίησε το λουράκι για να σταθεροποιήσεις την εφαρμογή.Απόλυτη άνεσηΥποβάλαμε σε δοκιμές δρομείς όπως εσύ για να μάθουμε ποια σημεία του ποδιού χρειάζονται περισσότερο αερισμό. Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, τοποθετήσαμε ειδική διχτυωτή ύφανση, που είναι πιο ανθεκτική και πιο εύκαμπτη από το κανονικό διχτυωτό υλικό, σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους, για ανάλαφρη αίσθηση και αεριζόμενη ανθεκτικότητα. Η πρόσθετη επένδυση στη γλώσσα και στο κολάρο εξασφαλίζει άνετη αίσθηση στα πόδια.Στήριξη σε κάθε βήμαΗ τεχνολογία Flywire είναι ενσωματωμένη σε μια λωρίδα στο μέσο του πέλματος για απόλυτη στήριξη, ώστε το πόδι να παραμένει σταθερό στη θέση του.Μοναδική κίνηση και άλματαΤεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Τη συνδυάσαμε με μια μονάδα Air Zoom, με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος και στη φτέρνα, για δυναμική αίσθηση κατά την ώθηση από τα δάχτυλα. Το αποτέλεσμα είναι ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα.Ομαλές, ανθεκτικές μεταβάσειςΗ εξωτερική σόλα από καουτσούκ έχει μοτίβο τύπου waffle για πρόσφυση. Οι εύκαμπτες αυλακώσεις σε όλη την επιφάνεια προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και ομαλή αίσθηση κατά την ώθηση από τα δάχτυλα. Σχεδιάσαμε τη φτέρνα με στόχο τη μεγιστοποίηση της προσγείωσης, επιδιώκοντας εύκολη μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα.Η γλώσσα διαχωρίζεται από το επάνω μέρος, ώστε να υποστηρίζονται διαφορετικά σχήματα ποδιών.Προσαρμόσαμε το σχήμα του παπουτσιού στο πόδι σου, για να εξασφαλίσουμε πιο απαλή και μαλακή αίσθηση. More Details Not intended for use as Personal Protective Equipment (PPE).
Μεγέθη EU
Μεγέθη
Μεγέθη CM
  • 6 36.5 23
  • 5.5 36 22.5
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
  • 7.5 38.5 24.5
  • 8 39 25
  • 8.5 40 25.5
  • 9 40.5 26
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Επιστροφή προϊόντων εντός 30 ημερών

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Nike Pegasus FlyEase
Women's Easy On/Off Road Running Shoes
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
Το τρέξιμο είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου και κάθε βήμα σε φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του προσωπικού σου στόχου. Το Nike Air Zoom Pegasus 39 σε βοηθά να απογειώσεις τις επιδόσεις σου με την άνετη και έξυπνη σχεδίασή του. Η αίσθηση στήριξης συγκρατεί το πόδι, ενώ η μονάδα Air κάτω από το πέλμα δίνει ώθηση σε κάθε σου βήμα κατά τη μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα. Η τεχνολογία Nike FlyEase λειτουργεί ως λουράκι, εξασφαλίζοντας σταθερή εφαρμογή. Αυτό το πραγματικά αξιόπιστο μοντέλο επιστρέφει για να σε βοηθήσει να απογειώσεις τις επιδόσεις σου.

Εύκολη εφαρμογή με λουράκι
Το λουράκι FlyEase αγκαλιάζει το επάνω μέρος για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση του παπουτσιού. Χρησιμοποίησε το λουράκι για να σταθεροποιήσεις την εφαρμογή.
Απόλυτη άνεση
Υποβάλαμε σε δοκιμές δρομείς όπως εσύ για να μάθουμε ποια σημεία του ποδιού χρειάζονται περισσότερο αερισμό. Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, τοποθετήσαμε ειδική διχτυωτή ύφανση, που είναι πιο ανθεκτική και πιο εύκαμπτη από το κανονικό διχτυωτό υλικό, σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους, για ανάλαφρη αίσθηση και αεριζόμενη ανθεκτικότητα. Η πρόσθετη επένδυση στη γλώσσα και στο κολάρο εξασφαλίζει άνετη αίσθηση στα πόδια.
Στήριξη σε κάθε βήμα
Η τεχνολογία Flywire είναι ενσωματωμένη σε μια λωρίδα στο μέσο του πέλματος για απόλυτη στήριξη, ώστε το πόδι να παραμένει σταθερό στη θέση του.
Μοναδική κίνηση και άλματα
Τεχνολογία Nike React με ανάλαφρο, ανθεκτικό αφρό για ομαλό βηματισμό υψηλής απόκρισης. Τη συνδυάσαμε με μια μονάδα Air Zoom, με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος και στη φτέρνα, για δυναμική αίσθηση κατά την ώθηση από τα δάχτυλα. Το αποτέλεσμα είναι ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα.
Ομαλές, ανθεκτικές μεταβάσεις
Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ έχει μοτίβο τύπου waffle για πρόσφυση. Οι εύκαμπτες αυλακώσεις σε όλη την επιφάνεια προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και ομαλή αίσθηση κατά την ώθηση από τα δάχτυλα. Σχεδιάσαμε τη φτέρνα με στόχο τη μεγιστοποίηση της προσγείωσης, επιδιώκοντας εύκολη μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα.
Η γλώσσα διαχωρίζεται από το επάνω μέρος, ώστε να υποστηρίζονται διαφορετικά σχήματα ποδιών.
Προσαρμόσαμε το σχήμα του παπουτσιού στο πόδι σου, για να εξασφαλίσουμε πιο απαλή και μαλακή αίσθηση.

More Details

  • Not intended for use as Personal Protective Equipment (PPE)


Χαρακτηριστικά Αξία
Κατηγορία Αθλητικά παπούτσια
Φύλο Γυναίκες
Brands Nike
Ηλικία Ενήλικες
Άθλημα Τρέξιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρόμοια προϊόντα

Nike Air Zoom Pegasus FlyEase
Αθλητικά παπούτσια
Nike Air Zoom Pegasus FlyEase